• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כובע קש אמר:
גרייס חוזר מהשאלה ישר להרכב של הנוער

החלטה מעניינת. יש מצב שמנסים לבנות לו את הביטחון חזרה במקום השאלה נוספת שעלולה לגמור אותו לחלוטין.
באמת עבר תקופת בלהות בעפולה. נקווה שבשנה הבאה הוא יצליח להרים את עצמו.

הוא באמת שחקן עם תקרה גבוהה מאוד בעיניי.

Judokan אמר:
כובע קש אמר:
גרייס חוזר מהשאלה ישר להרכב של הנוער

החלטה מעניינת. יש מצב שמנסים לבנות לו את הביטחון חזרה במקום השאלה נוספת שעלולה לגמור אותו לחלוטין.
באמת עבר תקופת בלהות בעפולה. נקווה שבשנה הבאה הוא יצליח להרים את עצמו.

הוא באמת שחקן עם תקרה גבוהה מאוד בעיניי.

.

שלושער לעומר דהן בניצחון על רעננה, חוץ מהשערים היו לו עוד כמה מהלכים יפים.
יש לבחור פוטנציאל אבל כל עוד הוא משחק ברמת נוער אני לא מתלהב, המבחן האמיתי שלו יהיה במעבר לבוגרים.
אם זה היה תלוי בי כבר בינואר הוא היה מושאל לקבוצה בלאומית כי הליגת נוער קטנה עליו אבל כנראה במועדון רצו לתת לו לסיים את העונה עם הנוער.

אגב גרייס פתח ושמר על רשת נקייה, לא הייתה לו יותר מידי עבודה אבל לקח את מה שצריך לקחת.

עומר דהן - משחק 8 ברציפות שהוא כובש. בסך הכל כבר 16 שערי ליגה העונה ב15 משחקים.
איתי זעירא - קיבל סוף סוף הרכב. שחקן עם פוטנציאל (בן 17.5) שצריך לקבל יותר דקות.
אלעד בן שמעון - מישהו מכיר? שנתון 2007 שהוקפץ לראשונה העונה מהנערים לנוער.

כובע קש אמר:
יש לבחור פוטנציאל אבל כל עוד הוא משחק ברמת נוער אני לא מתלהב, המבחן האמיתי שלו יהיה במעבר לבוגרים.
אם זה היה תלוי בי כבר בינואר הוא היה מושאל לקבוצה בלאומית כי הליגת נוער קטנה עליו אבל כנראה במועדון רצו לתת לו לסיים את העונה עם הנוער.

אגב גרייס פתח ושמר על רשת נקייה, לא הייתה לו יותר מידי עבודה אבל לקח את מה שצריך לקחת.

ראיתי חלקים מהמשחק היום ובתוספת התרשמות העבר, ואני מודה שאני מאוד לא מסתנוור מהגולים האלה שלו. הוא משיג אותם על סמך יתרונות פיזיים על בלמים קטנים וחלשים יותר ממנו.
זה בדיוק סוג החלוצים שמתקשים מאוד לעשות את המעבר לבוגרים ברגע שלוקחים להם את היתרון המרכזי שיש להם.

נראה איך הוא יתפתח

Judokan אמר:
כובע קש אמר:

ראיתי חלקים מהמשחק היום ובתוספת התרשמות העבר, ואני מודה שאני מאוד לא מסתנוור מהגולים האלה שלו. הוא משיג אותם על סמך יתרונות פיזיים על בלמים קטנים וחלשים יותר ממנו.
זה בדיוק סוג החלוצים שמתקשים מאוד לעשות את המעבר לבוגרים ברגע שלוקחים להם את היתרון המרכזי שיש להם.

נראה איך הוא יתפתח

אני נוטה להסכים, למרות שהוא שדרג מאד את המשחק שלו מאז שחזר הכדורגל. מאמין שהשאלה יכולה להיות משמעותית עבורו, יותר מאשר להיות כאן חלוץ שלישי-רביעי בעונה הבאה. אסור להסתנוור ממשחקים בנוער ולקבור שחקנים סתם.

אגב, סביר שבקיץ אף אחד משחקני הנוער לא ימשיך ישירות לבוגרים. השחקנים הבולטים מתחרים מול עמדות עמוסות מאד. היחידים שאולי יהיה להם מקום אלו עיסאת, שחייב השאלה ואין טעם שיהיה פה בלם רביעי במקום גרשון, ודהן שדעתנו עליו דומה מאד.

מנצחים אתמול במשחק השלמה 5-1 את חדרה. כרגע במקום השני בפיגור 10 מהלוזונים.
צמד האחים-של שיבלי את חלאיילי כבשו, עומר דהן (משחק תשיעי ברציפות), גם כבש.
יש דיבורים על זה שאולי דהן יצטרף לבוגרת בגלל הפציעה של דין.

הנוער שלנו מחקה את העונה של הבוגרים:
פתיחה קשה ומגומגמת תחת מאמן חדש, ואז אחרי החזרה מפגרת המלחמה תפסו כיוון טוב עם כדורגל איכותי משמעותית, שינויי סגל שעשו טוב לכולם, והתוצאות מתחילות לבוא בהתאם.

גם כאן הייתה יריבה (הלוזוניה) שפתחה עונה ברצף היסטורי עם 13 ניצחונות ותיקו, ופתחה פער ענק בצמרת, וגם כאן המטרה מתחילה להיות להכניס אותה למשבר.

אז הנוער אוסף ניצחון שלישי רצוף ושישי בשבעת המשחקים האחרונים, כשמביסים את נתניה (סגנית האלופה מהעונה שעברה) 5-0 בחוץ.
בשבוע הבא משחק עונה מול מכבי פ"ת

משחק העונה של הליגה לנוער כרגע במחצית השנייה.
מכבי מובילה על הלוזונים מהמקום הראשון בטבלה 1-0. שער של יבלו מבישול של חלאילי הצעיר.

מנסים להמשיך רצף של מומנטום חיובי עם שלושה ניצחונות, ולהנחיל ללוזונים הפסד ראשון העונה - כדי לצמק את ההפרש ל-7 נקודות

הנוער הפסיד במשחק העונה ונראה שמאבק האליפות שם הוכרע.

Judokan אמר:
הנוער שלנו מחקה את העונה של הבוגרים:
פתיחה קשה ומגומגמת תחת מאמן חדש, ואז אחרי החזרה מפגרת המלחמה תפסו כיוון טוב עם כדורגל איכותי משמעותית, שינויי סגל שעשו טוב לכולם, והתוצאות מתחילות לבוא בהתאם.

גם כאן הייתה יריבה (הלוזוניה) שפתחה עונה ברצף היסטורי עם 13 ניצחונות ותיקו, ופתחה פער ענק בצמרת, וגם כאן המטרה מתחילה להיות להכניס אותה למשבר.

אז הנוער אוסף ניצחון שלישי רצוף ושישי בשבעת המשחקים האחרונים, כשמביסים את נתניה (סגנית האלופה מהעונה שעברה) 5-0 בחוץ.
בשבוע הבא משחק עונה מול מכבי פ"ת
אז אתה אומר כמו הנוער גם הבוגרים לא יקחו אליפות השנה

חזרה
למעלה