• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הקבוצות הישראליות בליגה האיזורית - עונת 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך שהגרמנים נראו היום אין סיכוי שהם עוברים את סלוניקי
מצד אחד יהיה שמח אם יעופו, מצד שני רוצה שהם יגיעו לבתים כדי שיהיה עליהם עומס משחקים זהה לשלנו

איזו תגובה מגעילה של איביץ'
"יש סיבה שהחליפו מאמן"
בוא תוכיח קודם שאתה מביא שינוי לפני שאתה יוצא על קודמך בתפקיד

Apoc אמר:
"יש סיבה שהחליפו מאמן"

לא מפתיע. הוא דושבג רציני ומאוד מלא בעצמו. לא סתם הוא כל כך אהוב בקרב הצהובים, מאמן בצלמם.

נראה לי שהוא מתחיל להיות בלחץ עכשיו כשהוא מבין שהפעם הוא לא בא לשחק טניס בלי רשת מול יתר הליגה

Smile אמר:
מצד אחד יהיה שמח אם יעופו, מצד שני רוצה שהם יגיעו לבתים כדי שיהיה עליהם עומס משחקים זהה לשלנו

תמיד לפני הכל רוצה שיעופו. זה מכה מורלית, זה הפסד כספי משמעותי, זו פגיעה בניקוד האירופי.
וחוץ מזה יהיה מעניין לראות אןתם מנהלים סגל של 40 שחקנים ל40 משחקים בעונה.
יש לנו מספיק עומק ברוב העמדות על המגרש בשביל להתמודד עם שתי מסגרות גם אם לא יהיו שם

Judokan אמר:
Smile אמר:

תמיד לפני הכל רוצה שיעופו. זה מכה מורלית, זה הפסד כספי משמעותי, זו פגיעה בניקוד האירופי.
יש לנו מספיק עומק ברוב העמדות על המגרש בשביל להתמודד עם שתי מסגרות גם אם לא יהיו שם

זו מכה קלה בכנף מוראלית, יתן להם יותר דרייב להוכיח בליגה.
כסף לא מעניין אותם, כשיש בעלים כמו מיץ' שמפזר מליונים בלי תחתית.
בכל מקרה ברור שיהיה משמח מאוד לראות אותם עפים אין ספק.

Smile אמר:
Judokan אמר:
Smile אמר:

זה לא נכון בשני החלקים.
הצהבת במצב רעוע העונה אחרי שנתיים מאוד לא מוצלחות בסטנדרטים שלהם. להוסיף לזה גם הדחה מוקדמת מאירופה זה משהו שיכול בקלות להתפתח לכדור שלג.
הם הרי ציפו להנחית את איביץ' וזהבי ושיקרו קסמים.

ולגבי החלק השני - גולדהאר כבר שנים לא מפזר מיליונים בלי תחתית (מאז המכה שהפייר פליי הכתיב לו).
הם אמנם עדיין קבוצה עם תקציב גדול בפער ויש להם יותר שוליים, אבל אתה עדיין רואה שהם מחשבים מסגרות תקציב. זה בלט עם הבלם הדני שהם ניהלו איתו מו"מ חודש כדי להפחית תג מחיר ממיליון וחצי יורו למיליון.
וכן, לאבד 3 מיליון יורו הכנסה שאני בטוח שנכללה בתוכניות התקציב שלהם + הבעייתיות בלהחזיק סגל ממש רחב רק בשביל מסגרות מקומיות - יהיה לזה אימפקט עליהם.

המשחק היום נגד זירה לא מדד, כמו שהמשחק שלנו נגד הדייגים מאיי פארו בחוץ לא היווה מדד.

Judokan אמר:
Smile אמר:
Judokan אמר:

זה לא נכון בשני החלקים.
הצהבת במצב רעוע העונה אחרי שנתיים מאוד לא מוצלחות בסטנדרטים שלהם. להוסיף לזה גם הדחה מוקדמת מאירופה זה משהו שיכול בקלות להתפתח לכדור שלג.
הם הרי ציפו להנחית את איביץ' וזהבי ושיקרו קסמים.

ולגבי החלק השני - גולדהאר כבר שנים לא מפזר מיליונים בלי תחתית (מאז המכה שהפייר פליי הכתיב לו).
הם אמנם עדיין קבוצה עם תקציב גדול בפער ויש להם יותר שוליים, אבל אתה עדיין רואה שהם מחשבים מסגרות תקציב. זה בלט עם הבלם הדני שהם ניהלו איתו מו"מ חודש כדי להפחית תג מחיר ממיליון וחצי יורו למיליון.
וכן, לאבד 3 מיליון יורו הכנסה שאני בטוח שנכללה בתוכניות התקציב שלהם + הבעייתיות בלהחזיק סגל ממש רחב רק בשביל מסגרות מקומיות - יהיה לזה אימפקט עליהם.

מסכים שהם בתקופה לא טובה יחסית לסטנדרטים שהם רגילים. יש להם סגל רחב מאוד, ברובו לא איכותי לקבוצה בסדר גודל שלהם שבקלות הם מנפים ממנו 5-10 שחקנים להשאלות/העברות.
גולדהאר עדיין מפזר וימשיך לפזר, יש דיבור שהם רוצים להביא גם את דסה ולהחזיר את פרץ וזה כמובן יעלה כסף והרבה. הפיירפליי כבר לא פקטור, די סירסו אותו והרחבתי על כך באחד מהנושאים פה.
ולגבי הבלם הדני, אני בכלל לא בטוח שהפרסומים בתקשורת נכונים והעסקה נפלה על דמי העברה. בטוח היה שם עוד משהו.
שורה תחתונה מסכים איתך שלהדחה מוקדמת תהיה השלכה עליהם אבל אני לא חושב שזה יזעזע שם את המערכת כמו שאתה מצפה.

Apoc אמר:
"יש סיבה שהחליפו מאמן"

תגובה מעולה
גם הסיפור שלו עם גלוך

סוף סוף יוצא קצת אופי מהרובוט לפני שלוש שנים. פתאום הוא לא כזה דג

בלוף

זה תמיד משמח כשהם עפים מאירופה, אבל בגלל שהשנה יש עומס משחקים מטורף ויוצא דופן (מונדיאל בנובמבר) אנחנו צריכים שגם
הם יסבלו מהעומס ולא יגיעו רעננים לפלייאוף.

חשוב שהם יהיו באירופה גם מבחינת הדירוג למדינה וגם כי חשוב שהעומסים עליהם ועלינו יהיו דומים. למרות שחייב להודות שאחרי שאנחנו הדחנו את אולימפיאקוס, פאוק (מקום 2) הודחו היום שדווקא הצהובים יעופו לקבוצה שסיימה מקום שלישי אחרי שהם כל כך מזלזלים באולימפיאקוס.

איך זה ששוב הם מדברים על לשחרר את קובאס? חשבתי הוא השתקם

הם יביאו כנף זר ובלם זר לקראת סוף אוגוסט וזה שני שחקנים שאמורים לשדרג אותם מאוד. נקווה שיפלו איתם.

יש דוגמאות הפוכות(שרי, פלאניץ', הובאן) אבל לרוב ככל שמביאים זר מוקדם יותר, כך סיכוי הצלחה עולים.
בסוף הם ירדו ברמתם גם בגלל התמהמהות בשוק בקיץ. הם גם פספסו את קסיירה המצוין כי לא שילמו סכום שאחר כך שמו על יובנוביץ'. קסיירה חלוץ ברמה אחרת.

Apoc אמר:
איך זה ששוב הם מדברים על לשחרר את קובאס? חשבתי הוא השתקם

הם יביאו כנף זר ובלם זר לקראת סוף אוגוסט וזה שני שחקנים שאמורים לשדרג אותם מאוד. נקווה שיפלו איתם.

כי יש להם מנהל מקצועי מביך (יצחקי) שאין לו שום יכולת לקבל החלטות כבר שנתיים. אז כל שבוע הוא מזגזג בין רעיונות לפי הכיוון האחרון שאליו נושבצ הרוח.

הניהול שלהם בשנים האלה הוא קופי של מה שהיה אצלנו לפני 3-4 שנים, רק עם יותר כסף.

הם בתחילת אוגוסט ואפילו לא יודעים עדיין לאן יביאו זרים או את מי הם משחררים. במקום זה הם מחכים עוד ועוס לליגיונרים שמושכים אותם באף

מזכיר לי את הפעם שקשר התקפי (טרויסי) עשה לנו ויברח ברגע האחרון אז הבאנו חלוץ (קלאוס) במקום
מהרגעים שידעתי שמי שלוקח את ההחלטות אצלנו הוא ליצן מביך

רוב השחקנים שהם מחכים להם זה ישראלים שצריכים לקבל החלטה אם הם מוכנים לבוא כמו דסה ודור פרץ. אני לא מכליל את הבחור מהמכולת יונתן כהן כי לדעתי מספיק שהם שורקים לכיוונו והוא בא

אם אנחנו עוברים את לימסול באמת שלא אכפת לי מההצלחה של ת"א באירופה, במצב כזה בכל מקרה נהיה הנציגה הבכירה

אני מאחל להם בהצלחה בכל מקרה. חשוב לדירוג של המדינה וחשוב גם שהם יהיו עם עומס דומה לשלנו.

חזרה
למעלה