GreenGlory אמר:
רק מכבי אמר:
אני אענה בקצרה: יש דבר כזה שנקרא שחרור בינלאומי. שחרור שההתאחדות צריכה לחתום עליו, מעבר לשחרור שמוציאה הקבוצה (במקרה הזה קנזס).
אי אפשר היה להוציא את השחרור הזה לפני שנפתח חלון ההעברות. הוא נפתח בחצות, ולכן בגלל הבדלי השעות זה עוד לא קרה (בניגוד לקני סייף).
שוב אומר, יש עד 17:00 לרשום אותו. יש חלון של שעתיים-שלוש מאז שהאמריקאים מתעוררים, מאמין שזה יקרה בסוף והוא יהיה בסגל.
אתה תלוי אבל בהתאחדות שלהם ומתי הם יענו על זה, להם לא אכפת שיש משחק בישראל מכבי ת"א נגד מכבי חיפה.
הייתי בטוח שהחלון בארה"ב כבר נפתח בגלל זה לא הבנתי. צריכים לחכות לשחרור שלו ולרשום אותו בהתאחדות שלנו, שגם הם לא הכי קלים ובטח יוצאים הביתה בשלוש המפונקים שם.
בכל מקרה מקווה שהוא כן יהיה בסגל כי גם כשהוא על רגל אחת הוא עדיף על כל שחקן ספסל שיהיה לנו היום כחילוף לפחות ל-20 דקות.
העונה בארה''ב עובדת שונה מהליגות באירופה, ולכן יש פה הבדל, בכלל כל מבנה הליגה שם וחלון ההעברות בכלל הוא במהותו שונה מאירופה.
בכל מקרה, לגבי התלות בהתאחדות זרה - יש ''הדדיות'' רצינית במקרים האלה, והתאחדויות לא עושות טובה לאף אחד, כי גם הם יצטרכו את ההתאחדות הישראלית מתי שהוא.
ובנוסף, אם התאחדות מסוימת אכן מראה רשלנות או עצימת עין בנוגע למשהו, אפשר להגיש נגדה תלונה, ואת זה אף אחד לא רוצה.
וב-99% מהמקרים מצליחים לסדר את הדברים, ואף התאחדות לא עושה ''דווקא'' או דברים כאלה.
אני בכלל הייתי מציע פחות לבלוע את כל מה שהתקשורת כותבת. ברור לכם שזו אחלה כותרת ש''קינדה עדיין לא נרשם'', ו''כרגע קינדה בחוץ''.
בפועל אני מאמין שעובדים על זה, וזה יסודר בסוף. אבל העיקר לכתבים היו עוד כמה כתבות וקליקים באתר.