הרכב ודיבורים לקראת ק"ש (חוץ)

רק מכבי

חבר בבורד
נושא לקראת המשחק שייערך בשנה הבאה, לאחר החג.
המשחק ייערך בנתניה - ביום שני הקרוב, 14.9.

פוגשים את קריית שמונה, המושאל ניב גבאי והאקס שי בן דוד.

הייתי עולה כך:

גלזר
צונאמי-פדראו-לונוויק-בטאיי
מוחמד-לוי
דון-ברוניניו-מרדכי
נובאקוביץ

ק"ש לא פראיירים. שי ברדה יודע לאמן התקפה (אבל הגנה לא. ההגנה של ק"ש חלשה) ובגלל סגנון המשחק, כן הייתי ממשיך עם חוליית ההגנה, ובנוסף הייתי עולה עם אמצע קצת יותר מאוזן שישלוט במגרש.
ממשיך עם דון בשמאל ע"ח גורה. מרדכי בימין במקום סייף (ברוב התבניות השחקן בימין נכנס הרבה לאמצע, כך שזה יכול להתאים למרדכי. לא אידאלי, אבל עדיף על סייף עד שברזאו ייכנס לעניינים). ברוניניו ונובאקוביץ ממשיכים מקדימה.

נראה שברז'או בתמונת ההרכב.
אז זה בטח יהיה ההרכב שהצגת וברז'או במקום מרדכי.

ההרכב הכי טוב שלנו כרגע:
גלזר
בטאי לונוויק צונמי סייף
עלי לוי אזולאי
הזר החדש הכנף ימין ברוניניו בשמאל (שחקן חופשי)
נובאקוביץ

• אהבתי
תגובות: Apoc
בהגנה אני נותן קצת יותר קרדיט לבכר שיבחר מה שרוצה, אבל בקישור ומעל:
עלי ירין לוי אזולאי
ברוניניו נובאקוביץ ברזאו

אם ברזאו שווה משהו מבחינה התקפית ואפשר לקבל גם תרומה מאזולאי מקו שני ולייצר אמצע יותר חזק ואגרסיבי שיוכל לעמוד טוב וללחוץ גבוה טובה עם עלי ב8 ואזולאי לידו ושיש גם את ירין לוי לעזור בהנעת כדור.

• אהבתי
גלזר
סייף-שטייפמן-נייג'ל-בטאיי(כשיר?)
ירין לוי-עלי-אזולאי
ברוניניו-נובאקוביץ-מרדכי/ברזאו

• אהבתי
אני עולה עם רטנר
הוא התקווה היחידה שלנו לקישור נורמלי העונה
צריך לעזור לו לחזור לעצמו
אין פה מה להפסיד.

אם ברזאו בכושר משחק, למה לא לעלות איתו? המגן של תל אביב יכול לעלות להרכב 5 דקות אחרי שהגיע אז למה אצלנו לא? מה יש להפסיד? האלטרנטיבה בצד ימין גם ככה על הפנים

ברור לכולם שזה יהיה שוב הסוג של 3-4-3 הזה שהם מתעקשים עליו, לכן אין טעם להציע מערך אחר.
פותח עם ברזאו ושירין ישב ביציע (קישור של מוחמד & אזולאי)
בכנף שמאל נותן את המפתחות לדון.
אפשר גם לוותר על פדראו לטובת שטייפמן.

שימו לב שבהנחה וכל הזרים כשירים עד המשחק ונרשמים רק 7 בטופס, זר אחד לא יהיה בסגל
נקודה חשובה.
באופן כללי, אני חושב שזה צריך לעבוד כמו שעושים בכדורסל ששם כבר מתמודדים עם העניין הזה כבר כמה עונות.
צריך להתאים את מצבת הזרים בהתאם למצ'אפ לקבוצה שמנגד ולסוג המשחק(בהתחשב בפציעות).

למשחק הזה ספציפית צריך לראות את הכשירות של בטאיי. פרוטוקול זעזוע מוח מדבר על 10 ימים. ייתכן והוא לא יהיה כשיר.

באופן כללי, עם איך שהצוות הרפואי כאן עובד, אין חשש אמיתי שתמיד יהיו כשירים כל 8 הזרים. ובכל זאת..

אם אני מסתכל קדימה, יש כאן כמה אפשרויות מרכזיות:

אפשרות 1: להמשיך לדבוק בשיטת 3 הבלמים, ו''לשחק'' עם אחד הבלמים. קרי, למשל להוציא את פדראו מהסגל, ואז שטייפמן פותח, כנ''ל צונאמי, ובמקומו ייפתח שון (אגב, במצב כזה אפשר לקחת את בטאיי בחשבון כבלם הימני בתוך שיטת 3 הבלמים).
אפשרות 2: לרדת מ-3 הבלמים, לשחק עם 2 מבין צונאמי/פדראו/לונוויק), ועם סייף כמגן.
אפשרות 3: ויתור על דון/בטאיי בחוץ בהתאם ליריבה (ככל ומדובר ביריבה מהתחתית, חלאיילי יכול לשחק כאילוץ את המגן/כנף בצד ימין. במשחקים מעט יותר קשים כשרוצים את 3 הבלמים + בטאיי, אז הייתי מוותר על דון.

אני חושב שהשגיאה המרכזית בללכת עם קו אחורי של 4 זרים הוא חוסר האפשרות לייצר שם יציבות. אם כל משחק מישהו שם יזוז, אתה לא באמת יכול לייצר שם יציבות, המשכיות, תיאום וחיבור שנדרש מקו אחורי חדש כמעט לחלוטין.

עוד נקודה לגבי ברוניניו - רואה שהרבה שמים אותו כנף שמאל. הוא לא שחקן שיורד להגנה עם המגן. זה יגמור אותו וייפגע בו בהיבט ההתקפי. התפקוד של השחקן קו שמאל במערך הנוכחי דורש כושר גופני ברמה גבוהה ומחוייבות הגנתית לאורך כל המשחק מבלי יכולת ''לזייף'' (וגם אם זה יהפוך להיות קו 4, זה עדיין יצריך את הכנף לרדת עם המגן). לא הייתי עושה את זה.

נקודה חשובה.
באופן כללי, אני חושב שזה צריך לעבוד כמו שעושים בכדורסל ששם כבר מתמודדים עם העניין הזה כבר כמה עונות.
צריך להתאים את מצבת הזרים בהתאם למצ'אפ לקבוצה שמנגד ולסוג המשחק(בהתחשב בפציעות).

למשחק הזה ספציפית צריך לראות את הכשירות של בטאיי. פרוטוקול זעזוע מוח מדבר על 10 ימים. ייתכן והוא לא יהיה כשיר.

באופן כללי, עם איך שהצוות הרפואי כאן עובד, אין חשש אמיתי שתמיד יהיו כשירים כל 8 הזרים. ובכל זאת..

אם אני מסתכל קדימה, יש כאן כמה אפשרויות מרכזיות:

אפשרות 1: להמשיך לדבוק בשיטת 3 הבלמים, ו''לשחק'' עם אחד הבלמים. קרי, למשל להוציא את פדראו מהסגל, ואז שטייפמן פותח, כנ''ל צונאמי, ובמקומו ייפתח שון (אגב, במצב כזה אפשר לקחת את בטאיי בחשבון כבלם הימני בתוך שיטת 3 הבלמים).
אפשרות 2: לרדת מ-3 הבלמים, לשחק עם 2 מבין צונאמי/פדראו/לונוויק), ועם סייף כמגן.
אפשרות 3: ויתור על דון/בטאיי בחוץ בהתאם ליריבה (ככל ומדובר ביריבה מהתחתית, חלאיילי יכול לשחק כאילוץ את המגן/כנף בצד ימין. במשחקים מעט יותר קשים כשרוצים את 3 הבלמים + בטאיי, אז הייתי מוותר על דון.

אני חושב שהשגיאה המרכזית בללכת עם קו אחורי של 4 זרים הוא חוסר האפשרות לייצר שם יציבות. אם כל משחק מישהו שם יזוז, אתה לא באמת יכול לייצר שם יציבות, המשכיות, תיאום וחיבור שנדרש מקו אחורי חדש כמעט לחלוטין.

עוד נקודה לגבי ברוניניו - רואה שהרבה שמים אותו כנף שמאל. הוא לא שחקן שיורד להגנה עם המגן. זה יגמור אותו וייפגע בו בהיבט ההתקפי. התפקוד של השחקן קו שמאל במערך הנוכחי דורש כושר גופני ברמה גבוהה ומחוייבות הגנתית לאורך כל המשחק מבלי יכולת ''לזייף'' (וגם אם זה יהפוך להיות קו 4, זה עדיין יצריך את הכנף לרדת עם המגן). לא הייתי עושה את זה.
לגבי ברוניניו, אם משחקים עם שלישיית אמצע ב4-3-3 אפשר להחביא אותו בקו, קרה גם עם גדולים ממנו

• אהבתי
4-3-3
גלזר
צונאמי לנוויק פדראו בטאיי
ירין לוי אזולאי
ברוניניו
מרדכי נובה והזר החדש

גלזר
קני צונאמי לונוויק בטאיי
עלי רטנר
אזולאי