הרכב ודיבורים לקראת הפועל רמת גן

זה הרכב סופר אפור
נשלוט בכדור, לא נגיע ליותר מידי מצבים ובטח שלא נדע לנצל אותם, נקבל גול במתפרצת והסיפור נגמר.

עולה בהרכב שלך, פדראו במקום שטייפמן
מוותר על רטנר לטובת חורה
מזיז את ברוניניו לאמצע ובכנף השניה חלאילי ג׳וניור / דון
אם שחקני ההתקפה שלי לא מספיק טובים אז אני מעדיף לא להשתמש בהם ולהרוויח נקודות בצורה אפורה. עם כמה שזה כואב להגיד את זה על מכבי חיפה זה המקום שבו אנחנו עומדים כרגע

אני לא רואה אותנו מנצחים. מעבר לזה שאין לנו איזון ויציבות אנחנו חלשים מנטלית.
עם כל הצער שבדבר גם ככה העונה נגמרה לפני שהתחילה. שיפסידו כמה שיותר כדי שתיהיה מחאה כבדה

לא רואה איך אנחנו מראים כדורגל סביר, אבל לדעתי אין מנוס מלפתוח עם צונאמי וגולדברג בלמים וסייף מגן שמאלי.
בקישור צריך לשחק עם ירין, רטנר/מוחמד ואזולאי.
דון (בלית ברירה) וברוניניו בכנפיים.

לא רואה איך אנחנו מראים כדורגל סביר, אבל לדעתי אין מנוס מלפתוח עם צונאמי וגולדברג בלמים וסייף מגן שמאלי.
בקישור צריך לשחק עם ירין, רטנר/מוחמד ואזולאי.
דון (בלית ברירה) וברוניניו בכנפיים.
גולדברג לא יותר טוב מפדראו. אני חושב ששילוב של פדראו וצונאמי עם סייף ובטאי זה מה שהייתי עושה כרגע (בהנחה ופדראו מסוגל לפתוח כמובן)

גלזר
סייף - צונאמי - פדראו - בטאי
ירין לוי - אזולאי
גורה - ברוניניו - חלאיילי
נובאקוביץ/מלמד/גרימברג

אם שחקני ההתקפה שלי לא מספיק טובים אז אני מעדיף לא להשתמש בהם ולהרוויח נקודות בצורה אפורה. עם כמה שזה כואב להגיד את זה על מכבי חיפה זה המקום שבו אנחנו עומדים כרגע

ועדיין, להזיז את ברונינו לכנף אומר שאתה מוותר על השחקן היחיד באמצע המגרש שיכול לתת איזה פס חכם לכנפיים / חלוץ.

גולדברג לא יותר טוב מפדראו. אני חושב ששילוב של פדראו וצונאמי עם סייף ובטאי זה מה שהייתי עושה כרגע (בהנחה ופדראו מסוגל לפתוח כמובן)

גלזר
סייף - צונאמי - פדראו - בטאי
ירין לוי - אזולאי
גורה - ברוניניו - חלאיילי
נובאקוביץ/מלמד/גרימברג

בדיוק ככה הייתי עולה.
בחוד את מלמד. עוד לא ראינו דקת משחק של נובה הזה כדי לדעת אם הוא חלוץ בכלל

גלזר
סייף צונאמי סק בטאיי
לוי שואו אזולאי
ברוניניו סטיוארט סברינה

עצרתי בשואו ואז ראיתי סטיוארט וסברינה 😂

ועדיין, להזיז את ברונינו לכנף אומר שאתה מוותר על השחקן היחיד באמצע המגרש שיכול לתת איזה פס חכם לכנפיים / חלוץ.

בדיוק ככה הייתי עולה.
בחוד את מלמד. עוד לא ראינו דקת משחק של נובה הזה כדי לדעת אם הוא חלוץ בכלל

עצרתי בשואו ואז ראיתי סטיוארט וסברינה 😂
לא מזיז את ברוניניו לאגף, משחק איתו מאחורי חלוץ (יחד עם דון) מערך עץ אשוח

לא מזיז את ברוניניו לאגף, משחק איתו מאחורי חלוץ (יחד עם דון) מערך עץ אשוח

השיטה הזו לא מתאימה לנו מול קבוצות שבאות להסתגר אתה חייב לרווח את המשחק.
מול הגדולות בהחלט הייתי שוקל מערך כזה או דומה.

השיטה הזו לא מתאימה לנו מול קבוצות שבאות להסתגר אתה חייב לרווח את המשחק.
מול הגדולות בהחלט הייתי שוקל מערך כזה או דומה.
הם לא יבואו להסתגר למה מי אנחנו

גלזר
גולדברג צונאמי פדראו בטאיי
לוי אזולאי
מרדכי ברוניניו סייף
מלמד

לא צריך להמציא את הגלגל ולא לצייר קווים ולנתח סטטיסטיקות וההוא ימינה וזה שמאלה, והפרשן ההוא עם הבנה בסיסית בכדורגל מול ציורים ומשוואות.

אני בן אדם עם אינטיליגנציה נמוכה. אני דוגל בזה שהשחקן בכושר הטוב ביותר בעמדה שלו ישחק בה.

גלזר
גולדברג צונאמי פדראו בטאיי
לוי אזולאי
מרדכי ברוניניו סייף
מלמד

לא צריך להמציא את הגלגל ולא לצייר קווים ולנתח סטטיסטיקות וההוא ימינה וזה שמאלה, והפרשן ההוא עם הבנה בסיסית בכדורגל מול ציורים ומשוואות.

אני בן אדם עם אינטיליגנציה נמוכה. אני דוגל בזה שהשחקן בכושר הטוב ביותר בעמדה שלו ישחק בה.
סייף כנף ימין? גולדברג מגן שמאלי? לא בטוח שזה העמדה שלהם

סייף כנף ימין? גולדברג מגן שמאלי? לא בטוח שזה העמדה שלהם
גולדברג היה מגן שמאלי לפני ההסבה לבלם. מעדיף אותו בצד שמאל מאשר את לונגוויק בלם.
סייף הוא גם שחקן כנף ימין. שיחק את זה גם פה וגם בקבוצות אחרות לאורך הקריירה.

גולדברג היה מגן שמאלי לפני ההסבה לבלם. מעדיף אותו בצד שמאל מאשר את לונגוויק בלם.
סייף הוא גם שחקן כנף ימין. שיחק את זה גם פה וגם בקבוצות אחרות לאורך הקריירה.
גולדברג אכן היה מגן שמאלי אבל זה היה כבר מזמן, הוא הגיע לפה ב2022 ועוד במחנה אימון לדעתי שונתה לו העמדה לבלם - מאז כל פעם שהוא סוגר איזה חור ומוסט לעמדה הזאת הוא על הפנים. וגם כשהיה בעמדה הזאת בבאר שבע היה בינוני מאוד.

בנוגע לסייף לא יודע אם אפשר להגיד שזו העמדה שלו - פלסטר במקרה הטוב, אבל את הלוחמה שלו על המגרש אי אפשר לקחת.

גולדברג אכן היה מגן שמאלי אבל זה היה כבר מזמן, הוא הגיע לפה ב2022 ועוד במחנה אימון לדעתי שונתה לו העמדה לבלם - מאז כל פעם שהוא סוגר איזה חור ומוסט לעמדה הזאת הוא על הפנים. וגם כשהיה בעמדה הזאת בבאר שבע היה בינוני מאוד.

בנוגע לסייף לא יודע אם אפשר להגיד שזו העמדה שלו - פלסטר במקרה הטוב, אבל את הלוחמה שלו על המגרש אי אפשר לקחת.
סייף הוא הכנף ימין הכי טוב בסגל היום.
למיטב זכרוני שיחק הרבה בעמדה הזו לאורך הקריירה.

בסגל הנוכחי זה לא חוכמה גדולה.
לא שם את לוסקי במקומו קל?
יש מצב. העיקר לא להמציא עמדות לשחקנים ולא להזיז את כולם בגלל עמדה חסרה אחרת.
אגב אם עלי עדיין כשיר לכדורגל הייתי משחק איתו לפני אזולאי.

חזרה
למעלה