RakMaccabi31
אלוף המדינה
טוב אני משנה את דעתי ובעד דחיית המשחק רק כי זה מרטיט את האגו של הצהבת ארבע מטר באוויר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה אכן הופך את העניין למתוקRakMaccabi31 אמר:טוב אני משנה את דעתי ובעד דחיית המשחק רק כי זה מרטיט את האגו של הצהבת ארבע מטר באוויר
עדן אמר:זה אכן הופך את העניין למתוקRakMaccabi31 אמר:טוב אני משנה את דעתי ובעד דחיית המשחק רק כי זה מרטיט את האגו של הצהבת ארבע מטר באוויר
באופן כללי לא בעד הדחייה, העומס לא ייגמר בקרוב
עדיף להעלות הרכב מחליפים
לפי חוקי הכדורגל וכל הנהי מסביב זה משחק שלא ננצח כשיתקיים
Shocking4U אמר:אני עדיין מהמר שזה לא ידחה. רק בדקות האחרונות סכנין פתאום הוציאו הודעה שהדחייה לא על דעתם והם לא הסכימו לה. די ברור שעד עכשיו הם אמרו ״כן אבל״ והביאו תאריכים בכוונה בלתי אפשריים כדי להעמיד פנים שהם באמת מסכימים לדחייה אבל בתכלס לטרפד את זה ועכשיו כשזה מתקרב הם החליטו אקטיבית לנסות למנוע את זה. המשחק לא ידחה, זה ההימור שלי. שכונה מטורפת כל מה שהולך כאן
GKagelmacher אמר:מאמין שעד הערב תהיה הודעה רשמית על דחייה. אם המשחק נדחה זה אומר שיהיה לנו משחק חסר עד מתי? זה אומר לרדוף אחרי הצהבת במידה ויהיה להם 3 נק יותר שזה נוראי לדעתי.
עדן אמר:לפי חוקי הכדורגל וכל הנהי מסביב זה משחק שלא ננצח כשיתקיים
בולוניה זונה ועם ראדו אהיה עדין. יש לו מזל שהוא שחקן בית ואני מניח שהוא שבור מזהRakMaccabi31 אמר:עדן אמר:לפי חוקי הכדורגל וכל הנהי מסביב זה משחק שלא ננצח כשיתקיים
קללל יש לי טראומה מבולוניה והטעות של ראדו
Smurk אמר:בולוניה זונה ועם ראדו אהיה עדין. יש לו מזל שהוא שחקן בית ואני מניח שהוא שבור מזהRakMaccabi31 אמר:עדן אמר:לפי חוקי הכדורגל וכל הנהי מסביב זה משחק שלא ננצח כשיתקיים
קללל יש לי טראומה מבולוניה והטעות של ראדו
Smurk אמר:המשחק עדיין לא נדחה. אבו יונס עושה שרירים
Smurk אמר:המשחק עדיין לא נדחה. אבו יונס עושה שרירים
כובע קש אמר:Smurk אמר:המשחק עדיין לא נדחה. אבו יונס עושה שרירים
אין לסכנין סיי בעניין
Smurk אמר:העיקר בהתחלה הם דרשו לדחות. אמא שלהם זונה, רק לקלקל לנו הייתה המטרה שלהם.