• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הרכבים ודיבורים לקראת מכבי ת''א

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Liberman אמר:
Shocking4U אמר:
הייתי מעדיף שזהבי יהיה כשיר אלינו ואז גם כשיר נגד ב״ש בבלומפילד מאשר שעכשיו לא ישחק נגד 2 הקבוצות

בש תנצח אותם עם זהבי ובלעדיו
וואלה אם זהבי כשיר לפחות היה לו את הדרייב להיות מלך שערים אז זה היה מאלץ אותם לנסות לשחק כדורגל

זהבי גמר את העונה
האמת מפתיע, הייתי בטוח שתהיה לו פציעה משמעותית הרבה קודם

שיפתח מי שיפתח, את מכבי ת"א בבית צריך לפתוח

אפוק, לא מתאים לך גישת דניאל 123. זה תמיד פועל נשני הכיוונים, גם הם פתאום נראים מחויבים בטירוף ומצד שני אנו יורדים ברמה.

נאחס או לא, את מכבי תל אביב במצבה המנטלי, אחרי שהיא הודחה בגביע ובעצם לא נשאר לה כלום, בלי השחקן הכי חשוב שלה(סבוריט) ובלי זהבי, שהסיבה היחידה שלהם להילחם הייתה בשביל שהוא יסיים מלך השערים, את מכבי תל אביב הזאת אחנו חייבים לפרק, בטח עם הסטטיסטיקה שלנו בבית.

רק שהשחקנים יעלו באותה מוטיבציה ורצון כמו מול אולימפיאקוס, אפולון, פריס או יובה ויהיה טוב.

הבעיה זה לא מוטיבציה אלא שאין אף שחקן בקבוצה הזאת חוץ מאצילי שמסוגל לתת גול והוא לא מסוגל לתת גול נגדם

אהבתי את התשובה של שרי על זהבי.
זו צריכה להיות הגישה.
יש לי תחושה טובה שבאים בכל הכוח הפעם.

Daniel123 אמר:
זו צריכה להיות הגישה.

עדיף בשבילו שידבר על המגרש עם איך שהוא נראה בחודשיים האחרונים

3000 אוהדים באימון, וואו.

אם זה והחיסורים של תל אביב + ההפסד שלהם בגביע לא יגרום לשחקנים לא לשלשל בהתחלה לשם שינוי, באמת שאני כבד לא יודע מה יעזור להם..

תפסיקו לאכול את הלוקשים. לכל המזלזלים פה למיניהם- תיזכרו בבקשה בחצי גמר לאחר שומר חומות… עלו בלי זרים וניצחו 2-0 בקלות בסמי.

טרנטה שולף מהבוידעם את כל השחקנים הנאחסים נגדנו:
ייני, יונתן כהן וכו׳

בירקי אמר:
תפסיקו לאכול את הלוקשים. לכל המזלזלים פה למיניהם- תיזכרו בבקשה בחצי גמר לאחר שומר חומות… עלו בלי זרים וניצחו 2-0 בקלות בסמי.

לא ראיתי שמישהו פה זילזל, הגיוני לחשוב שיש לנו סיכוי לנצח את המשחק הזה. יהיה משחק קשה, אני לא חושב שיש פה אחד שחושב אחרת. הם תמיד באים נגדנו עם אקסטרה מוטיבציה.
אבל את מכבי תל אביב בבית, כשהעונה שלהם גמורה ובלי שחקני מפתח אנחנו יכולים וצריכים לנצח.

מה שלא הגיוני זה ההסטריה והפחד הזה שיש למועדון הזה בשנים האחרונות ממכבי תל אביב ונמאס מזה כבר.

דלפי יקירי. תקרא את דניאל 123 ואפוק. חושבים( מדמיינים) שמנצחים מחר באהלן אהלן. מזל שהכל רשום וניפגש אחריי המשחק.

כובע קש אמר:
עיוור מי שלא רואה שער בכורה מרגש של יוני כהן נגדנו
ואיילון אלמוג. הוא כבר איפס את הכוונת בתוספת זמן נגד ביתר

אני לא יודע איך אתם כל כך אופטימים שננצח מחר, כל התקופה האחרונה אנחנו חלשים ולאסוף תיקו מבש בקושי הצלחנו, אז קבוצה שכל פעם שבאה לשחק נגדנו אנחנו משחקים כמו ליגה א' ננצח פתאום?

בירקי אמר:
דלפי יקירי. תקרא את דניאל 123 ואפוק. חושבים( מדמיינים) שמנצחים מחר באהלן אהלן. מזל שהכל רשום וניפגש אחריי המשחק.

חח אוקיי זה הקיצון, אבל נראה לי זה תגובה לאיזון הרוב ההסטרי מנגד :)

dsgreen4 אמר:
Daniel123 אמר:
זו צריכה להיות הגישה.

עדיף בשבילו שידבר על המגרש עם איך שהוא נראה בחודשיים האחרונים

נראה טוב נגד ב"ש. גם שנה שעברה היה בתקופה נהדרת בפלייאוף, הבקיע נגדם שער גדול במשחק שהפסדנו בצורה מביכה
מי שבנורת אזהרה אצלי זה עלי קורנו וסונגרן

חזרה
למעלה