adoram
הוא ועוד 10
מכבי קיבלה זריקת עידוד בגלל התוצאה אתמול, אבל לצהבת מחכה משחק ביתי קל מול הסרדינים. לכן המשחק נגד ב"ש הוא בעצם קרב ישיר על המקום ה-2..
עד שרוב הפצועים כבר התחילו לחזור, חלאיילי נפצע גם הוא ונראה שבמקסימום יחזור, אם בכלל, ל-2 המחזורים האחרונים של העונה.
חג'ג', מן הסתם, עדיין לא כשיר לפתוח בהרכב, וכך נשארנו בלי שחקני אגף נורמליים למשחק הקרוב. אולי פודגוראנו יפתח בצד ימין, ובצד שמאל אין ממש ברירה, זה רק סייף, שנראה לא טוב במשחקים האחרונים, גם התקפית אבל בעיקר בסגירות ההגנתיות שלו.
סק יחזור לסגל אחרי ההשעייה, יהיה מעניין לראות אם יחזור גם להרכב או ששימיץ' ימשיך לקבל קרדיט.
ההרכב שלי: (לא מה שיהיה בפועל)
כיוף
סונדגרן
שימיץ'
גולדברג
קורנו
מוחמד
ג'אבר
קינדה
רפאלוב
סייף
דוד
ב"ש תקבל בחזרה את לופז הקרצייה, שהיה מושעה נגד הצהבת.
יש להם 4 ימים אחרינו את חצי גמר הגביע נגד נתניה, אז אני חושב שברדה יעשה קצת רוטציה נגדנו, אולי ייתן לויטור או לטיבי לנוח.
לופז עם 8 צהובים, כלומר בסכנה להחמיץ את חצי הגמר, כנ"ל שי אליאס.
צריך להיזהר מהנייחים שלהם, במשחק השוטף אני מאמין שיהיה בסדר.
צפו למשחק קשה, אפור ואגרסיבי, כנראה שיהיה קרב חפירות.
עד שרוב הפצועים כבר התחילו לחזור, חלאיילי נפצע גם הוא ונראה שבמקסימום יחזור, אם בכלל, ל-2 המחזורים האחרונים של העונה.
חג'ג', מן הסתם, עדיין לא כשיר לפתוח בהרכב, וכך נשארנו בלי שחקני אגף נורמליים למשחק הקרוב. אולי פודגוראנו יפתח בצד ימין, ובצד שמאל אין ממש ברירה, זה רק סייף, שנראה לא טוב במשחקים האחרונים, גם התקפית אבל בעיקר בסגירות ההגנתיות שלו.
סק יחזור לסגל אחרי ההשעייה, יהיה מעניין לראות אם יחזור גם להרכב או ששימיץ' ימשיך לקבל קרדיט.
ההרכב שלי: (לא מה שיהיה בפועל)
כיוף
סונדגרן
שימיץ'
גולדברג
קורנו
מוחמד
ג'אבר
קינדה
רפאלוב
סייף
דוד
ב"ש תקבל בחזרה את לופז הקרצייה, שהיה מושעה נגד הצהבת.
יש להם 4 ימים אחרינו את חצי גמר הגביע נגד נתניה, אז אני חושב שברדה יעשה קצת רוטציה נגדנו, אולי ייתן לויטור או לטיבי לנוח.
לופז עם 8 צהובים, כלומר בסכנה להחמיץ את חצי הגמר, כנ"ל שי אליאס.
צריך להיזהר מהנייחים שלהם, במשחק השוטף אני מאמין שיהיה בסדר.
צפו למשחק קשה, אפור ואגרסיבי, כנראה שיהיה קרב חפירות.