ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:גנט הבלגית הגישה הצעה על ליסב עיסאת הבלם/מגן בן 18 מהנוער שמיוצג ע"י דודו דהאן.
Apoc אמר:גנט הבלגית הגישה הצעה על ליסב עיסאת הבלם/מגן בן 18 מהנוער שמיוצג ע"י דודו דהאן.
NOSFERATU ZODD אמר:איך הבלם?
חוץ מזה שהוא דוגמן אני לא יודע עליו כלום.
Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:איך הבלם?
שאלה טובה, ויהיה מעניין לראות אותו העונה בתור הבלם הבכיר של קבוצת הנוער.
יש כמה חבר'ה בפורום שעוקבים אחרי הנוער ומתייחסים אליו כדבר הבא בהגנה - שחקן פיזי מאוד מבחינת ממדים, שעדיין מצליח להיות די מהיר ומחלץ כדורים טוב.
אני ראיתי ממנו הרבה בעיות בהבנת משחק, טעויות מביכות ממש, ועבודה הגנתית לא טובה. לדעתי, ממה שהתרשמתי ממנו בעונה שעברה, התקרה שלו היא קבוצת אמצע טבלה בליגת העל, סטייל חבשי כזה.
אשמח לצאת טועה בגדול
Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:איך הבלם?
יש כמה חבר'ה בפורום שעוקבים אחרי הנוער ומתייחסים אליו כדבר הבא בהגנה - שחקן פיזי מאוד מבחינת ממדים, שעדיין מצליח להיות די מהיר ומחלץ כדורים טוב.
אני ראיתי ממנו הרבה בעיות בהבנת משחק, טעויות מביכות ממש, ועבודה הגנתית לא טובה. לדעתי, ממה שהתרשמתי ממנו בעונה שעברה, התקרה שלו היא קבוצת אמצע טבלה בליגת העל, סטייל חבשי כזה.
אשמח לצאת טועה בגדול
Judokan אמר:קבוצת הנוער תפתח מחר עונה חדשה עם משחק חוץ ברעננה.
המשחק מתחיל ב-18:50 וישודר כחלק מערוץ קיבוץ בספורט5 שמתחיל ב-18:30. יאללה מכבי!![]()
בשעה טובה יש גם סגל לקבוצת הנוער (יעודכן בתגובה הראשונה לנושא ואעדכן אותו מדי פעם העונה מבחינת מי משחק ומה עושה).
27 שחקני סגל, כולל זר אחד ושום חריג גיל כרגע.
תחושה שלי שממתינים לראות באיזה מפעל אירופי הנוער ישחק כדי להחליט האם להשאיר את ליש כחריג גיל.
השחקנים הבולטים לעקוב אחריהם לדעתי: ליסאב עיסאת במרכז ההגנה, ינאי דיסטלפד וירין לוי בקישור האמצע, ועומר דהן בהתקפה.
אקס פקטורים פוטנציאליים: איתי אהוד-זעירא (קשר אחורי שיהפוך בן 17 בחודש הבא שמסומן כדבר הבא), ליאם וטמכטר שהוא קשר אמצע בן 17 שלקחנו לסרדינים, ואיאד חלאילי וג'אד שיבלי (האחים של) בחוליית ההתקפה.
הסגל המלא:
* בסוגריים לכל שחקן מופיעים הגיל והשנתון
(עדכנתי עמדות לחלק מהשחקנים לפי מידע שמצאתי באינטרנט - מי שמכיר דברים אחרים, אנא תקנו אותי)
שוערים: נועם שביט (18, 95); שון בן נשר (17, 95)
הגנה: ליסב עיסאת (בלם, 18, 95); אלעד אמיר (בלם, 17, 96); רוי אסא (בלם, 17, 96); דן ספרונוביץ' (בלם, 17, 95); תומר לנס ארבל (בלם/מגן, 17, 96); עמית ארזי (בלם/מגן, 18, 95); עאדל אל טואפשי (מגן, 17, 96); גטאצ'או יבלו (מגן/קיצוני, 18, 95); אדיר והב (מגן, 17, 96).
קישור: לואי שעבאן (קשר אחורי, 18, 95); עדי צור (קשר אחורי, 17, 95); איתי אהוד-זעירא (קשר אחורי, 16, 95); שראל כהן (קשר אמצע, 18, 95); ירין לוי (קשר אמצע/התקפי, 18, 95); ינאי דיסטלפלד (קשר אמצע/התקפי, 18, 95); דניאל דרזי (??, 16, 96).
התקפה: עבד שדאפנה (קיצוני/חלוץ, 18, 95); טומי ציצואשווילי (קיצוני, 17, 96); איאד חלאילי (קיצוני, 17, 96); באג'י מנסור (זר גמבי, קיצוני, 18, 95); ג'אד שיבלי (קיצוני/חלוץ, 17, 96); עומר דהן (חלוץ, 18, 95); יהלי מלכה (חלוץ, 17, 96).
nk1230 אמר:Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:איך הבלם?
אשמח לצאת טועה בגדול
אתה טועה בגדול... יש בו הכל. גם מאוד טכני יחסית לבלם.
Judokan אמר:כובע קש אמר:אורי בן שושן שוער בן 19 חזר מהשאלה בעפולה, ככל הנראה הוא ישמש כשוער הראשון העונה
לדעתי נועם שביט יהיה השוער הראשון. היה המחליף של גרייס בעונה שעברה וקיבל הרצה בכמה משחקים.
רון בן נשר וההשאלה שלו מעכו זה באמת משהו מוזר ולא ברור