• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק "הקרב" על המקום ה-4: מכבי חיפה vs הפועל ת"א

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אולי המחצית הכי חלשה העונה. כלום ושום דבר, פשוט מביך. לא יאמן שאתה מתבטל ככה ואז גם חוטף גול כזה מביך.

מעדיף לקבל 4 אבל לנסות לשחק כדורגל

אפשר להגיד בבטחון שברק מאס ועושה כבר בכוונה

ברק לא יודע לעצור כדורי שלג. גם בעונה האחרונה בב"ש זה היה ככה, גם בכוכב, בעונה שעברה והעונה.

הפתרון שלו היום זה כאילו להגיד אני עושה הכול הפוך, בלי לחשוב.
לשחק עם פיינגזיכט כשחקן על כל הקו זה טרלול. אתה רוצה לשחק ככה? שחק עם סייף על כל הקו. פיינגזיכט יותר בלם ממגן, בטח שלא שחקן קו.

הבעיה הייתה מרכז המגרש. פתרת את זה? לא. אתה ממשיך עם 2 באמצע כשחצאי שחקנים ממסים לעזור וזה נראה רע.

אפשר היה להמשיך לשחק 4-3-3 עם שלישיה באמצע של אגבה-רטנר-אזולאי.
וגם אם בנסון לא כשיר, שים את סייף שחקן קו ודון שחקן קו בצד השני.

הייתי מעדיף אפילו שישחק יהלום.

הרעיון של לשחק עם כמה שיותר שחקנים עם אוריינטציה הגנתית לא פתרון קסם וגם כאן מראה על חוסר יצירתיות מחשבתית.

רק מכבי אמר:
ברק לא יודע לעצור כדורי שלג. גם בעונה האחרונה בב"ש זה היה ככה, גם בכוכב, בעונה שעברה והעונה.

הפתרון שלו היום זה כאילו להגיד אני עושה הכול הפוך, בלי לחשוב.
לשחק עם פיינגזיכט כשחקן על כל הקו זה טרלול. אתה רוצה לשחק ככה? שחק עם סייף על כל הקו. פיינגזיכט יותר בלם ממגן, בטח שלא שחקן קו.

הבעיה הייתה מרכז המגרש. פתרת את זה? לא. אתה ממשיך עם 2 באמצע כשחצאי שחקנים ממסים לעזור וזה נראה רע.

אפשר היה להמשיך לשחק 4-3-3 עם שלישיה באמצע של אגבה-רטנר-אזולאי.
וגם אם בנסון לא כשיר, שים את סייף שחקן קו ודון שחקן קו בצד השני.

הייתי מעדיף אפילו שישחק יהלום.

הרעיון של לשחק עם כמה שיותר שחקנים עם אוריינטציה הגנתית לא פתרון קסם וגם כאן מראה על חוסר יצירתיות מחשבתית.
אם יש רעיון מאחורי תוכנית המשחק היום אני לא רואה אותו, ההצבה של השחקנים לא מאפשרת לך באמת לייצר שום דבר. התבטלת לגמרי ועדיין חטפת גול של עמידה הגנתית מביכה והם כל הזמן נכנסים לך בין הבלמים. סדריק דון בעוד משחק מזעזע, קני סייף לא בא לידי ביטוי ומלמד לא מקבל כדורים.

בכר איבד את זה לגמרי.
התוכנית משחק הייתה לשים עוד בלם במקום שחקן התקפה כדי "לחזק" את ההגנה, בפועל אנחנו נראים יותר גרוע משבת

אם אני שם בצד את הרביעייה האחורית ואת סטיוארט שלא משחק, אין בסגל הזה שחקן שיכול לקחת כדור במאבק פיזי. כולם חלשים שעפים עם הרוח.

איפה הימים שהייתה לנו עליונות פיזית על כל קבוצה, כל 50-50 היה שלנו, ולא בהכרח בגלל רצון.

אחת הסיבות שהלחץ לא טוב, מעבר לעניין התיאום, שחקנים לא מספיק פיזיים ואינטנסיביים.

מה זאת העמידה הזאת? למה אזולאי שומר על אלטמן?

חזרה
למעלה