• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
גובר בי החשש שכל הדיווחים בתקשורת על מכירת מכבי זאת הצגה של הסחת דעת שמטרתה להרגיע את הרוחות ולא באמת לשחרר את מכבי. לפחות לא המכירה המלאה שאנחנו רוצים.

אבל אני מקווה שזאת רק נטיה לקונספירציות ולא חשש ריאלי

בפועל מאז הדיווחים הקהל שחרר קצת מיענקלה

lemmacantor אמר:
שקט מדי בגזרת העסקה.

ואם היה רעש היית אומר שזו הצגה לתקשורת.
תמיד אפשר למצוא משהו שלילי להגיד.

אני לא יודע כמה העסקה הזו רצינית ואני לא מאמין לשום דבר שמפורסם בתקשורת. ברגע שיחתמו על עסקה וזה יהיה רשמי אז אני אַאמין ואז נוכל לדבר על זה ברצינות.

Daniel123 אמר:
איזה ניהול יעקב, גמרת לנו על החיים.
אין שפל כזה.

ולדעתי זה גם צריך לבוא לידי ביטוי במחיר העסקה. קרי אי הגעה לאירופה. זה נזק כלכלי. תראו כמה כסף עשינו ב - 3 עונות ארוכות שם. אפילו אם אין סמי, זה עדיין יצא לא מעט כסף. וסיכוי טוב שהכדורגל כן יחזור לארץ בעונה הבאה.

"נראה שאין למכבי חיפה עוד הרבה הרבה להתחרות שכן היא רחוקה מהאליפות ורחוקה מהתחתית, הקרב היחידי הוא על מקום 4 שכנראה יוביל לאירופה".
יאללה אפשר גם להמשיך לא להשקיע הנרטיב כבר מתחיל להיות מהודהר בתקשורת.

shayhagai אמר:
"נראה שאין למכבי חיפה עוד הרבה הרבה להתחרות שכן היא רחוקה מהאליפות ורחוקה מהתחתית, הקרב היחידי הוא על מקום 4 שכנראה יוביל לאירופה".

ולחשוב שניצחון אתמול וניצחון בטרנר היו מחזירים אותנו למאבק האליפות

MH13 TILL I DIE אמר:
shayhagai אמר:

זה לא אתה שאחרי כל תיקו או הפסד מתחילת העונה אמרת שאנחנו מועמדים לירידה?
או שבהודעה הזאת היית ציני ולא הבנתי.

adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
shayhagai אמר:

זה לא אתה שאחרי כל תיקו או הפסד מתחילת העונה אמרת שאנחנו מועמדים לירידה?
או שבהודעה הזאת היית ציני ולא הבנתי.
עם הליגה שלנו לא הייתי ציני בכלל, 2 נצחונות במשחקים האלה (וסטטוס קוו ביניהם) והפער היה יורד ל - 7. סגיר בהחלט... אז היה נראה שהדברים הולכים חד משמעית ללאומית

אתה תמכור את כל המשפחה שלך ואת כל הסובבים שלך כדי לצאת צדקן. השוו את המועדון שלך בתוכנית פריים טיים לחמאס ולא הוצאת מילה רק יצאת על הקהל בהודעה מגעילה.
בן אדם שפל ואפס. תלך כבר.

דל"פ
העליהום על השלט שהוא בבירור רפרנס למימ בערך הכי נפוץ בעולם שעושים עליו 100 וריאציות כל יום, הוא חסר פרופורציות ומיקס של בומריות וצדקנות שלדעתי עשתה יותר נזק מהשלט עצמו
לצד זה- בסיטואציה המפגרת שנוצרה המועדון היה חייב לגנות את זה, אין מה לעשות

חזרה
למעלה