נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שוב, אני שומע שהוא כבר לא מעורב וזה הבן שלו אור לוקח את ההחלטות. זה לא ממש משנה אם זה הוא או הבן שלו מבחינתי זה אותו דבר. המשפחה הזאת צריכה לצאת מחיי הניהול של המועדון. הוא גם ככה מבוגר וכבר לא מתראיין בתקשורת, אפילו למסיבת עיתונאים של פתיחת העונה הוא לא היה וגם הראיון המעפן באתר הרשמי כמו בעונה שעברה לא היה השנה.

אם הוא היה בעלים של סופר כבר מזמן הוא היה נשאר עם הסחורה לבד. לא מבין בשביל מה בגיל הזה הוא סוחב ככה

הקופים האירגון הכי חלש שאני מכיר. האירגון היחיד שמוכן לקבל השפלות ולהמשיך לסתום את הפה.
אם זה הגרמנים הם מזמן שורפים את קריית שלום. לוזרים כמו הבעלים

הקופים האירגון הכי חלש שאני מכיר. האירגון היחיד שמוכן לקבל השפלות ולהמשיך לסתום את הפה.
אם זה הגרמנים הם מזמן שורפים את קריית שלום. לוזרים כמו הבעלים
הדבר הכי גרוע שקרה לנו זה המעבר לאצטדיון סמי עופר. כל הקהל שלנו נהיה קהל של בני נוער וטיקטוק שמה שמעניין אותם זה סלפי ולצעוק כל מיני שירי עידוד. קהל בלי שיניים. כל כך הרבה שנים כאלה בקריה בכלל לא היו מתקבלות. והקופים זה הארגון הכי פח שקיים שמה שמעניין אותם זה לא הקבוצה אלא אך ורק הם.

צריך להבין שעל מינויים גרועים והתנהלות שכונתית צריך לפתוח את הכיס ולשלם, גם אם זה אומר להביא 20 או 30 מיליון מהבית. אי אפשר שהקבוצה עם קהל האוהדים הגדול בארץ תיראה ככה עונה אחר עונה אחר עונה.

השופרים הראשיים טוענים שמכבי חיפה עומדת למכירה ויש כבר שיחות בנושא, שהבעלים הגרוע ההזה יוציא הודעה לתקשורת, יודיע את זה ויוריד את מפלץ הלחץ. למה הוא שולח את כל הכתבים החברים שלו להודיע דברים? זו התנהלות של מכולת שכונה

השופרים הראשיים טוענים שמכבי חיפה עומדת למכירה ויש כבר שיחות בנושא, שהבעלים הגרוע ההזה יוציא הודעה לתקשורת, יודיע את זה ויוריד את מפלץ הלחץ. למה הוא שולח את כל הכתבים החברים שלו להודיע דברים? זו התנהלות של מכולת שכונה
איפה ראית?

אני יודע בוודאות שקבוצת רוכשים אנגלית ניסתה לפנות לפני כמה שנים והתשובה הייתה שהמותג לא למכירה. מאוד מקווה שזה שונה עכשיו.

אין שום סיבה שלא יהיה לנו בעלים מיליארדר יש למועדון הזה פוטנציאל עצום

איפה ראית?

אני יודע בוודאות שקבוצת רוכשים אנגלית ניסתה לפנות לפני כמה שנים והתשובה הייתה שהמותג לא למכירה. מאוד מקווה שזה שונה עכשיו.

אין שום סיבה שלא יהיה לנו בעלים מיליארדר יש למועדון הזה פוטנציאל עצום
אמרו ברדיו, השופר קניאס ותומר לוי, ששניהם מקורבים אליו

מה מה מה
איפה זה נאמר?

גם כשדובר על האמריקאים כבר אז אמרו שהוא רוצה להיות במועדון עוד שנה-שנתיים. השנתיים נגמרים ב 2027.
זה עדיין תקף, רמזו לכך שכנראה יהיו במהלך העונה התפתחויות ויש שיחות שאי אפשר לפרט עליהן ושהוא יפרוש מהבעלות בשנתיים הקרובות לכל היותר. בקיצור טענו שכבר לא מדברים על 50% אלא על מכירה מלאה

יאללה שישחרר אותנו כבר
אם הגיע להפועל מיליארדר גם לנו מגיע קצת נחת..
מישהו שרק יודע לנצל מומנטום, לא למלא בזבל לא מקצועי וקומבינות.

גם יוביל מהלך להסרה או הגדלת מגבלת זרים. צריך שרק ישראלים באמת טובים יהיו פה. אין לי בעיה שכל הסגל למשחק יהיה זר, אם אין ישראלים רציניים.

חזרה
למעלה