ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:הקהל שלנו והאווירה שהייתה בסמי לא נופלת מזה
איזה מבצר בחייאת, משחקים נגד קבוצות פח 90% מהזמן.Judokan אמר:האיצטדיון, האווירה והקהל נתנו להם את היתרון שאפשר להם לטחון אותנו מחצית שלמה.
שחקנים אצלנו התקשו בפעולות בסיסיות וזה לא סתם. קל להבין למה האיצטדיון הזה מבצר.
אבל בסוף, במחצית השנייה זה לגמרי היה הר געש לא פעיל. וברגע שהקבוצה עלתה למחצית השנייה עם סכין בין השיניים והתחילה לשחק כדורגל, לקהל שלהם היה 0 אימפקט.
RakMaccabi31 אמר:למי שהיה שם.. איך אתם משווים עם ברלין באצטדיון האולימפי?
Ganjot אמר:RakMaccabi31 אמר:למי שהיה שם.. איך אתם משווים עם ברלין באצטדיון האולימפי?
בברלין לא יצא לי להיות, אבל מבחינת מה אתה שואל?
אם תקח את אצטדיון רמת גן, ותהפוך אותו לגרוע פי 10, זה עדיין לא יהיה הרמה של כמה שהאצטדיון הזה פח.
לא הבנת אותי נכון, אמרתי שבברלין לא יצא לי להיות, אז לא יודע להשוות לזה, אבל האצטדיון בבלגרד פח.RakMaccabi31 אמר:Ganjot אמר:RakMaccabi31 אמר:למי שהיה שם.. איך אתם משווים עם ברלין באצטדיון האולימפי?
בברלין לא יצא לי להיות, אבל מבחינת מה אתה שואל?
אם תקח את אצטדיון רמת גן, ותהפוך אותו לגרוע פי 10, זה עדיין לא יהיה הרמה של כמה שהאצטדיון הזה פח.
בברלין פח? נראה מדהים ויפהפה. הייתי שם בסיור
שואל מבחינת אווירה אקוסטיקה. נראה לי לברלין הגיעו יותר ירוקים מבלגראד ולא שמעו אותם בכלל. וכל מה שראית זה הר אדום קופץ בסינכרון מושלם. הם באמת היו קהל מטורף, של אוניון
עכשיו יש את בלגראד, שהקהל שלהם מטורף. משווים אותו לדרום אמריקה ויש גג שבטח תוחם טוב את האקוסטיקה