ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:נציגות יפה, ורובם בסבירות לא מבוטלת גם יפתחו לפחות במשחק אחד.
קראתי שהוא שוחרר בגלל איזה משהו של חוק זריםברק.י אמר:הפסידו במחזור האחרון למכבי פ״ת, אחרי משחק לא טוב שבו התקשו להתמודד עם הלחץ של היריבה. שיחקו בעיקר על ספרונוביץ׳ שהתקשה. ירין לוי כבש מחוץ לרחבה מבישול של דיסטלפלד.
במקביל, מנסור, הזר הגמבי החדש, שוחרר. לא ברור למה חזרו לשיתוף הפעולה הכושל הזה והעלנו את זה בפורום כבר כשחתם.
KevinDurant אמר:קראתי שהוא שוחרר בגלל איזה משהו של חוק זריםברק.י אמר:הפסידו במחזור האחרון למכבי פ״ת, אחרי משחק לא טוב שבו התקשו להתמודד עם הלחץ של היריבה. שיחקו בעיקר על ספרונוביץ׳ שהתקשה. ירין לוי כבש מחוץ לרחבה מבישול של דיסטלפלד.
במקביל, מנסור, הזר הגמבי החדש, שוחרר. לא ברור למה חזרו לשיתוף הפעולה הכושל הזה והעלנו את זה בפורום כבר כשחתם.
רק מכבי אמר:נבחרת ישראל עד גיל 19 תמריא בשבוע הבא לספרד לצמד משחקי ידידות נגד מקבילתה המקומית. זהו ניסוי כלים אחרון של נבחרת הנוער לקראת מוקדמות אליפות אירופה בחודש נובמבר בקרואטיה. לקראת המשחקים, המאמן אופיר חיים פרסם היום (שישי) את סגל השחקנים.
בגזרת מכבי חיפה:
הגנה: יאבלו גטא'צו (מכבי חיפה), ליסאב עיסאת (מכבי חיפה).
קישור והתקפה:
ירין לוי (מכבי חיפה), עומר דהן (מכבי חיפה)
benrey אמר:טוב נראה שחייבים לעלות מישהו מהנוער…
מאז נטע לביא אני לא זוכר שחקן שהוקפץ מהנוער לבוגרים באמצע עונה והצדיק את זה, אבל בכל זאת, מה הסחורה?
יש את ירין לוי שמהקצת שראיתי מזכיר לי יותר מדי את הבן של תומר לוי, ויש את ינאי עם שם משפחה קשה, שראיתי אותו ב7-2 של הנוער והיה נראה דה בריינה הישראלי אבל כמו ירין לוי כנראה שגם שם תהיה בעיית פיזיות.
אח של חלאיילי גם פוטנציאל, מי עוד?
בלם יש?
עיסאת בלם העתיד.. נראה לי שמאלי, ומאוד טכני.. חזק ומהיר. קצת עם קצר בראש מדי פעם.ab1729 אמר:benrey אמר:טוב נראה שחייבים לעלות מישהו מהנוער…
מאז נטע לביא אני לא זוכר שחקן שהוקפץ מהנוער לבוגרים באמצע עונה והצדיק את זה, אבל בכל זאת, מה הסחורה?
יש את ירין לוי שמהקצת שראיתי מזכיר לי יותר מדי את הבן של תומר לוי, ויש את ינאי עם שם משפחה קשה, שראיתי אותו ב7-2 של הנוער והיה נראה דה בריינה הישראלי אבל כמו ירין לוי כנראה שגם שם תהיה בעיית פיזיות.
אח של חלאיילי גם פוטנציאל, מי עוד?
בלם יש?
ירין לוי (קשר מרכזי) נחשב בזמנו פוטנציאל ואפילו קיבל 45 דקות בגביע הטוטו נגד מכבי פ״ת.
לגבי ינאי (דיסטלפלד), אתה לא מבלבל עם בן שימול ששנה שעברה נתן 30 בישולים והעונה משחק בעפולה?
אח של חלאיילי פוטנציאל, אבל הוא שנתון 2006 ובשנה שעברה עוד שיחק בנערים.
לגבי בלם, יש את עיסאת שהוא הקפטן ושחקן נבחרת ישראל. בזמנו (לפני יותר משנה) אני זוכר שהוא עשה עלי רושם של שחקן פיזי אבל מגושם. אולי מאז הוא חיזק את זה.
למה בעצם שלא יהיה בסגל מחר למשחק? פערי הרמות עד כדי כך גבוהים? או שעדיף לשים 2 שוערים בסגל?כובע קש אמר:עומר דהן עם שלושער במשחק נגד ראשון.
אני יודע שליגת העל לנוער היא לא מדד לכלום אבל במשחקים האחרונים שראיתי הוא מאוד הרשים אותי.
חלוץ מהיר,טכני, יודע לשחק עם 2 הרגלים, יכול לשחק גם בצדדים.
הייתי שמח אם היו משאילים אותו לעפולה שגם משוועת לחלוץ אבל אני יודע שזה לא יקרה עכשיו
KevinDurant אמר:למה בעצם שלא יהיה בסגל מחר למשחק? פערי הרמות עד כדי כך גבוהים? או שעדיף לשים 2 שוערים בסגל?כובע קש אמר:עומר דהן עם שלושער במשחק נגד ראשון.
אני יודע שליגת העל לנוער היא לא מדד לכלום אבל במשחקים האחרונים שראיתי הוא מאוד הרשים אותי.
הייתי שמח אם היו משאילים אותו לעפולה שגם משוועת לחלוץ אבל אני יודע שזה לא יקרה עכשיו
KevinDurant אמר:למה בעצם שלא יהיה בסגל מחר למשחק? פערי הרמות עד כדי כך גבוהים? או שעדיף לשים 2 שוערים בסגל?כובע קש אמר:עומר דהן עם שלושער במשחק נגד ראשון.
כובע קש אמר:עומר דהן עם שלושער במשחק נגד ראשון.