הרכב ודיבורים לקראת מכבי ת"א

רק מכבי

חבר בבורד
חוק 24 השעות הסתיים, ואפשר להתחיל להתעסק במשחק הבא מול מכבי ת"א(יום ב' הקרוב - 31.8).

מבחן רציני ראשון לעונה.
מעבר ליריבות וליוקרה, יש פה הזדמנות לנצח וליצור רצף ניצחונות כשבהמשך ההגרלה זימנה לוח משחקים יחסית נוח.

איך הייתם עולים?

הייתי רוצה לראות משהו כזה:

גלזר
בטאיי-פדראו-נייג'ל-צונאמי
לוי - מוחמד
אזולאי
סייף - ברוניניו
נובאקוביץ(קאני)

רציונל:
-ממשיך עם חוליית ההגנה.
-שלישיית קישור חזקה באמצע.
-רוצה את סייף במגרש. שחקן שעובד ונלחם, ויודע גם להיכנס לאמצע ולהשאיר לבטאיי את הקו.
מניח שיהיו חלק שיעדיפו את קאני בקו/בחוד בגלל המהירות. לדעתי עדיף לשמור את קאני והמהירות לרגעים יותר מתקדמים במשחק. שוב, בהנחה ונובאקוביץ יוכל לפתוח.
-נובאקוביץ גם יכול לסייע בלחץ שמכבי ת"א תעשה בפתיחת המשחק. ולכן הוא מקבל מבחינתי עדיפות גם בעניין הזה.

חוק 24 השעות הסתיים, ואפשר להתחיל להתעסק במשחק הבא מול מכבי ת"א(יום ב' הקרוב - 31.8).

מבחן רציני ראשון לעונה.
מעבר ליריבות וליוקרה, יש פה הזדמנות לנצח וליצור רצף ניצחונות כשבהמשך ההגרלה זימנה לוח משחקים יחסית נוח.

איך הייתם עולים?

הייתי רוצה לראות משהו כזה:

גלזר
בטאיי-פדראו-נייג'ל-צונאמי
לוי - מוחמד
אזולאי
סייף - ברוניניו
נובאקוביץ(קאני)

רציונל:
-ממשיך עם חוליית ההגנה.
-שלישיית קישור חזקה באמצע.
-רוצה את סייף במגרש. שחקן שעובד ונלחם, ויודע גם להיכנס לאמצע ולהשאיר לבטאיי את הקו.
מניח שיהיו חלק שיעדיפו את קאני בקו/בחוד בגלל המהירות. לדעתי עדיף לשמור את קאני והמהירות לרגעים יותר מתקדמים במשחק. שוב, בהנחה ונובאקוביץ יוכל לפתוח.
-נובאקוביץ גם יכול לסייע בלחץ שמכבי ת"א תעשה בפתיחת המשחק. ולכן הוא מקבל מבחינתי עדיפות גם בעניין הזה.
עולה כמוך, מאותן סיבות מן הסתם.

הבעיה היחידה שלי (יותר עתידית, פחות למשחק הנקודתי) עם ההצבה של ברוניניו בכנף שמאל זה שעם צונאמי כמגן מאחוריו, האגף אמור להיות ריק לחלוטין רוב הזמן, אני מניח שבגלל זה גם בכר עשה את כל האלתורים וההמצאות עם ה3 שחקני הגנה.

סייף וגם 3 קשרים אחוריים זה אומר שלא נעבור את החצי
אני עולה עם אותו הרכב כמו שבת רק מחליף נובאקוביץ בקאני

גלזר
פדראו ניג'ל צונאמי
סייף בטאי
עלי אזולאי לוי
ברוניניו קאני/נובאקוביץ

שלושה בלמים, אמצע חזק, במשחק הזה אפשר לתת מחצית ראשונה לקאני זה מהמשחקים הבודדים שהוא מסוגל לתרום במהירות שלו, ברוניניו שחקן חופשי

הרבה אגרסיביות לחכות להם בחצי שלנו ולצאת למתפרצות + בעיטות מחוץ לרחבה של אזולאי וברוניניו

• אהבתי
תגובות: Apoc
חזרה
למעלה