• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הרגע המרגש של העונה

• יוצר הנושא יוצר הנושא hezildo
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

hezildo

אגדת מועדון
היו הרבה אבל הרגע שלי זה הגול של שרי מול פסז' בסמי. צמרמורת.

giphy.gif

חד משמעית שרי נגד פסז' בבית אין שאלה בכלל
אני הרגשתי שאני מתעלף
לא היה משהו קרוב לזה, אולי מאז קטן באולד טראפורד

לצערי לא הייתי במגרש בגול של שרי (בכלל הייתי בחו''ל) ובאותו רגע נפל לי השידור אז לא הצלחתי ליהנות מהשער הזה בזמן אמת.

אני חושב שהשמחה הכי גדולה עבורי הייתה בגול של פאבקוב, הייתה פשוט שמחה מטורפת

הגול של סונדגרן בבלגרד.
כל הכוכבים התחברו לרגע כדורגל מההזויים שהיו.

הדאון הפסיכי שחשבנו שהולכים להשפלה, פנדל משום מקום, חזיזה מחמיץ ושוב הדאון מתגבר, ואז המעבד של בוריאן נתקע. הטירוף באותה שנייה היה גדול אפילו מהגול של פאבקוב. וזה גם הוביל למחצית השנייה הסופר מרגשת ולכל יתר הרגעים הגדולים של העונה.

הגול העצמי בבלגרד בלי ספק. רגע בלתי נשכח ולדעתי אחת התוצאות הכי טובות של קבוצה ישראלית באירופה אי פעם.

הגול של שרי נגד פריז או הגול העצמי של פאבקוב

1. פאבקוב בבלגרד
2. שרי פסז
3. אצילי יובה
4. דינדה עקב
5. סק בבלומפילד כשאני יושב בשער של הגרמנים כמסתנן ולא זז מילימטר אחרי הגול

ירוק זה אני אמר:
אני לא זוכר כל כך הרבה אנשים שתופסים את הראש כמו בגול של שרי מול פריז
בחשיבות זה מזכיר את יניב באולד טראפורד

איך יש פה רק תגובה אחת של אצילי נגד יובה. גמרתי בתחתונים ובו זמנית השתגעתי מהטיל לחיבורים של הפולני

כמובן שאירופה בכל שלב ושלב היה מרגש ופשוט כל הכוכבים הסתדרו.
אבל מבחינתי בליגה השער של אצילי נגד הפועל תל אביב שהגיע משום מקום גרם לי להבין שלא משנה מה,זה שלנו!

Smurk אמר:
איך יש פה רק תגובה אחת של אצילי נגד יובה. גמרתי בתחתונים ובו זמנית השתגעתי מהטיל לחיבורים של הפולני
הרגע שאתה קולט שאתה מוביל 2 - 0 על יובנטוס (עם 3 פיינליסטים לעתיד של המונדיאל) בליגת האלופות.. נותן לעצמך פצצות לפנים כדי להבין שזה אמיתי

הקמפיין האירופאי העונה היה אחד הדברים המהנים שעברתי בחיים
לא להאמין שזה בכלל בלי קשר לזה שלקחנו אליפות מרגשת
שני הדברים האלה בעונה אחת זה יותר מדי

Smurk אמר:

שמחתי לעזור

Judokan אמר:
הגול של סונדגרן בבלגרד.
כל הכוכבים התחברו לרגע כדורגל מההזויים שהיו.

הדאון הפסיכי שחשבנו שהולכים להשפלה, פנדל משום מקום, חזיזה מחמיץ ושוב הדאון מתגבר, ואז המעבד של בוריאן נתקע. הטירוף באותה שנייה היה גדול אפילו מהגול של פאבקוב. וזה גם הוביל למחצית השנייה הסופר מרגשת ולכל יתר הרגעים הגדולים של העונה.
+1
מעל הכל

וואו היו הרבה, אבל המשחק היחידי שהייתי היה בביקור האחרון שלי בארץ וזה היה במשחק נגד הכוכב - אז זאת החוויה הכי חזקה שלי מן הסתם.

חזרה
למעלה