Nirgreen אמר:המועדון הכי מביך שיש.
?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:המועדון הכי מביך שיש.
מה ההקשר של התגובה? דווקא לא לזרוק שחקן לא כשיר להרכב זה מהלך חכם.Nirgreen אמר:המועדון הכי מביך שיש.
Shocking4U אמר:אם ניקיטה היה כשיר הייתי פותח איתו בחוד ומזיז את דוד לשמאל. חזיזה צריך ספסל דחוף
hezildo אמר:אם הוא לא כשיר ב-100% אז באמת עדיף שלא יפתח. זה מחזיר את שרי להרכב
ג'וש
קורנו דילן סק סונדגרן
פאני מוחמד
חזיזה שרי אצילי
דוד
ירוק זה אני אמר:איזה לספסל את חזיזה?
הבנאדם רק חזר מפציעה. הוא יחזור לעצמו רק מהמגרש.
Apoc אמר:לא מקובלת עליי האפשרות שדילן כשיר ולא יפתח, הוא הבלם הכי טוב שלנו ובליגה כולה וכבר הוכיח את זה מזמן
Nirgreen אמר:משהו רע עובר בקבוצה שמעדיפים את שון על דילן.
פיירו וקורנו מתאמנים כרגיל.
מעניין מי הפעם יהיה על הספסל מטעמי חוזה
Apoc אמר:לא מקובלת עליי האפשרות שדילן כשיר ולא יפתח, הוא הבלם הכי טוב שלנו ובליגה כולה וכבר הוכיח את זה מזמן
מאז שדילן חזר מהפציעה אתה לא חושב שסק עדיין יותר בולט? סק בכושר נהדרApoc אמר:לא מקובלת עליי האפשרות שדילן כשיר ולא יפתח, הוא הבלם הכי טוב שלנו ובליגה כולה וכבר הוכיח את זה מזמן
Shocking4U אמר:מאז שדילן חזר מהפציעה אתה לא חושב שסק עדיין יותר בולט? סק בכושר נהדרApoc אמר:לא מקובלת עליי האפשרות שדילן כשיר ולא יפתח, הוא הבלם הכי טוב שלנו ובליגה כולה וכבר הוכיח את זה מזמן
לא משנה כמה תעקוץ אותי אני עדיין חולה עלייךApoc אמר:Shocking4U אמר:מאז שדילן חזר מהפציעה אתה לא חושב שסק עדיין יותר בולט? סק בכושר נהדרApoc אמר:לא מקובלת עליי האפשרות שדילן כשיר ולא יפתח, הוא הבלם הכי טוב שלנו ובליגה כולה וכבר הוכיח את זה מזמן
בתור היחיד בפורום שלא מיהר להעיף את סק לא
אני רואה את הטווח הארוך, דילן בלם יותר טוב
הדעה שלי פחות מבוססת כמוך על ה5 שניות האחרונות
Shocking4U אמר:לא משנה כמה תעקוץ אותי אני עדיין חולה עלייךApoc אמר:Shocking4U אמר:מאז שדילן חזר מהפציעה אתה לא חושב שסק עדיין יותר בולט? סק בכושר נהדר
בתור היחיד בפורום שלא מיהר להעיף את סק לא
אני רואה את הטווח הארוך, דילן בלם יותר טוב
הדעה שלי פחות מבוססת כמוך על ה5 שניות האחרונות