הרכב ודיבורים לקראת הפועל פ''ת

רק מכבי

חבר בבורד
חוזרים הביתה למשחק מול עומר פרץ הפועל פ''ת והמושאל איתי אהוד.

משחק שכל תוצאה שהיא לא ניצחון ואפשר לקפל.

הייתי פותח ככה:

גלזר
צונאמי-פדראו-לונוויק
סייף-מוחמד-אזולאי-בטאיי
מרדכי
נובאקוביץ'-ברוניניו

זה די ברור שבכר לא זז מה-3 בלמים. ועוד דבר די ברור הוא שאין לנו שחקני כנף בכושר, אז אם אתה מתעקש לשחק 3 בלמים ולנצל את היתרונות שכן יש לך (ההצטרפות של אזולאי, הבעיטות של ברוניניו, הגובה של נובאקוביץ) ,אז תשחק 3-5-2 ''אמיתי''(או 3-4-1-2 איך שתקראו לזה), עם מרדכי לפני מוחמד ואזולאי, וברוניניו כסקנד סטרייקר לצד נובאקוביץ'.
יש לך 3 שחקנים שיודעים לבעוט מרחוק (אזולאי. מרדכי. ברוניניו). יש לך 2 שחקנים בצדדים שיוכלו להרים כדורים לנובאקוביץ', ו-2 יוצרים שזה מרדכי וברוניניו.

זה מושלם? רחוק מזה. מוחמד לא באמת 6. סייף ובטאיי לא השחקנים שהכי מתאימים לעמדות הללו. אבל כרגע זה מה שיש.

אם בכר עולה באותו מערך ובאותה שיטה ורק מחליף את חורה במרדכי. קאני בנובאקוביץ ו-לוי במוחמד הוא לא ינצח גם את הפועל פ''ת.
לתת למרכי להחזיק קו שמאל או לסייף לחלטר בצד ימין זה פשוט מביך.

גלזר
בטאי פדראו צונאמי סייף
עלי
חלאילי מרדכי
בורניניו
מלמד נובאקוביץ

אני אשכרה מתלבט איזה בינוני לשים בהרכב על חשבון בינוני אחר.
יש לנו נחיתות רצינית בעמדת המאמן וחוליית ההתקפה, צריך לדעת לקחת ניצחון דחוק במשחקים כאלה.

בכר צריך להתחיל לנסות להבליט יתרונות של הסגל הזה ולא חסרונות.

או לעבור לשלישיית אמצע ולהקל על ירין לוי, מוחמד ואזולאי, או כמו שאתה אומר, לנסות לייצר 3-5-2 "אמיתי" יותר שיכול להקשות על היריבה.

גלזר
סייף צונאמי פדראו בטאי
מוחמד
לוי אזולאי
ברוניניו נובאקוביץ׳ חלאיילי

עולה עם שלישיה באמצע

בכר צריך להתחיל לנסות להבליט יתרונות של הסגל הזה ולא חסרונות.

או לעבור לשלישיית אמצע ולהקל על ירין לוי, מוחמד ואזולאי, או כמו שאתה אומר, לנסות לייצר 3-5-2 "אמיתי" יותר שיכול להקשות על היריבה.

איזה יתרונות יש לסגל הזה?

איזה יתרונות יש לסגל הזה?
לדעתי יש פה קישור טוב, יש שוער טוב, יש שובר שוויון בהתקפה עם ברוניניו ועוד כמה שחקנים שאפשר להיראות הרבה יותר טוב ממה שרואים עד עכשיו.

גם צריך לתת עוד זמן לזרים, אנחנו רק במחזור שני

כמה הקבוצה הזה כמו שחזיזה אמר מונעת מפופוליזם ומנוהלת בתקשורת?
אין לי ספק שעלי מוחמד יפתח בשבת וגם יאיר מרדכי.
אני אגב לא אומר שזה לא הדבר הנכון, פשוט הכל פה מוכתב על פי רחשים מהקהל ומרדיו חיפה ואין שום דרך.

ההרכב שלי:
גלזר
סייף צונאמי נייג׳ל בטאיי
עלי אזולאי ברוניניו
קאני נובה מרדכי

מזיז את צונאמי מעמדת המגן השמאלי כי הוא לא תורם שם ומעביר לשם את קני, משאיר את קאני לצערי כי אין כנף ימין ואני לא רוצה לזרוק את חלאיילי כי אני כן רוצה לשמור על הרכב יחסית יציב ובלי המון שינויים, כן מכניס את מרדכי בשמאל במקום חורה כי יש מחיר לכמה גרוע אפשר להיות לאורך זמן וגם מרדכי יודע להכניס כדורים שזה יותר מתאים לנובה מאשר קנג׳י שרק חותך פנימה.

בקישור מכניס את עלי ומוציא את ירין לוי כי ירין לוי היה חלש מאוד וכל עוד עלי כשיר אז אני רץ איתו.

גלזר
סייף צונאמי שטייפמן בטאיי
עלי רטנר אזולאי
ברוניניו מרדכי חלאיילי

משחק עם מרדכי חלוץ, הוא דווקא מסוג השחקנים שכן אוהב לבוא אחורה ובנוסף יודע למסור לעומק, לדעתי גם שיחק חלוץ שנה שעברה לא מעט.
משחק במערך א-סימטרי אגב, בטאיי לבד על כל ימין, יהלום באמצע כשברוניניו בחוד שלו וחלאיילי בצד שמאל כמו שהוא רגיל (ומשום מה בקושי שיחק). אזולאי יכול לבוא ימינה לעזור

לפי בן דור:

תשעה שחקנים בטוחים בהרכב של בכר, מלמד בסגל​

רק באסיפה המסכמת יודיע מאמן מכבי חיפה: בטאיי או איאד חלאילי, קנג'י גורה או סדריק דון. עלי מוחמד ונובאקוביץ' לראשונה בהרכב מול הפועל פ"ת.

הרכב המשוער: עומרי גלזר, יילה בטאיי (איאד חלאילי), פדראו, נייג’ל לונוויק, צונאמי, איתן אזולאי, עלי מוחמד, ברוניניו, קנג'י גורה (סדריק דון), קני סייף ואנדריאה נובאקוביץ'.

אין בשורות כמובן, מה שהיה הוא מה שיהיה. שיט שואו איז קאמינג.

נקווה להתעלות של אזולאי וברוניניו כי אני לא רואה אחרת מאיפה יבוא הגול, חצי הרכב פה זה ליגה לאומית.

עתידות: מוחמד יורד דקה 60 ומסמן על משהו ברגל.

לא סומך לא על המאמן לא על המערכת ולא על השחקנים. שיתחילו ממהלכי כדורגל נורמליים וסגירות בהגנה ולא לצלם

חזרה
למעלה