מוקש בי"א ביום ראשון, כשלפני כן בשבת מכבי ת"א משחקת מול ב"ש, ועל כן ניצחון בגדר חובה. על אף הקושי מהמעבר מהייפ של העלייה לבית שימוש של אשדוד.
אני חוזר לקו 4, ומנסה לשחק עם כמה שפחות שחקנים שחוקים, ועם שחקנים רעבים שלא שיחקו לאחרונה.
איך הייתי עולה:
כיוף
קורנו-גולדברג-שימיץ'-קנדיל
נאור-קאסה
לסובוי - קינדה - חלאיילי
חמד
שואו ומוחמד מאוד עייפים, כנ"ל פיירו, וגם סק לא נח.
משאיר את רפאלוב כשחקן מהספסל שיכול לעשות שינוי.
איך מסאיי יעלה בפועל לצערי:
כיוף
קורנו-גולדברג-שימיץ-פיינגולד
סונדגרן-מוחמד
רפאלוב-קינדה-חלאיילי
פיירו
כמו שאני מכיר את מסאיי, הוא ינסה לסחוט עוד את השחקנים, מתוך מחשבה שכמה ימים אחרי זה הוא ייתן להם לנוח בגביע מול פאחם.
לדעתי זו טעות, וראינו כבר מול הסרדינים שקשה לחזור מאירופה, בטח אחרי מאמץ הגנתי כמו שעשינו אתמול, לדעתי חייבים לתת רוטציות מול אשדוד, עם כמה שיותר חקנים רעבים שלא חווים את הירידה המנטלית אחרי ההייפ. הסגל מספיק רחב בשביל לתת דקות לעוד שחקנים גם בגביע.
מה גם שלעלות בהרכב כזה, לא משאיר לך באמת משהו בספסל.
הלוואי ואתבדה והוא ייעלה בהרכב שמשתף עוד שחקנים.
אני חוזר לקו 4, ומנסה לשחק עם כמה שפחות שחקנים שחוקים, ועם שחקנים רעבים שלא שיחקו לאחרונה.
איך הייתי עולה:
כיוף
קורנו-גולדברג-שימיץ'-קנדיל
נאור-קאסה
לסובוי - קינדה - חלאיילי
חמד
שואו ומוחמד מאוד עייפים, כנ"ל פיירו, וגם סק לא נח.
משאיר את רפאלוב כשחקן מהספסל שיכול לעשות שינוי.
איך מסאיי יעלה בפועל לצערי:
כיוף
קורנו-גולדברג-שימיץ-פיינגולד
סונדגרן-מוחמד
רפאלוב-קינדה-חלאיילי
פיירו
כמו שאני מכיר את מסאיי, הוא ינסה לסחוט עוד את השחקנים, מתוך מחשבה שכמה ימים אחרי זה הוא ייתן להם לנוח בגביע מול פאחם.
לדעתי זו טעות, וראינו כבר מול הסרדינים שקשה לחזור מאירופה, בטח אחרי מאמץ הגנתי כמו שעשינו אתמול, לדעתי חייבים לתת רוטציות מול אשדוד, עם כמה שיותר חקנים רעבים שלא חווים את הירידה המנטלית אחרי ההייפ. הסגל מספיק רחב בשביל לתת דקות לעוד שחקנים גם בגביע.
מה גם שלעלות בהרכב כזה, לא משאיר לך באמת משהו בספסל.
הלוואי ואתבדה והוא ייעלה בהרכב שמשתף עוד שחקנים.