• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הרכב ודיבורים לקראת סלובן (בית וחוץ)

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
60% לעבור אותם? יותר בכיוון ה85%, הם בכלל לא באזור החיוג שלנו, צריך להוציא תוצאה טובה בחוץ

Jerry אמר:
60% לעבור אותם? יותר בכיוון ה85%, הם בכלל לא באזור החיוג שלנו, צריך להוציא תוצאה טובה בחוץ

צריך לנצח בחוץ, אם אפשר בהפרש של 2 שערים ומעלה ולגמור סיפור אז בכלל.

ראיתי ברקע את המשחק של סלובן בליגה (2-2).

המגרש שלהם ממש מזכיר את סמי. לא באווירה, אבל במבנה.
לא יודע עד כמה ההרכב ששיחק רלוונטי למשחק נגדינו.
בעיקרון, כפי שידוע קשה להתרשם מהיכולת של קבוצה כשהיא מתמודדת מול קבוצה מאותה ליגה, ובכל זאת.
שחקנים חסונים ופיזיים, בנויים כמו מלבנים מוצקים.
משחקים מסודר, לא לוחצים גבוה, משחקים יחסית לאט. מעדיפים את הסדר על מעברים מהירים.
וייס שלא ישחק בנשחק הראשון - החמיץ פנדל, קורה.
בוריאן השוער (שנה שעברה בכוכב) הוא קרוע אמיתי. שיכור ברמת על וצריך לנצל את זה. מעבר לגולים שספג (ויכול היה לעשות יותר)-הסטה בעקב מתוך הרחבה ונגיחה מהגבהת קרן- בדקה האחרונה יצא להניע כדור במרכז המגרש כדי לנסות להשיג שער ניצחון, הסתבך, חטפו לו וכמעט חטף אדום כשניסה לתפוס את השחקן שחטף לו.

dyarok אמר:
ראיתי ברקע את המשחק של סלובן בליגה (2-2).

המגרש שלהם ממש מזכיר את סמי. לא באווירה, אבל במבנה.
לא יודע עד כמה ההרכב ששיחק רלוונטי למשחק נגדינו.
בעיקרון, כפי שידוע קשה להתרשם מהיכולת של קבוצה כשהיא מתמודדת מול קבוצה מאותה ליגה, ובכל זאת.
שחקנים חסונים ופיזיים, בנויים כמו מלבנים מוצקים.
משחקים מסודר, לא לוחצים גבוה, משחקים יחסית לאט. מעדיפים את הסדר על מעברים מהירים.
וייס שלא ישחק בנשחק הראשון - החמיץ פנדל, קורה.
בוריאן השוער (שנה שעברה בכוכב) הוא קרוע אמיתי. שיכור ברמת על וצריך לנצל את זה. מעבר לגולים שספג (ויכול היה לעשות יותר)-הסטה בעקב מתוך הרחבה ונגיחה מהגבהת קרן- בדקה האחרונה יצא להניע כדור במרכז המגרש כדי לנסות להשיג שער ניצחון, הסתבך, חטפו לו וכמעט חטף אדום כשניסה לתפוס את השחקן שחטף לו.

9 מתוך 11 שפתחו לא ייפתחו נגדנו.
הם עושים רוטציות מאוד רחבות בגלל ליגת האלופות, ולוקחים בחשבון שהם יאבדו נקודות, הם יודעים שהמשך הם יכולים לתקן, כי זו ליגה שהם די שולטים בה.
בקיצור, המשחק הזה הוא לא קנה מידה.

דווקא המשחקים שלהם נגד הקבוצה מלוקסמבורג יותר מייצגים כי הם עלו שם עם הרכב ראשון והיו יותר מביכים ממה שהיו היום במשחק ליגה.

הם קבוצה מביכה שצריך לעבור גם עם שיבלי וחלאיילי בהרכב. לגרמנים ובש יש הגרלה יותר קשה

החלטה הכי טובה של בכר והכוכב זה להעיף את בוריאן שוער בדיחה

netanel412 אמר:
החלטה הכי טובה של בכר והכוכב זה להעיף את בוריאן שוער בדיחה

ככה זה כשמביאים מאמן זר עם אג'נדה

דווקא ראיתי בתקצירים שלהם מליגת האלופות שהשוער היה בסדר.
גם עצר פנדל באחד המשחקים

benrey אמר:
דווקא ראיתי בתקצירים שלהם מליגת האלופות שהשוער היה בסדר.
גם עצר פנדל באחד המשחקים
עשה טעות פשוט הזויה במשחק לא חסר שהיה מקבל אדום

כתבתי עליו קודם, הוא באמת שיכור - בשנה שעברה פחות שמנו לב לזה.

לאחר שהשחקנים זכו אתמול למנוחה, החלה הבוקר הקבוצה של מסאי דגו באופן רשמי את ההכנות לקראת המשחק מול סלובאן ברטיסלבה ביום רביעי.
לרשותו של המאמן עמד באימון סגל מלא, כשגם פייר קורנו שנעדר וגם עלי מוחמד שסבל מרגישות, ערכו אימון מלא.
מחר תערוך הקבוצה אימון בבוקר ומיד לאחר מכן תטוס לברטיסלבה (נחיתה בוינה).
המשחק מול הסלובקים ייערך ביום רביעי בשעה 21:30 שעון ישראל.

Judokan אמר:
סלובן קבוצה שבהחלט יכולה לעשות לנו בעיות. מצד שני בניגוד לשריף היא תבוא לשחק יותר כדורגל, זה הסגנון שלה, אז צפוי משחק פתוח יותר.

אני הייתי הולך עם שלושת הבלמים, לדעתי המערך סה"כ עבד לא רע במשחק במולדובה ואני מעדיף להיות מבוקר יותר במשחק החוץ.
מה שכן, אחרי המשחקים האחרונים אני לחלוטין חושב שסבע צריך לפתוח על הספסל ולעלות כמחליף בהתאם להתפתחויות על הדשא.

ניצן
חזיזה סונדגרן סק גולדברג קורנו
עלי ג'אבר
שרי
דינדה פיירו

מאמין שנעלה ככה.
אישית הייתי מחליף את פיירו בשוראנוב. אני חושב שדין ושוראנוב יכולים לייצר אחד לשני יותר מפיירו ודין, וזה משהו שיכול להוסיף המון במערך הזה.

אסור לג'אבר להתקרב להרכב. פותח עם 3 בלמים ועלי באמצע, אין ברירה אחרת, ברטיסלבה קבוצה חלשה וצריך לנצח אותם בכל הרכב

אליאור אמר:
Judokan אמר:
סלובן קבוצה שבהחלט יכולה לעשות לנו בעיות. מצד שני בניגוד לשריף היא תבוא לשחק יותר כדורגל, זה הסגנון שלה, אז צפוי משחק פתוח יותר.

אני הייתי הולך עם שלושת הבלמים, לדעתי המערך סה"כ עבד לא רע במשחק במולדובה ואני מעדיף להיות מבוקר יותר במשחק החוץ.
מה שכן, אחרי המשחקים האחרונים אני לחלוטין חושב שסבע צריך לפתוח על הספסל ולעלות כמחליף בהתאם להתפתחויות על הדשא.

ניצן
חזיזה סונדגרן סק גולדברג קורנו
עלי ג'אבר
שרי
דינדה פיירו

מאמין שנעלה ככה.
אישית הייתי מחליף את פיירו בשוראנוב. אני חושב שדין ושוראנוב יכולים לייצר אחד לשני יותר מפיירו ודין, וזה משהו שיכול להוסיף המון במערך הזה.

אני בהחלט יכול להבין את הכיוון הזה, וזו תהיה בחירה טובה לא פחות מבחינתי.

אישית אני כן מאמין ביכולות של פיירו במשחקים כאלה כשיש חלוץ לידו גם לעזור לחלוץ לפרוח וגם לתת יותר תרומה התקפית בעצמו.

אני נגד ה3 בלמים. זה לא מחזק אותנו הגנתית ואנחנו פחות מסוכנים ככה התקפית.

שיבחרו בין סבע בימין וחזיזה בשמאל לבין חזיזה בימין ודין בשמאל ויפתחו בקו 4.

Shocking4U אמר:

אני חושב שבאופן כללי 3 בלמים יכול לעבוד עם הסגל הזה.
אבל בשורה התחתונה השחקנים לא נראים טובים במערך הזה, וכנראה שזה דורש עוד תרגול, ועדיף לעשות משחקים בגביע הטוטו ולא עכשיו

benrey אמר:
Shocking4U אמר:

אני חושב שבאופן כללי 3 בלמים יכול לעבוד עם הסגל הזה.
אבל בשורה התחתונה השחקנים לא נראים טובים במערך הזה, וכנראה שזה דורש עוד תרגול, ועדיף לעשות משחקים בגביע הטוטו ולא עכשיו
זה לא יכול לעבוד עם הקישור הנוכחי. שנה שעברה כשנראינו טוב ככה היה לנו את נטע ועלי באמצע. עכשיו יש לנו את עלי וזהו בערך.

Shocking4U אמר:

איתך. עיין ערך ההרכב שלי בהודעה הראשונה.

3 הבלמים לא היה נראה טוב באף משחק ששיחקנו עם זה עד עכשיו. לא הגנתית ולא התקפית.

מישהו אמר היום ברדיו לשחק עם סבע חלוץ 9 מדומה.
אני חושב שזה משהו שנתניה עשתה בתקופתו.
לא יודע אם זה מתאים למשחק הזה, אבל זה יכול להיות משהו מעניין כשחזיזה בימין, דינדה בשמאל שנכנס הרבה לאמצע, וסבע חלוץ מדומה.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

איתך. עיין ערך ההרכב שלי בהודעה הראשונה.

3 הבלמים לא היה נראה טוב באף משחק ששיחקנו עם זה עד עכשיו. לא הגנתית ולא התקפית.

מישהו אמר היום ברדיו לשחק עם סבע חלוץ 9 מדומה.
אני חושב שזה משהו שנתניה עשתה בתקופתו.
לא יודע אם זה מתאים למשחק הזה, אבל זה יכול להיות משהו מעניין כשחזיזה בימין, דינדה בשמאל שנכנס הרבה לאמצע, וסבע חלוץ מדומה.
יש סיכוי גדול יותר שיירד שלג בסלובקיה ברביעי מאשר שפיירו לא ייפתח

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה