ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בלעדיו יש גם יש מכביSmile אמר:בלעדיך אין מכבי
נראה שבקרוב בזכותך גם לא תהיה
Smile אמר:בלעדיך אין מכבי
MH13 TILL I DIE אמר:בלעדיו יש גם יש מכביSmile אמר:בלעדיך אין מכבי
עם סמי עופר וההכנסות מהקהל שלנו גם בעלים שלא יכניס שקל יעשה עבודה יותר טובה ממנו.lemmacantor אמר:היום נזכרתי שביום ההוא לפני 16 שנים הספסל שלנו היה אדרי, מימון, כאלב, זגורי, כליבאת וסלליך. אפילו לא 7 שחקנים.
ואני מזכיר שזו עונה של הכנסות פסיכיות מאלופות. בעונה הזו נולדה התקופה השחורה. מה נעשה בלי בעלים שיודע להשקיע רק בכשלון? מה?
lemmacantor אמר:היום נזכרתי שביום ההוא לפני 16 שנים הספסל שלנו היה אדרי, מימון, כאלב, זגורי, כליבאת וסלליך. אפילו לא 7 שחקנים.
ואני מזכיר שזו עונה של הכנסות פסיכיות מאלופות. בעונה הזו נולדה התקופה השחורה. מה נעשה בלי בעלים שיודע להשקיע רק בכשלון? מה?
hezildo אמר:lemmacantor אמר:היום נזכרתי שביום ההוא לפני 16 שנים הספסל שלנו היה אדרי, מימון, כאלב, זגורי, כליבאת וסלליך. אפילו לא 7 שחקנים.
גם אז הפצועים היו בגלל בכר?
חשבתי שהצליחו לייצר איזה מערכת או מתכון מינימלי שלפחות ההתרסקות לא תהיה כזאת גדולה ומהירה.lemmacantor אמר:למה לא האמנת? כבר 4 חודשים לפני האליפות הוא בדיוק החל את התהליך חזרה לתקופה שחורה. לפי הספר.
חלאילי קצת דחה את זה.
חבל שלא הלך כבר אז.lemmacantor אמר:https://www.ynet.co.il/articles/mobile/0,7340,L-732428,00.html
השבוע מלאו 25 שנה לחגיגות שחר עם הקבוצה האהודה עליו באמת.
KevinDurant אמר:חשבתי שהצליחו לייצר איזה מערכת או מתכון מינימלי שלפחות ההתרסקות לא תהיה כזאת גדולה ומהירה.lemmacantor אמר:למה לא האמנת? כבר 4 חודשים לפני האליפות הוא בדיוק החל את התהליך חזרה לתקופה שחורה. לפי הספר.
חלאילי קצת דחה את זה.