MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
הוא לא רוצה למכור אותה לכל אחד...ירוק רפואי אמר:שישים את הקבוצה כבר על המדף
הבן אדם אלוף בפירוק קבוצות גדולות
תודה על הכל שחרר אותנו
הוא מחכה שיהיה מישהו יותר גרוע ממנו כדי שנתגעגע אליו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא לא רוצה למכור אותה לכל אחד...ירוק רפואי אמר:שישים את הקבוצה כבר על המדף
הבן אדם אלוף בפירוק קבוצות גדולות
תודה על הכל שחרר אותנו
כמה ערעורים שרק אפשר, ללכת הכי רחוקירוק זה אני אמר:מה אתם מצפים שהוא יעשה?
אל תפלו לטענות המגוחכות של אוהדי מכבי תל אביב ששחר שולט בהתאחדות, בבית הדין, בבג"צ, בשב"כ, במוסד, בפיפ"א, באופ"א, במשרד הפנים, במשרד הביטחון ובבונות אלטרנטיבה.
זה לא באמת נכון.
מה שנשאר לנו זה להגיש ערעור ולקוות שמישהו בהתאחדות יחשוב בהיגיון ולא יכתים בטעות את הכדורגל שלנו כשאלופה/יורדות יקבעו בצורה לא ספורטיבית.
Apoc אמר:אין מה להשוות את זה לא לקיזוז ב2010 ולא להעברת האצטדיון ב2003.
זו רמה אחרת לגמרי של ביזיון ששמה את זה בעולם נפרד.
Apoc אמר:אין מה להשוות את זה לא לקיזוז ב2010 ולא להעברת האצטדיון ב2003.
אליאור אמר:Apoc אמר:אין מה להשוות את זה לא לקיזוז ב2010 ולא להעברת האצטדיון ב2003.
לחלוטין. הקיזוז ב-2010 הייתה החלטה שנקבה מראש לכל הקבוצות ולכן הייתה שיוויונית. כאן זו החלטה (או סדרת החלטות) שבאו להרע איתנו באופן מפלה וברור, ואני עדין. על דברים כאלה צריך לאיים בפרישה מהליגה. מתאחדים עם בית"ר וזה כבר חצי מהאוהדים פה ומציבים אולטימטום ברור. לא תהיה ליגה. לצערי יש דברים שעובדים רק בכוח.
למה שידבר? זה כולה מכבי חיפה. אולי אם זה היה בית״ר במאבק האליפות זה היה מעניין אותו. כמו שהוא הודיע פעם שלא נופיע למשחק כי נתנו להם רדיוס.רק מכבי אמר:השתיקה שלו בנושא מבישה, חייב לציין.
ציפיתי ממנו לבוא ולדבר בגנות הורדת הנקודות.
ואל תגידו התקנון החדש, כי זה לא קשור לתקנון החדש. בפעם המיליארד. אלו דברים של התקנון הישן.
אני מאוד מקווה שאולי בימים הקרובים נראה את המועדון מחליף דיסקט. זה כנראה מאוחר מידי, אבל לפחות שייעשו כאילו.
רק מכבי אמר:השתיקה שלו בנושא מבישה, חייב לציין.
ציפיתי ממנו לבוא ולדבר בגנות הורדת הנקודות.
ואל תגידו התקנון החדש, כי זה לא קשור לתקנון החדש. בפעם המיליארד. אלו דברים של התקנון הישן.
אני מאוד מקווה שאולי בימים הקרובים נראה את המועדון מחליף דיסקט. זה כנראה מאוחר מידי, אבל לפחות שייעשו כאילו.
Liberman אמר:שיזדיין
hezildo אמר:Liberman אמר:שיזדיין
בגילו המתקדם?