נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שוב, לא מידיעה או משהו, עידן עופר זה שם שכבר עלה בעבר כמי שאולי ירכוש את המועדון בעתיד כמחויבות לקהילה ובעיקר לעיר בה הוא גדל, הוא מקורב לאברהם גרנט שמקורב לשחר, כך שלא אתפלא אם ינסו להניע מהלך בעניין הזה. מבחינת כסף הוא לא רואה לא את ספרא ולא את מיץ'.

נכנסתי עכשיו להקלטה של השידור לשמוע מה קניאס אמר
הוא אמר שאם יבוא רוכש ש״מוכן לשים את הסכום שיענקלה רוצה״ אז הוא יקבל 100 אחוז
בנוסף אמר שיש משהו מאחרי הקלעים
בקיצור..אל תבנו על זה כי אני בטוח שהמחיר שלו של ה- 100 הוא יותר דמיוני מהערכות שווי של ספייס x

יענק'לה בן 85. אין מצב שיש לו ראש צלול באמת לעסוק בהערכות האלה. משפחתו צריכה להבין או שעכשיו ימכרו במחיר סביר או שהמחיר יתרסק כששחר או שיתפגר או שיפסיק לחלוטין לתפקד. הכסף הוא של חברת מאיר. שהם יכפו את העסקה.

שיוציא הודעה דרך האתר של המועדון לרגל השנה החדשה ויגיד שזו העונה האחרונה שלו כבעלים של מכבי חיפה ואז כל האוהדים והמערכת תירגע, ברגע שהוא לא עושה את זה ותמיד יהיו שמועות ורחשים הוא מביא על עצמו את היחס שיהיה מצד האוהדים כלפיו

שיוציא הודעה דרך האתר של המועדון לרגל השנה החדשה ויגיד שזו העונה האחרונה שלו כבעלים של מכבי חיפה ואז כל האוהדים והמערכת תירגע, ברגע שהוא לא עושה את זה ותמיד יהיו שמועות ורחשים הוא מביא על עצמו את היחס שיהיה מצד האוהדים כלפיו
הם לא יכולים לעשות את זה לפני שיש רוכש וזה די ברור שאין כלום כרגע.
לא רואה גם איך זה אמור לשנות משהו מבחינת הקהל - אצל אלו שרוצים שילך הוא כבר שרוף מזמן ואלו שלא במחנה הזה כבר לא יזוזו לא משנה מה

לא רואה גם איך זה אמור לשנות משהו מבחינת הקהל - אצל אלו שרוצים שילך הוא כבר שרוף מזמן ואלו שלא במחנה הזה כבר לא יזוזו לא משנה מה
זה עדיין עדיף על החרא של עכשיו. לדעתי זה לא מקרי שהעונה הוא אפילו לא עשה את הראיון העלוב לאתר הרשמי עם "המטרה שלנו זה לייצב הרכב" כמו שנה שעברה. הוא גם מבין שהסוף שלו במועדון קרוב, בטח בגיל שלו. יש התעוררות מסוימות בקרב האוהדים נגד המשפחה באופן כללי ולבן שלו לא תהיה חסינות, לכן הם לא יחזיקו כבר במועדון. עדיף לחתוך כמה שיותר מהר, להגיד הקבוצה על המדף ובלה בלה, מאשר לא לעשות כלום

אגב אני רב עם מלא תומכים שלו בפייסבוק ואני מצפה מהם לא להגיע יותר למגרשים כאשר הוא ימכור את הקבוצה. מבחינתם זו מכבי שחר ולא מכבי חיפה ולכן זו כבר לא תהיה הקבוצה שלהם.

זה עדיין עדיף על החרא של עכשיו. לדעתי זה לא מקרי שהעונה הוא אפילו לא עשה את הראיון העלוב לאתר הרשמי עם "המטרה שלנו זה לייצב הרכב" כמו שנה שעברה. הוא גם מבין שהסוף שלו במועדון קרוב, בטח בגיל שלו. יש התעוררות מסוימות בקרב האוהדים נגד המשפחה באופן כללי ולבן שלו לא תהיה חסינות, לכן הם לא יחזיקו כבר במועדון. עדיף לחתוך כמה שיותר מהר, להגיד הקבוצה על המדף ובלה בלה, מאשר לא לעשות כלום
ברור שהוא חושב על הסוף אבל שיהיה בריא נראה לא רע לגיל שלו, מה שאומר שהוא עדיין כנראה לא כזה לחוץ למכור. זה גם נראה שהוא חי בסרט שהוא הולך לדפוק פה מכירה בסכום שלא מחובר למציאות.

אני באמת לא רואה איזה אנטרס יש לו לעשות את מה שאתה אומר כי אני לא מבין מה זה אמור לשפר או לשנות. כמו שאמרתי - דעת הקהל אבודה כבר אצל חלק מהאנשים ואצל האחרים זה אנשים שכבר לא ישנו את דעתם.

למיטב הבנתי המשפחה לא מעוניינת להמשיך וזה הגיוני בהתחשב בזה שזה תמיד היה ״הפרויקט של יענקלה״.

הם לא שוללים שהקבוצה על המדף אם קניאס אומר את זה בשידור אבל מן הסתם הם לא יודיעו שזאת שנה אחרונה אם זה לא הולך לקרות.

אולי המשפחה מנעה ממנו. אותו ראיון היה פדיחה עצומה ולדעתי גם במועדון עצמו היו מובכים מזה.

אתם מייחסים יותר מדי אג'נדות לסבאל'ה בן 85 שאני בספק שזוכר מה אכל לצהריים אתמול
הבעיה עם יענקל'ה הייתה ועודנה רק אחת - שהוא לא משחרר

לדעתי כן יש משהו שמתפתח, לא סתם הוא כבר יותר משנה לא התראיין בשום מקום. הוא כן אחד שהיה מתראיין לפחות פעם בשנה במסיבת עיתונאים רשמית לפחות, והעובדה שלא שומעים ממנו, בין אם זה בגלל הגיל או בגלל הפדיחה ההיא בראיון לאתר הרשמי, כן מעידה שיש איזו החלטה

חזרה
למעלה