• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הרכב ודיבורים לקראת פלייאוף ליגת האלופות vs יאנג בויז (בית וחוץ)

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Jerry אמר:
מספיק עם הפרות הקדושות, חלאיילי חייב לפתוח, חזיזה או סבע בחוץ

קל סבע בחוץ. פיירו אומנם מראה יכולת טובה במוקדמות אבל הוא לא יכול לשחק חלוץ לבד! זה לא אמיתי
דין או חלאלי חייבים לפתוח ב3-5-3 או 3-4-3 (מבחינתי שניהם) ולגרום לעוד צרות והתעסקות בתוך הרחבה. חלאלי גם פיסי באופן לא נורמאלי יגיע לנגיחות של קורנו וכדורים ארוכים לצדדים

3-5-3? משחקים בלי שוער?

שוער עולה סמנופף

הקשבתי היום לפרק ההכנה למשחק של נובחים בירוק.
הם מתארים את השוויצרים כקבוצה מאוד גבוהה ומאוד פיזית. הבלמים, חלק מהקשרים וגם החלוצים.
מטרידה אותי המחשבה שמול זה אנחנו מעלה עם עלי, ג'אבר וסבע. אבל נקווה לטוב

Judokan אמר:
הקשבתי היום לפרק ההכנה למשחק של נובחים בירוק.
הם מתארים את השוויצרים כקבוצה מאוד גבוהה ומאוד פיזית. הבלמים, חלק מהקשרים וגם החלוצים.
מטרידה אותי המחשבה שמול זה אנחנו מעלה עם עלי, ג'אבר וסבע. אבל נקווה לטוב

כמו שכתבתי, לא משנה באיזה מערך נעלה, הקישור שלנו מאוד פריך.
אני מניח שתוכנית המשחק תהיה כדורים ארוכים לפיירו ומתפרצות
ומבחינה הגנתית נעמוד בצורה קומפקטית כמה שיותר ונסוגים לאחור.
וזה באמת לא משנה אם זה יהיה 4-3-3/5-3-2.

עם הגעתו של שימיץ והגובה של יאנג בויז כדי לאזן טיפה את העניין (די בטוח שהוא יפתח בגומלין) לדעתי הנקודה הכי קריטית אצלינו לצמד המשחקים, כזו שממש יכולה לסכן את האופציה לעלייה זה משחק הגובה המחריד של ניצן במצבים נייחים, שימיץ כנראה הגיע גם בשביל זה אבל אין ספק שהקבוצה צריכה לעבוד הרבה יותר קשה בקרנות בצד ההגנתי בגלל משחק הגובה החלש מאוד של ניצן.
זה מה שהכי מפחיד אותי לקראת שני המשחקים חייב לציין, ולא, לא כל עולמי חרב כשניצן הגיע כמו הרבה אחרים פה, אבל באספקט החשוב הזה של משחק גובה הוא מחריד וזה משהו מאוד חשוב לצמד המפגשים.

מאמן יאנג בויז, רפאל ויקי, התייחס למפגש הכפול מול מכבי חיפה: "זו קבוצה שבנויה היטב, היא מנוסה וחזקה מאוד אם נותנים להם שטח. נצטרך להיות מוכנים הגנתית לעמוד מעט יותר מאחור משאנחנו רגילים. אלו שני משחקים מאוד מאוד חשובים. הלחץ קיים. נצטרך לתעל את זה לאנרגיה

רק מכבי אמר:
מאמן יאנג בויז, רפאל ויקי, התייחס למפגש הכפול מול מכבי חיפה: "זו קבוצה שבנויה היטב, היא מנוסה וחזקה מאוד אם נותנים להם שטח. נצטרך להיות מוכנים הגנתית לעמוד מעט יותר מאחור משאנחנו רגילים. אלו שני משחקים מאוד מאוד חשובים. הלחץ קיים. נצטרך לתעל את זה לאנרגיה

מאמן חכם יותר מולדימיר וייס אם ככה - מבין שהדרך הקריטית לניצחון מולנו היא לא לתת שטח

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:

מאמן חכם יותר מולדימיר וייס אם ככה - מבין שהדרך הקריטית לניצחון מולנו היא לא לתת שטח
צריך לגרום להם לתת לנו שטח ופעולות חכמות של שרי וסבע,מאוד מקווה שסבע יגיע חד

Smile אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Jerry אמר:
מספיק עם הפרות הקדושות, חלאיילי חייב לפתוח, חזיזה או סבע בחוץ

קל סבע בחוץ. פיירו אומנם מראה יכולת טובה במוקדמות אבל הוא לא יכול לשחק חלוץ לבד! זה לא אמיתי
דין או חלאלי חייבים לפתוח ב3-5-3 או 3-4-3 (מבחינתי שניהם) ולגרום לעוד צרות והתעסקות בתוך הרחבה. חלאלי גם פיסי באופן לא נורמאלי יגיע לנגיחות של קורנו וכדורים ארוכים לצדדים

3-5-3? משחקים בלי שוער?
3-4-3
אבל אולי עדיף באמת בלי השוער שלנו

הייתי עולה ככה בגומלין:
ניצן
חזיזה שון סק שימיץ דניאל
עלי ג'אבר
שרי
פיירו דוד

מנסה לחזור לתבנית של העונה שעברה עם דין לצד פיירו בשלושה בלמים.
דניאל בצד ימין לעזור עם שימיץ שפחות מתואם.

צריך לנסות לשמור על 0-0 עד דקה 20, ולא ליפול להתנפלות שהם ייעשו בהתחלה, והם ייעשו.

ניצן
חזיזה סונדגרן סק שון פודאגרנו
עלי ג׳אבר שרי
פיירו דין דוד

אני מניח שהוא יפתח עם שימיץ אבל אותי באופן אישי זה מפחיד לזרוק אותו פנימה ככה. הייתי משתמש בסוף כמגן כנף בשמאל שזה הצד שיותר נוח לו ומשאיר את חזיזה בימין

Shocking4U אמר:
ניצן
חזיזה סונדגרן סק שון פודאגרנו
עלי ג׳אבר שרי
פיירו דין דוד

אני מניח שהוא יפתח עם שימיץ אבל אותי באופן אישי זה מפחיד לזרוק אותו פנימה ככה. הייתי משתמש בסוף כמגן כנף בשמאל שזה הצד שיותר נוח לו ומשאיר את חזיזה בימין

זו גם אפשרות. אני פשוט לא יודע עד כמה סוף יכול להחזיק קו ברמה הזאת במשך הרבה דקות. עוד לא ברור מה הכשירות שלו. וגם אני רוצה את דניאל משחק. בעייני הוא מוסיף לנו המון. לכן בחרתי לפתוח איתו בימין.

לגבי לורנצו, לא אידאלי, מסכים. אבל גם בעונה שעברה זרקו את סק ודילן להרכב מבלי שהתאמנו פה הרבה.
סה"כ הוא ישחק עם חוליה שמתואמת טוב.
ויכול לעזור גם בנייחים שמן הסתם יגיעו הרבה יותר בשווייץ

אתם לא מתייחסים למשהו אחד חשוב בהרכב שלכם. שוראנוב הראה מול שריף שהוא יודע לבעוט מרחוק, וזה משהו שאנחנו נוכל להשתמש בו מול השוער השני של השוויצרים. אני גם חושב שדין ושוראנוב יכולים לייצר טוב יותר אחד לשני.
שימיץ' יחליף את מה שפיירו נותן לנו בגובה.

אליאור אמר:
אתם לא מתייחסים למשהו אחד חשוב בהרכב שלכם. שוראנוב הראה מול שריף שהוא יודע לבעוט מרחוק, וזה משהו שאנחנו נוכל להשתמש בו מול השוער השני של השוויצרים. אני גם חושב שדין ושוראנוב יכולים לייצר טוב יותר אחד לשני.
שימיץ' יחליף את מה שפיירו נותן לנו בגובה.

אני איתך ששורא צריך לשחק יותר. אבל הייתי כן עולה עם פיירו ובהמשך משלב את שורא (מוקדם).

במשחק הבא הכל יראה אחרת. הם ילחצו אותו סופר גבוה. לא יהיה בכלל אפשרות לפתח משחק. בטח בהתחלה. ונצטרך להעיף כדורים לפיירו שזה בערך הדבר היחיד שאנחנו יודעים לעשות מול לחץ. וראינו את זה גם מבכר בעונה שעברה גם במשחקים בארץ שלחצו אותנו סטייל נתניה או ב''ש, הפתרון היה לתת לפיירו כדורים ולנסות ככה לשבור את הלחץ.

אני חושב שצריך גם בגומלין לנסות לשחק את זה. אולי יבוא שופט שייתן לו קצת יותר קרדיט מהנאצי של אתמול שלא שרק לו כלום.

המטרה ותכנית המשחק של דגו במשחק הבא צריכה להיות הגנה. הגנה. והגנה.
לעבור את העשרים דקות הראשונות שהם יתנפלו והקהל יתן דחיפה. ואחרי זה לאט לאט לנסות לראות איך המשחק מתפתח.
לא בושה לבוא קצת הגנתי וזהיר. אתמול ויקי עשה את זה טוב.

וכן, בשלב מסוים גם אחרי שהבלמים שלהם יתעייפו מהמאבקים עם פיירו, יהיה ניתן להכניס את שורא שהוא אגב גם לא שחקן נמוך. כן?

חייבים לתת יותר דקות לשוראנוב יש לו בעיטה ותנועה שיכולה לעזור לנו לא ברור למה דגו לא משתמש בו.
וכמובן נצטרך שהכוכבים יסתדרו לנו וששרי וחזיזה יתנו הופעה גדולה

אגב, אם לא היו חסרות צרות אז סיכוי גדול שארסיה המגן שמאל הבכיר שלהם שלא שיחק אתמול, בדיבור חזק לפתוח בגומלין.
מגן שייעשה הרבה צרות. אוריינטצייה התקפית שמכניס הרבה כדורים למרכז.

ניצן
חזיזה שון סק שימיץ/דניאל דניאל/סוף
עלי ג'אבר
שרי
פיירו חלאיילי

אני חושב שגם הייתי פותח עם חזיזה בשמאל כי כל אפשרות אחרת זה לוותר על צד שמאל לגמרי (סוף, שיבלי או משהו כזה)

בצד ימין יש פה התלבטות בין שימיץ' ודניאל לבין דניאל וקנדיל/סוף

מפה זה כבר החלטה של המאמן ומה שהוא רואה מהשחקנים, מצד אחד קנדיל יותר טכני ושיחק במעמדים האלה ויוכל לעזור קצת יותר בהנעת כדור ומצד שני לסוף יש את הפיזיות והעוצמות שמתאימות יותר למפגש.

דין/חלייאלי אחד משניהם חייב לפתוח כדי שיהיה אופצייה להתקפות מעבר.

קחו קצת ''אופטימיות'' לקראת הגומלין:

https://twitter.com/ZoharZelig/status/1694651295930449924?s=20

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה