Apoc אמר:לא כולם צריכים לעבור במסלול השאלה
כל מקרה לגופו, אין תשובה אחת לכל המקרים
ברור, אבל הוא ממש מדבר על שחקני הנוער שלנו. איך אפשר לשמוע את זה ולרצות לתת לחלאיילי/שיבלי לרוץ בקבוצה כבר העונה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:לא כולם צריכים לעבור במסלול השאלה
ברק.י אמר:Apoc אמר:לא כולם צריכים לעבור במסלול השאלה
ברור, אבל הוא ממש מדבר על שחקני הנוער שלנו. איך אפשר לשמוע את זה ולרצות לתת לחלאיילי/שיבלי לרוץ בקבוצה כבר העונה?
Apoc אמר:ברק.י אמר:Apoc אמר:לא כולם צריכים לעבור במסלול השאלה
ברור לי, אני התייחסתי לאמירה המכלילה יותר.
Apoc אמר:ברק.י אמר:Apoc אמר:לא כולם צריכים לעבור במסלול השאלה
ברור לי, אני התייחסתי לאמירה המכלילה יותר.
omribenjamin אמר:Adi81 אמר:אגב פודקאסט המעניין של דולב חזיזה הוא מדבר בכמה משפטים על השחקני נוער
"יש להם כדורגל אבל הם מאוד מתקשים בכדורגל בוגרים. גם במשחקי אימון הם מאבדים הרבה כדורים. פעם אחת הבקיע שער במשחק אימון כמעט הוריד את החולצה"
עשית פה קצת סלט
החלק של הבקיע שער והוריד חולצה היה במחנה אימונים נגד קבוצה מתחתית ליגה שנייה ביוון
Shocking4U אמר:מישהו פה יצא לראות הרבה את ליסב עיסאת ויכול לחוות עליו דעה?
@Judokan
Judokan אמר:Shocking4U אמר:מישהו פה יצא לראות הרבה את ליסב עיסאת ויכול לחוות עליו דעה?
@Judokan
נראה שיש לגביו חילוקי דעות בפורום. אני ו @@שוער עולה בדיוק דנו בזה בנושא של מחנה האימון.
אני לא התרשמתי מעיסאת, לדעתי הוא בלם מאוד לא אמין שעושה טעויות קשות, אבל מסתדר ברמת הנוער בגלל שהוא פיזי נורא ובעל ממדים שנותנים לו יתרון טבעי בנוער, אבל לא ייתרגמו לבוגרים.
למה אתה שואל?
כובע קש אמר:הוא חבשי 2.0
מבחינת נתונים יש לו את הכל בשביל להיות בלם טוב אבל מרבה לעשות טעויות וסובל מקצרים במוח. גם הוא לא בלם טכני מספיק בשביל קבוצה ששולטת בכדור
nk1230 אמר:כובע קש אמר:הוא חבשי 2.0
מבחינת נתונים יש לו את הכל בשביל להיות בלם טוב אבל מרבה לעשות טעויות וסובל מקצרים במוח. גם הוא לא בלם טכני מספיק בשביל קבוצה ששולטת בכדור
זאת תשובה כלכך לא נכונה... הוא אחד מהבלמים הכי טכניים שיש.. ואם היית באמת רואה משחקים של קבוצת הנוער היית רואה את המסירות שלו וגם את היציאות שלו קדימה.