הרכב ודיבורים לקראת הפועל רמת גן

רק מכבי

חבר בבורד
לקראת העונה החדשה, חשבתי להחזיר את המנהג של "נושא קדם משחק".

ובו ידונו בכל מה שקשור למשחק הקרוב. חדשות, פציעות, הרכב שלדעתכם הייתם עולים וכו'.

הייתי עולה ככה:
גלזר
סייף-צונאמי-פדראו-בטאיי
לוי-רטנר(או מוחמד אם כשיר)-אזולאי
ברוניניו - גורה
נובאקוביץ(מלמד)

עולה עם שלישיית קישור באמצע.
נותן לאזולאי לשחק קרוב יותר לצד ימין(כמו שבכר היה עושה עם רודריגז בעבר), ומבקש מברוניניו להתחיל קרוב יותר לימין ולהיכנס לאמצע.

לגבי רמת גן - הבלם המוביל שלהם ז'וטה הורחק הערב מול בית"ר ולא יישחק נגדנו.

איך הייתם עולים?

ההרגשה שלי שבהתחשב בכל הנסיבות, דגו הולך לעשות מאסטרקלס ונקבל בראש סטייל מחזור פתיחה מול בני יהודה של עונת 17\18 נדמה לי.

גלזר
סייף צונאמי נייג׳ל בטאיי
לוי רטנר אזולאי
ברוניניו מלמד (גרימברג אם מלמד פצוע) חלאיילי

‏עולה עם קישור מעובה, שם את ברוניניו ככנף שנכנס כל הזמן לאמצע ומבקש מקני סייף לעלות ולרווח את המשחק ולעשות לו עקיפות. חלאיילי בכנף ימין כי אני לא מעוניין לראות את סדריק שם ואין ממש אופציות.

עולה עץ אשוח כמו ששיחקנו נגד פיינורד
לא רוצה לראות בורות במגרש

גלזר
סייף-צונאמי-שטייפמן-בטאי
רטנר-לוי-אזולאי
מרדכי/דון-ברוניניו
מלמד

לא רוצה שחקני אגף שלא תורמים לי בהתקפה אז משאיר את חורה ואת ההכלאה של דון כנף ימין בחוץ
לא מכניס זרים בינוניים למגרש
והולך עם החלוץ שמביא פרנסה

אם מלמד לא כשיר חוזר לגרימברג

כל הכבוד לכם שאתם מסוגלים להסתכל על המשחק הבא, אני עדיין שבור ממה שראיתי היום.
לא מבין איך הצלחנו להדרדר מהנפילה של שנה שעברה ואללה איסטר מה מחכה לנו בשנים הקרובות, בהצלחה לנו

נראה לי אתם חיים קצת בסרט למרות המצב. אנחנו משחקים נגד הפועל ר"ג, לא נגד ריאל מדריד. זו גם כן אחת מהחלשות בליגה יחד עם טבריה וסכנין. יהיה רביעייה בדיוק כמו שהיה מול ריינה בשנה שעברה ומול טבריה לפני שנתיים. לא שתהיה לנו יכולת גדולה אבל הם ישלשלו מול סמי עופר מלא

לא מבין למה לשנות. נראהש צונאמי זה הבלם הטוב ביותר שלנו כרגע. שישחקו איתו בלם ועם לונגוויק/ שטייפמן. בטאי שישחק בימין וסייף/ חלאיילה שמאל.

נראה לי אתם חיים קצת בסרט למרות המצב. אנחנו משחקים נגד הפועל ר"ג, לא נגד ריאל מדריד. זו גם כן אחת מהחלשות בליגה יחד עם טבריה וסכנין. יהיה רביעייה בדיוק כמו שהיה מול ריינה בשנה שעברה ומול טבריה לפני שנתיים. לא שתהיה לנו יכולת גדולה אבל הם ישלשלו מול סמי עופר מלא
הם לא ריאל מדריד אבל אנחנו ברמה של פלייאוף תחתון

הם לא ריאל מדריד אבל אנחנו ברמה של פלייאוף תחתון
גם הם והיינו בסרט הזה כבר. הסיכוי היחידי של קבוצה כזאת להוציא נקודות בסמי עופר זה באמצע העונה שהם בכושר ומגיעים מתואמים ולא בסוף אוגוסט. לאותה טבריה שהזכרתי נתנו רביעייה במחזור הראשון ובסיבוב השני בחודש דצמבר כבר בקושי הגענו למצב.

גם הם והיינו בסרט הזה כבר. הסיכוי היחידי של קבוצה כזאת להוציא נקודות בסמי עופר זה באמצע העונה שהם בכושר ומגיעים מתואמים ולא בסוף אוגוסט. לאותה טבריה שהזכרתי נתנו רביעייה במחזור הראשון ובסיבוב השני בחודש דצמבר כבר בקושי הגענו למצב.
לא חושב שאנחנו במצב יותר גרוע ממה שהיינו בתחילת העונה שעברה?

זה לא משנה איזה הרכב יפתח, הקבוצה מגיעה למשחק הזה לחוצה ובמומנטום שלילי.
השחקנים יעלו לדשא עם משקולות על הרגליים, יהיו שריקות בוז שילחיצו אותם עוד יותר, ומכאן התסריט ברור לכולם.

עולה עץ אשוח כמו ששיחקנו נגד פיינורד
לא רוצה לראות בורות במגרש

גלזר
סייף-צונאמי-שטייפמן-בטאי
רטנר-לוי-אזולאי
מרדכי/דון-ברוניניו
מלמד

לא רוצה שחקני אגף שלא תורמים לי בהתקפה אז משאיר את חורה ואת ההכלאה של דון כנף ימין בחוץ
לא מכניס זרים בינוניים למגרש
והולך עם החלוץ שמביא פרנסה

אם מלמד לא כשיר חוזר לגרימברג

זה הרכב סופר אפור
נשלוט בכדור, לא נגיע ליותר מידי מצבים ובטח שלא נדע לנצל אותם, נקבל גול במתפרצת והסיפור נגמר.

עולה בהרכב שלך, פדראו במקום שטייפמן
מוותר על רטנר לטובת חורה
מזיז את ברוניניו לאמצע ובכנף השניה חלאילי ג׳וניור / דון

יש לנו הרבה בעיות ומעט מדי פתרונות. לדעתי ראינו מספיק מנייג'ל ואני באמת לא חושב שהוא צריך לפתוח. אין לנו פתרון לכנף ימין - סורי חלייאלי. אין לנו מגנים תוקפים טובים, אין לנו קשר 6 נורמלי. יש לנו את ברוניניו אבל כבר אתמול ראינו שהתחילו ללמוד אותו והם הולכים לסגור אותו חזק. גם בעמדות החלוץ יש לנו בעיה כי הביאו חלוץ שלא שיחק ולא נוטה לכבוש הרבה שערים ועל מלמד חושבים בצוות שהוא לא מתאים לסגנון. תודה ליאור ובכר.

חזרה
למעלה