• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הרכב ודיבורים לקראת מכבי נתניה במחזור הראשון של הליגה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Apoc

יו״ר הבורד
הלו יש משחק סופר חשוב בשבת
רדו מהאולימפוס

דווקא טוב שזו יריבה בפרופיל גבוה כמו נתניה.
לא יהיה כאן קריית גת וניר חזות.

הקהל יהיה בטירוף, אבל אין סיכוי שהקבוצה לא תבוא בירידת מתח. יהיה משחק מעייף וכואב.

צריך להכניס שחקנים שרעבים לדקות.

ג'וש, אליהו, סונדגרן, פלאניץ', גולדברג, מנחם, לביא, אבו פאני, אצילי, צ'יבוטה, רוקאביצה

בעיה עכשיו עם העזיבה של בוגדן. המשחק הראשון סופר חשוב, אני מקווה שהם ירדו לקרקע זריז.

מצחיק איך נטע לביא עלה לדבר אחרי הבעלים, המנכ"ל, המנהל המקצועי והמאמן והוא היחיד שאמר שעכשיו המחשבות הן על המשחק נגד נתניה
איזה גבר

לא יודע איך יורדים מהאולימפוס הזה עכשיו ועוד בלי בוגדאן

מחזק את הצורך לשחק מול נתניה עם שלושה בלמים.

שון, סונדגרן ומי שבכר יבחר ללכת איתו כבלם השלישי (אני מקווה שזה יהיה אורי דהן האמת). ברמת הליגה, חוכמת המשחק של סונדגרן תוכל לפצות בלי לבוא על חשבון ההתקפה

כולם צריכים לחזור מהר לקרקע ולהבין שהליגה לא פחות חשובה.
העונה מכבי תל אביב כנראה תהיה מאוד יעילה, וקצב צבירת הנקודות יהיה יותר גבוה מהעונה שעברה, ואנחנו גם נהיה צריכים לנצח יותר משחקים ולא למעוד הרבה.

מקצועית, נגד נתניה זה אחד המשחקים בליגה שאי אפשר לוותר על פיירו, גם אם הוא עייף. נתניה קבוצה שלוחצת מצויין, ואנחנו נצטרך אותו ככתובת לכדורים ארוכים ולשבור את הלחץ.
אם הוא לא כשיר במאה אחוז, אפשר להסכים מראש שישחק מחצית אחת, כי בטח במחצית השניה נתניה תתעייף ותוריד קצת מהקצב.

לא צריך לשחוק את פיירו סתם ולסכן אותו. יש לנו עוד אלף אתגרים העונה.
כדי לשבור את הלחץ של נתניה צריך לשחק ב3 בלמים. כשהבלמים כולם יודעים להוביל כדור, זה מפרק הלחץ האולטימטיבי, כי אי אפשר ללחוץ גם אותם וגם את הקשר האחורי שמגיע לקבל כדור.

גם אתמול ראו את זה מצוין, גם מול אולימפיאקוס. פיירו מוסיף אבל ממש לא הכרחי

Apoc אמר:
מצחיק איך נטע לביא עלה לדבר אחרי הבעלים, המנכ"ל, המנהל המקצועי והמאמן והוא היחיד שאמר שעכשיו המחשבות הן על המשחק נגד נתניה
איזה גבר

לא יודע איך יורדים מהאולימפוס הזה עכשיו ועוד בלי בוגדאן

ממש, אולי יעשו הארכה לחוק 24

אנחנו בבעיה קשה עם 3 משחקים בשבוע ובלי בלם מוביל. לא סומך על ארד או דהן וגם לא על אליהו

שבכר יוציא את הקלטת של ה4-0 מעונה שעברה

כולם יודעים איך נתניה תבוא לשחק, גם בכר .
יבואו ללחוץ כמו משוגעים אחרי שראינו את ההגנה שלהם נגד בית"ר .
בניגוד לעונה שעברה יש לנו מגנים שיודעים להגן ולהשתחרר מלחץ .

קיים סיכוי סביר שנאבד נקודות, אבל בסיטואציה הנוכחית ובנסיבות הקיימות מבחינת "נוחות" זאת היריבה הכי נוחה שיכלנו לקבל. לשם הבהרה: חלילה מזלזל בהם או מוריד מערכם, נהפוכו. נתניה היא קבוצה טובה מאוד והם באים לשחק כדורגל, מצרך נדיר בליגה שלנו.
כל יריבה אחרת הייתה באה להוציא לנו את המיץ ולהרוס את המוצר הזה שנקרא כדורגל ועם ההיי והעייפות אנחנו יכולים בקלות להסתבך. על אחת כמה וכמה אם מדובר גם באצטדיון דוחה אה-לה דוחא/ הי"א.
נגד נתניה (בלי טומאסי ומאמין שגם בלי קארצב) אנחנו יודעים שאם נוריד את הרגל מהגז אנחנו נענש.
שוב, סיכוי סביר שלא נסיים בנצחון, אבל אם היו שואלים אותי איזו יריבה הייתי מעדיף לקבל בסיטואציה הנוכחית, הייתי בוודאות אומר נתניה.

קשה לי לתת הרכב כי אני באמת לא יודע מה המצב הפיזי של השחקנים.

יהיה קשה מאוד. אין לי מושג איך נסתדר בהגנה בלי פלאניץ'.

Kozmo אמר:
קיים סיכוי סביר שנאבד נקודות, אבל בסיטואציה הנוכחית ובנסיבות הקיימות מבחינת "נוחות" זאת היריבה הכי נוחה שיכלנו לקבל. לשם הבהרה: חלילה מזלזל בהם או מוריד מערכם, נהפוכו. נתניה היא קבוצה טובה מאוד והם באים לשחק כדורגל, מצרך נדיר בליגה שלנו.
כל יריבה אחרת הייתה באה להוציא לנו את המיץ ולהרוס את המוצר הזה שנקרא כדורגל ועם ההיי והעייפות אנחנו יכולים בקלות להסתבך. על אחת כמה וכמה אם מדובר גם באצטדיון דוחה אה-לה דוחא/ הי"א.
נגד נתניה (בלי טומאסי ומאמין שגם בלי קארצב) אנחנו יודעים שאם נוריד את הרגל מהגז אנחנו נענש.
שוב, סיכוי סביר שלא נסיים בנצחון, אבל אם היו שואלים אותי איזו יריבה הייתי מעדיף לקבל בסיטואציה הנוכחית, הייתי בוודאות אומר נתניה.
יריבה מהקשות שיכולנו לקבל.

פלאניץ' פתר לנו את בעיית הזרים במשחק הקרוב אם ברק ירצה לשלב את כולם

בכל אופן צריך לעלות עם הרכב ראשון במטרה לנצח

כהן
דניאל, דהן, גולדברג, ארד, קורנו
פאני, מוחמד
שרי
חזיזה אצילי
רוקאביצה/פיירו

אגב יש צפי לחזרתו לעניינים של גאבר?

חזרה
למעלה