ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:זה היה ברור בתחילת העונה עם הבנייה הביזונית של הסגל, אבל זו לא סיבה להראות כל כך גרוע.
Daniel123 אמר:hezildo אמר:זה היה ברור בתחילת העונה עם הבנייה הביזונית של הסגל, אבל זו לא סיבה להראות כל כך גרוע.
ב״ש ובית״ר לא קבוצות עם סגל יותר טוב משל מכבי חיפה.
לא בטוח שגם ת״א.
להוציא 3-4 שחקנים כל השחקנים פה ברמה של אמצע טבלה על מה אתה מדברDaniel123 אמר:hezildo אמר:זה היה ברור בתחילת העונה עם הבנייה הביזונית של הסגל, אבל זו לא סיבה להראות כל כך גרוע.
ב״ש ובית״ר לא קבוצות עם סגל יותר טוב משל מכבי חיפה.
לא בטוח שגם ת״א.
DelPiero אמר:סבבה
כולם אומרים את זה עכשיו
אבל כמות הסטייקים פה היא מטורפת
אחרי שיהיו כמה תוצאות טובות וינסו לקנות אתכם עם רכש בינואר כולכם תתהפכו ואז אני אקפיץ את הנושא - כי לדעתי כלום לא יעזור והנזק כבד מדי
בטח יסכימו אותי גם כשזה יגיע לזה שוקינג, אפוק, ואולי דוראנט ואחד שניים נוספים
גם אני נוטה להיות סטייק, זאת לא בושה, פשוט המועדון כל-כך עצבן אותי הקיץ שזה לא יקרה הפעם
הקבוצה הזאת לא בנויה לקחת אליפות כי זה קיץ שני רצוף שמנוהל בצורה בזיונית, אין שוער ויש עוד הרבה סיבות שכולן ידועות (לפחות פה כי אנשים פה עם רמת הבנה גבוהה יותר מאשר הקהל הרחב שברובו טיפש).DelPiero אמר:סבבה
כולם אומרים את זה עכשיו
אבל כמות הסטייקים פה היא מטורפת
אחרי שיהיו כמה תוצאות טובות וינסו לקנות אתכם עם רכש בינואר כולכם תתהפכו ואז אני אקפיץ את הנושא - כי לדעתי כלום לא יעזור והנזק כבד מדי
בטח יסכימו אותי גם כשזה יגיע לזה שוקינג, אפוק, ואולי דוראנט ואחד שניים נוספים
גם אני נוטה להיות סטייק, זאת לא בושה, פשוט המועדון כל-כך עצבן אותי הקיץ שזה לא יקרה הפעם