ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דווקא משחק קלאסי ל3 בלמים מול 2 חלוצים שלהם.Judokan אמר:אני מוותר על שלישיית הבלמים מול חדרה, בהנחה שקורנו יכול לפתוח.
אני סומך על סק את שימיץ' להצליח לסגור את מדמון ודוניו.
כיוף; פיינגולד, שימיץ', סק, קורנו; שואו, מוחמד, קינדה, חלאילי, לסובוי; פיירו.
אם רפאלוב כשיר באופן מלא, פותח איתו במקום קינדה (בתור שחקן שיכול להזין את פיירו במידת הצורך ולנווט את המשחק מה-10).
זמן לשחק עם כנפיים - לסובוי לצד קורנו נותן לנו יתרון טכני משמעותי בצד שמאל. פיינגולד יכול לסייע בחיפוי בהגנה ולתת לחלאילי לשחק גבוה יותר, אבל גם לעשות לו עקיפות בתנועה החכמה שלו.
במכוון אתה עולה ב10 שחקנים?רק מכבי אמר:פוגשים בראשון בסמי עופר את דוניו, מדמון, וחיים סילבס שאוהב לקחת לנו נקודות.
הרכב שלי:
כיוף
גולדברג-סק-פיינגולד
שואו-מוחמד
קורנו-קינדה-חלאיילי
פיירו
בהנחה והוא כשיר, ממשיך עם רפאלוב בספסל. אין צורך להעמיס עליו כשהוא עייף, שחוק, ופצוע.
מה לסובוי הראה כרגע שמגיע לו מקום בהרכב?Judokan אמר:אני מוותר על שלישיית הבלמים מול חדרה, בהנחה שקורנו יכול לפתוח.
אם רפאלוב כשיר באופן מלא, פותח איתו במקום קינדה (בתור שחקן שיכול להזין את פיירו במידת הצורך ולנווט את המשחק מה-10).
זמן לשחק עם כנפיים - לסובוי לצד קורנו נותן לנו יתרון טכני משמעותי בצד שמאל. פיינגולד יכול לסייע בחיפוי בהגנה ולתת לחלאילי לשחק גבוה יותר, אבל גם לעשות לו עקיפות בתנועה החכמה שלו.
KevinDurant אמר:במכוון אתה עולה ב10 שחקנים?רק מכבי אמר:פוגשים בראשון בסמי עופר את דוניו, מדמון, וחיים סילבס שאוהב לקחת לנו נקודות.
הרכב שלי:
כיוף
גולדברג-סק-פיינגולד
שואו-מוחמד
קורנו-קינדה-חלאיילי
פיירו
בהנחה והוא כשיר, ממשיך עם רפאלוב בספסל. אין צורך להעמיס עליו כשהוא עייף, שחוק, ופצוע.
Shocking4U אמר:מה לסובוי הראה כרגע שמגיע לו מקום בהרכב?Judokan אמר:אני מוותר על שלישיית הבלמים מול חדרה, בהנחה שקורנו יכול לפתוח.
0adoram אמר:מה הסיכוי שהצהבת הכניסו לחוזה של מדמון סעיף שהוא מקבל בונוס אם הוא מבקיע נגדנו?
אין. ספק אם קינדה יהיה כשיר.Daniel123 אמר:חייבים שחקנים יצירתיים בקישור שידעו לפרוץ את הבונקר שלהם נחזיק אצבעות שקינדה יהיה כשיר.
benrey אמר:0adoram אמר:מה הסיכוי שהצהבת הכניסו לחוזה של מדמון סעיף שהוא מקבל בונוס אם הוא מבקיע נגדנו?
אבל המוטיבציה שלו להבקיע מולנו תהיה גדולה גם בלי זה