ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:סלובן קבוצה שבהחלט יכולה לעשות לנו בעיות. מצד שני בניגוד לשריף היא תבוא לשחק יותר כדורגל, זה הסגנון שלה, אז צפוי משחק פתוח יותר.
אני הייתי הולך עם שלושת הבלמים, לדעתי המערך סה"כ עבד לא רע במשחק במולדובה ואני מעדיף להיות מבוקר יותר במשחק החוץ.
מה שכן, אחרי המשחקים האחרונים אני לחלוטין חושב שסבע צריך לפתוח על הספסל ולעלות כמחליף בהתאם להתפתחויות על הדשא.
ניצן
חזיזה סונדגרן סק גולדברג קורנו
עלי ג'אבר
שרי
דינדה פיירו
Judokan אמר:סלובן קבוצה שבהחלט יכולה לעשות לנו בעיות. מצד שני בניגוד לשריף היא תבוא לשחק יותר כדורגל, זה הסגנון שלה, אז צפוי משחק פתוח יותר.
אני הייתי הולך עם שלושת הבלמים, לדעתי המערך סה"כ עבד לא רע במשחק במולדובה ואני מעדיף להיות מבוקר יותר במשחק החוץ.
מה שכן, אחרי המשחקים האחרונים אני לחלוטין חושב שסבע צריך לפתוח על הספסל ולעלות כמחליף בהתאם להתפתחויות על הדשא.
ניצן
עלי ג'אבר
שרי
דינדה פיירו
אני חושב שיהיה לנו יותר "נוח" לשחק מול קבוצה שתבוא לשחק יותר ותאפשר יותר שטחים מאשר קבוצה כמו שריף ששכבה אחורה.Judokan אמר:סלובן קבוצה שבהחלט יכולה לעשות לנו בעיות. מצד שני בניגוד לשריף היא תבוא לשחק יותר כדורגל, זה הסגנון שלה, אז צפוי משחק פתוח יותר.
ניצן
עלי ג'אבר
שרי
דינדה פיירו
מעניין מאוד, כמה הסגל שלהם רחב?KevinDurant אמר:משהו שיהיה שווה לעקוב אחריו:
ברטיסלבה התחילו לשחק בליגה בשבת האחרונה והם ישחקו גם בשבת הקרובה וגם בשבת הבאה
כלומר זה הלוז שלהם:
25.7 זרינסקי בחוץ
29.7 ליגה
1.8 זרינסקי בית
5.8 משחק ליגה
9.8 מכבי חיפה בבית
12.8 ליגה בחוץ
15.8 מכבי בחוץ
קשה לי להעריך אבל יש להם כמה שחקני מפתח בגילאים 30+onn אמר:מעניין מאוד, כמה הסגל שלהם רחב?KevinDurant אמר:משהו שיהיה שווה לעקוב אחריו:
כלומר זה הלוז שלהם:
25.7 זרינסקי בחוץ
29.7 ליגה
1.8 זרינסקי בית
5.8 משחק ליגה
9.8 מכבי חיפה בבית
12.8 ליגה בחוץ
15.8 מכבי בחוץ
Shocking4U אמר:מכבי חיפה לא פייבוריטית באף משחק חוץ במציאות אלא אם כן זה נגד קבוצות נידחות. נקווה לתוצאה סבירה ולהעביר את ההכרעה לסמי
KevinDurant אמר:משהו שיהיה שווה לעקוב אחריו:
כלומר זה הלוז שלהם:
25.7 זרינסקי בחוץ
29.7 ליגה
1.8 זרינסקי בית
5.8 משחק ליגה
9.8 מכבי חיפה בבית
12.8 ליגה בחוץ
15.8 מכבי בחוץ
שילוב של משחק באירופה וליגה כרגילכובע קש אמר:KevinDurant אמר:משהו שיהיה שווה לעקוב אחריו:
כלומר זה הלוז שלהם:
25.7 זרינסקי בחוץ
29.7 ליגה
1.8 זרינסקי בית
5.8 משחק ליגה
9.8 מכבי חיפה בבית
12.8 ליגה בחוץ
15.8 מכבי בחוץ
מה זה הלוז הרצחני הזה