• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
צריך להתחיל ממשהו. פעם ראשונה שיש ידיעה על מגעים לרכישה לפחות חלק מהקבוצה. אם אנשי עסקים כאלה יכנסו, לדעתי הם ישלטו די מהר על המועדון.
גם כדאי למכור עכשיו, כשערך המועדון בשיא יחסי. עדיף מלמכור במצב של 17/18.

lemmacantor אמר:
צריך להתחיל ממשהו. פעם ראשונה שיש ידיעה על מגעים לרכישה לפחות חלק מהקבוצה. אם אנשי עסקים כאלה יכנסו, לדעתי הם ישלטו די מהר על המועדון.
גם כדאי למכור עכשיו, כשערך המועדון בשיא יחסי. עדיף מלמכור במצב של 17/18.

איפה הידיעה ?

פרסום די מוזר. קבוצות ספורט קונים בשביל אגו או כדי להרוויח כסף וכשזה קבוצת משקיעים זה כנראה בשביל השני. אז למה שהם יסכימו שיעקב ישאר כנשיא?
חוץ מזה למה לא רשום פרסום ראשון בוואלה, זה פורסם עוד איפשהו?

SiaDaba אמר:
פרסום די מוזר. קבוצות ספורט קונים בשביל אגו או כדי להרוויח כסף וכשזה קבוצת משקיעים זה כנראה בשביל השני. אז למה שהם יסכימו שיעקב ישאר כנשיא?
"חשיפת וואלה"

אם צריך קבוצת משקיעים זה כבר סימן לא טוב שמראה על היכולת הכלכלית שלהם.
הלוואי ואני טועה.

SiaDaba אמר:

לא מאחל למכבי חיפה גלייזרים, אבל סתם לצורך דוגמא הגלייזרים גם נכנסו ליונייטד בהתחלה כבעלי מיעוט מניות.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=504852

בשורות טובות.
מאמין שבהמשך יקנו גם את החלק של שחר.
בכל מקרה, נשמח לדעת במי מדובר.

NOSFERATU ZODD אמר:
הלוואי ואני טועה.

למה זה סימן לא טוב?

אני חושש שמה שיהיה זה שיכניסו יותר כסף ובמועדון לא יוציאו אותו, אלא זה ילך להפסדים של שחר שישמור את זה קרוב.
נגיד ואני טועה ויוציאו יותר כסף במידה ומדובר באמריקאים לג'יט שבאים להוציא יותר, כל עוד ההנהלה והצוות סביב יענקלה נשאר המחליט זה עוד כסף לפח במידה והם יוציאו אותו, מה שאני מתקשה להאמין שיקרה.

חזיזוש אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
הלוואי ואני טועה.

למה זה סימן לא טוב?

רשמתי אם צריך קבוצת משקיעים.
אם היה מיליארדר שמוכן להשקיע פה למה הוא צריך עזרה?

נקווה שיש מישהו שמוכן להשקיע ולא חושב שאפשר להרוויח פה.

אמן אמן חלום שלי. כמו שאמרתי שחר לא מוכן למכור לאורך השנים פנו אליו מלא אנשים, אולי עכשיו זה יקרה
אשרי המאמין מגיע לנו משהו אחר.
אבל בוא נראה מה יהיה גם אז עם האמירויות היה דיבור וכלום לא יצא

הם כנראה רוצים לרכוש חמישים אחוז כי הם צופים הכנסות מהמועדון (כמו גדילה של עסק)
כולנו משערים כבר הרבה זמן שמכבי לא מפסידה כסף ואפילו מרוויחה וכנראה החברה רוצים להיות חלק מהעניין ואולי יש להם כל מני רעיונות עסקיים
בהתחשב בזה אני מצפה שלוש התפתחויות : אחת - שחר ינסה לעשות איתם עסקה לא הגיונית עבורם וזה יפול. שתיים - העסקה תעבור אבל לעבוד עם קבוצת מאיר יהיה כל-כך מייאש שהם יברחו. שלוש - הם יהיו באותו ראש כמו קבוצת מאיר והאוהדים יואנחנט נשנא אותם באותה מידה ולא נרגיש שום הבדל

הרבה פעמים מתחילים עם 50 אחוז עם אופציה לקנות את שאר האחוזים בהמשך. צריך לראות אם זה בכלל מתפתח.
איפה צנציפר שצריך אותו

חזרה
למעלה