ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נקודות מעניינות, אני האמת לא דיברתי על להשתמש בו כקיר בהתקפה השותפת אלא פשוט כגורם שימנע מהבלמים פשוט לטאטא בקלות כל כדור ארוך שלנו שיוציא אותם להתקפה קלה. הוא ייתן להם פייט ובעיניי זו נקודה קריטית למשחק הספציפי הזהאליאור אמר:The real Tsepo אמר:פיירו הרוויח לא מעט כדורים בראש, פחות מבדרך כלל כי יש להם בלמים אתלטיים ומצויינים. רק תחשוב מה יהיה בלעדיו, כל כדור ארוך שלנו זה יציאה קלה להתקפה שלהםאליאור אמר:ראית את המשחק הראשון?
לא יודע אם ראינו את אותו משחק, כי לא זכור לי שפיירו הרוויח כדורים עם הראש. היה אחד שהוא הוריד עם החזה.
אבל עזוב זכרונות, בוא נסתכל על הנתון הבא - פיירו מסר 6 מסירות מדויקות מתוך 13 בכל המשחק עם 46 אחוזי דיוק שהם הכי נמוכים בקבוצה. לא ספרתי אבל מתוך שש מסירות אני מניח שבחצי מהן לפחות הוא לא היה על תקן של "קיר" מכדור ארוך אלא מסר תוך כדי תנועה. זאת אומרת שבמהלך הגומלין יהיו במקסימום ארבע פעמים שבהן נשלח לפיירו כדור ארוך והוא ימסור אותו מדויק.
אני מסכים איתך שהבלמים שלהם אתלטיים ובגלל זה אני חושב שכדאי לוותר על האספקט הזה מבחינתנו ולא לנסות להתחרות מבחינה פיזית אלא בזכות דברים אחרים.
ועוד נקודה אחרונה כללית: אני לא בטוח ששוראנוב פחות טוב כקיר מפיירו. מהמעט שראיתי ממנו אני חושב שיש מצב שהוא טוב יותר. הוא גם גבוה (1.84) ויותר טכני וזה חשוב מאוד גם בהשתלטות על הכדור וגם במסירה אחורה.
בולKevinDurant אמר:הוא מאוד משמעותי במשחק כמו מחר בלעזור לנו לשחרר קצת את הלחץ.
אני זוכר שבמשחק נגד אולימפיאקוס או הכוכב לדעתי ברגע שהוא יצא לא הצלחנו להחזיק את הכדור יותר מ10 שניות והחלוצים שהיו במקומו לא הצליחו להרוויח אף כדור וכתשו אותנו מאוד כשהוא לא שיחק וזה משמעותי במשחקים כאלה שאנחנו פחות נצליח להחזיק בכדור כי הם לוחצים באמת מצוין
KevinDurant אמר:הוא מאוד משמעותי במשחק כמו מחר בלעזור לנו לשחרר קצת את הלחץ.
אני זוכר שבמשחק נגד אולימפיאקוס או הכוכב לדעתי ברגע שהוא יצא לא הצלחנו להחזיק את הכדור יותר מ10 שניות והחלוצים שהיו במקומו לא הצליחו להרוויח אף כדור וכתשו אותנו מאוד כשהוא לא שיחק וזה משמעותי במשחקים כאלה שאנחנו פחות נצליח להחזיק בכדור כי הם לוחצים באמת מצוין
המשחק הראשון יהיה שונה מהמשחק השני שלדעתי הם יותר ישלטו בכדור וינסו ללחוץ אותך יותר חזק לאורך כל המשחק.אליאור אמר:KevinDurant אמר:הוא מאוד משמעותי במשחק כמו מחר בלעזור לנו לשחרר קצת את הלחץ.
זה לא עבד במשחק הראשון ולא הייתי מנסה את זה בשני, משום שאם קמארה ניצח אותו במאבקים אז בשביל מה לחזור על אותו דבר ולהפסיד דברים אחרים משחקן אחר. אבל בסדר, נסכים שלא להסכים.
זה לא שהם רק "גבוהים"Greenfromluxembourg אמר:המשחק השני לא יהיה דומה למשחק הראשון. הם יבואו ללחוץ ולתקוף מהרגע הראשון.
עם הגבוהים שלהם אני גם חושב שמשחק קרקע מהיר יהיה הרבה יותר אפקטיבי
ירוק זה אני אמר:לצערי, אני לא אופטימי.
מעבר לזה שיאנג בויז קבוצה טובה יותר, אנחנו קבוצה פחות טובה משנה שעברה(בעיקר באמצע שזה הכי קריטי) עם מאמן שלא מראה שהוא יודע לשפר את הקבוצה, הוא פשוט עושה מה שצריך.
הלוואי שיהיה נס.
בסיטואציה שנוצרה, אין לי בעיה שיהיה פנדלים.רק מכבי אמר:מצטרף לתחושות.
אי הניצחון בארץ חיסל את האפשרות לעשות משהו בחוץ.
נקווה לנס.
רק לא עוד פנדלים. מעדיף להפסיד ב-90 דקות.
אני עדיין מצולק מגנק.