שיחוק שלו עם רפאלוב
השיג לעצמו יופי של שכפ״צ
השיג לעצמו יופי של שכפ״צ
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני עם התחושה הזאת כבר מ - 2007 בערך, עדיין זוכר איך בפורום הישן עוד שנייה צלבו אותי על זה שהעזתי לרצות שהוא ימכורKaka אמר:כבר הרבה שנים אני עם התחושה שהאיש הזה יוביל את מכבי חיפה לשיא שליליים. מלבד ההבלחות עם בכר המועדון ממשיך להתרסק. כבר השוונו את כמות הספיגות מעונת 53/54 וכנראה שבמשחק נגד נתניה (אם נספוג פעמיים) נרשום שיא שלילי בהיסטוריה. אבל זה עוד בקטנה ביחס לשאר הדברים שראינו.
MH13 TILL I DIE אמר:אני עם התחושה הזאת כבר מ - 2007 בערך, עדיין זוכר איך בפורום הישן עוד שנייה צלבו אותי על זה שהעזתי לרצות שהוא ימכורKaka אמר:כבר הרבה שנים אני עם התחושה שהאיש הזה יוביל את מכבי חיפה לשיא שליליים. מלבד ההבלחות עם בכר המועדון ממשיך להתרסק. כבר השוונו את כמות הספיגות מעונת 53/54 וכנראה שבמשחק נגד נתניה (אם נספוג פעמיים) נרשום שיא שלילי בהיסטוריה. אבל זה עוד בקטנה ביחס לשאר הדברים שראינו.
זה לא נכתב עשרים אלף פעם בעשור השחור כבר? מה השתנה?Ganjot אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אני עם התחושה הזאת כבר מ - 2007 בערך, עדיין זוכר איך בפורום הישן עוד שנייה צלבו אותי על זה שהעזתי לרצות שהוא ימכורKaka אמר:כבר הרבה שנים אני עם התחושה שהאיש הזה יוביל את מכבי חיפה לשיא שליליים. מלבד ההבלחות עם בכר המועדון ממשיך להתרסק. כבר השוונו את כמות הספיגות מעונת 53/54 וכנראה שבמשחק נגד נתניה (אם נספוג פעמיים) נרשום שיא שלילי בהיסטוריה. אבל זה עוד בקטנה ביחס לשאר הדברים שראינו.
באופן כללי, היום כולם מבינים מה שכולנו (מי שהיה ב mhfc ופה) הבנו מזמן.
ב - MHFC דווקא לא הבינו כל כך מהר, אולי לקראת הכיבוי של הפורוםGanjot אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אני עם התחושה הזאת כבר מ - 2007 בערך, עדיין זוכר איך בפורום הישן עוד שנייה צלבו אותי על זה שהעזתי לרצות שהוא ימכורKaka אמר:כבר הרבה שנים אני עם התחושה שהאיש הזה יוביל את מכבי חיפה לשיא שליליים. מלבד ההבלחות עם בכר המועדון ממשיך להתרסק. כבר השוונו את כמות הספיגות מעונת 53/54 וכנראה שבמשחק נגד נתניה (אם נספוג פעמיים) נרשום שיא שלילי בהיסטוריה. אבל זה עוד בקטנה ביחס לשאר הדברים שראינו.
באופן כללי, היום כולם מבינים מה שכולנו (מי שהיה ב mhfc ופה) הבנו מזמן.
Apoc אמר:איזה אמריקאים
הכל חרטות
lemmacantor אמר:מה עם האמריקאים? העסקה נפלה? העסקה חיה?
hezildo אמר:lemmacantor אמר:מה עם האמריקאים? העסקה נפלה? העסקה חיה?
וויטקוף עובד קשה
רציניים מדי בשביל שיענק'לה באמת ימכור להםlemmacantor אמר:מה עם האמריקאים? העסקה נפלה? העסקה חיה?