• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הקבוצות הישראליות בליגה האיזורית - עונת 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בינתיים איביץ ייצב להם את ההגנה. עדיין לא ספגו גול באף משחק רשמי

להכניס את פריצה וזהבי בו זמנית זה חתיכת כוח מהספסל

זהבי גם כובש היום

כמעט כבש בנגיעה הראשונה שלו בכדור

הצהבת נראים מצויין היום, עכשיו כשזהבי חוזר הם הרבה יותר עוצמתיים. יש פה הרבה אנשים שמיהרו להספיד אותם, אנחנו קבוצה אדירה ולא צריכים מאף אחד אבל גם ממליץ לא לזלזל.

מאז שזהבי נכנס הם מחפשים רק אותו כאילו אין עוד שחקנים על המגרש.
אז יבואו קבוצות וישימו שמירה אישית על זהבי .

עם איך שאריס נראית, לא מפתיע שאולימפיאקוס תופרים שם את הליגה.
קבוצה חלשה עם הגנה ביזיונית.

Daniel123 אמר:
מאז שזהבי נכנס הם מחפשים רק אותו כאילו אין עוד שחקנים על המגרש.
אז יבואו קבוצות וישימו שמירה אישית על זהבי .

ככה הם הפסידו אליפות ב - 2015/16 בסוף בפליי אוף עצרו אותו, חוץ מהמשחק שעלינו עם הרכב מביש לפני גמר גביע.

היה יכול בקלות להיגמר 4/5 לצהבת. אריס פשוט באו להתבזות, מגנים מזעזע ולא מסוגלים לייצר התקפה נורמלית.

זהבי מכניס להם המון איכות אבל גם הרבה אמונה, ווינריות וכוח הרתעה. פתאום אף אחד שם לא ידבר על יצחקי יותר בשבוע הקרוב

מה אתם אומרים על ההולנדי ? אני לא התרשמתי נראה שחקן סתמי.

Daniel123 אמר:

דווקא לא רע, לא כוכב אבל עושה עבודה באמצע, מה שכן יש להם הרבה שחקנים משלימים באמצע ואין להם כוכב אחד. גלזר זה פאסה

נחמיאס נכנס והסריח את הדשא. כמעט ספגו עליו גול בדקה 94. איזה בלופים הוא ואורי דהן. רק מראה כמה אסור לקנות שחקנים מק״ש. גם חבשי שם נראה בלם טוב

Jerry אמר:
Daniel123 אמר:

דווקא לא רע, לא כוכב אבל עושה עבודה באמצע, מה שכן יש להם הרבה שחקנים משלימים באמצע ואין להם כוכב אחד. גלזר זה פאסה

לדעתי פרץ יחתום שם, אין לו הצעות והם הציעו לו חוזה יפה ואז האמצע שלהם יחד איתו ועם גלזר יהיה חזק .
אם יביאו גם את דסה זה שובר שיוויון , אני ממש מופתע שדסה עוד לא מצא קבוצה בחו"ל .
יביאו בטח גם בלם זר , נראה לי שהולכים להיות שם מלא שינויים בזמן הקרוב .

בינתיים איביץ מייצב להם את ההגנה. 0 ספיגות במשחקים רשמיים. בכל הנוגע לאימון הגנה הוא אחד המאמנים הטובים שהיו פה ללא ספק.

Shocking4U אמר:
בינתיים איביץ מייצב להם את ההגנה. 0 ספיגות במשחקים רשמיים. בכל הנוגע לאימון הגנה הוא אחד המאמנים הטובים שהיו פה ללא ספק.

נו באמת, אפילו סבתא שלי היתה מצליחה להכניס את ההחמצה המטורפת שהיתה שם בדקה האחרונה מול שער ריק מ2 מטר .
מגיעים מולם למצבים .

ב״ש יעשו בתים השנה. לוגאנו קבוצה בינונית במקרה הטוב ואם הם ינצחו אותם בחוץ הם יעברו בבית בוודאות. הקבוצות בסיבוב הבא יותר חלשות מלוגאנו. מצויין לנו שהם יהיו בבתים

אחלה ב״ש. שיהיו בבתים זה חשוב מאוד. יש פוטנציאל השנה לעשות ניקוד טוב לישראליות

באר שבע לדעתי לא תאיים על האליפות השנה עם או בלי אירופה.
קבוצה מאוד אפורה בלי הרבה איכות.

Shocking4U אמר:
ב״ש יעשו בתים השנה. לוגאנו קבוצה בינונית במקרה הטוב ואם הם ינצחו אותם בחוץ הם יעברו בבית בוודאות. הקבוצות בסיבוב הבא יותר חלשות מלוגאנו. מצויין לנו שהם יהיו בבתים

לפחות לפני המלחמה זוריה ממש לא היו פראיירים. עם ואן לוון זה בעיה עבורם. התאחדותצהובים

באר שבע מזכירים את הפועל ת"א המגעילה לפני גוטמן, קבוצה אפורה בלי כוכבים אבל תמיד יודעים להגעיל את המשחק ולעצבן את היריבים

אני שונא את הפועל ב״ש זה המועדון הכי ערסי ופרובוקטור שיש.
אין איתם אפילו יריבות ספורטיבית גמלים מכוערים

חזרה
למעלה