• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הרכבים ודיבורים לקראת מכבי ת''א

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

KevinDurant

נשיא המועדון
כיוף
קורנו - גולדברג - סק - סונדגרן
מוחמד - נאור
סייף - רפאלוב - חלאיילי
דין

אני מקווה שסק וסונדגרן יוכלו לשחק 90 דק'.
באופן כללי אני איתך עם ההרכב.
הייתי שוקל להחליף אגפים בין חלאיילי לסייף (צריכים לנסות לתקוף את הצד של אבישי כהן כמה שיותר. למרות שחלאיילי הסתדר מצוין עם רביבו), או לכל הפחות לשחק עם זה תוך כדי משחק.

רק מכבי אמר:
הייתי שוקל להחליף אגפים בין חלאיילי לסייף (צריכים לנסות לתקוף את הצד של אבישי כהן כמה שיותר. למרות שחלאיילי הסתדר מצוין עם רביבו), או לכל הפחות לשחק עם זה תוך כדי משחק.
כן ברור יכול להיות פה הרבה חילופי מקום ואלתורים והתאמות למכבי ת''א.

סק לדעתי בקלות יכול לשחק 90 דק'.

בלוז מתוקן הוא סה''כ עבר פגרת נבחרות של שבועיים-שלוש, משחק אחד עלה מהספסל ושבוע לאחר מכן עשה 90 דק' (ומהמשחק האחרון שלו עד מכבי ת''א יעבור שבוע וחצי), לדעתי זה דווקא אמור לעשות לו טוב מבחינת סחיטה.

סונדגרן הוא יותר סימן שאלה אבל אם הוא כשיר לפתוח אפשר לבצע חילוף בהמשך עם פיינגולד

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

בלוז מתוקן הוא סה''כ עבר פגרת נבחרות של שבועיים-שלוש, משחק אחד עלה מהספסל ושבוע לאחר מכן עשה 90 דק' (ומהמשחק האחרון שלו עד מכבי ת''א יעבור שבוע וחצי), לדעתי זה דווקא אמור לעשות לו טוב מבחינת סחיטה.

סונדגרן הוא יותר סימן שאלה אבל אם הוא כשיר לפתוח אפשר לבצע חילוף בהמשך עם פיינגולד

אני לא יודע מתי סק הגיע/יגיע לארץ. וזו הכוונה שלי. לא מבחינת הכושר הגופני. אם הוא פה כבר מחר, אז כמובן שהוא יכול לשחק 90 דק'.
כמו שאני מכיר איך הדברים עובדים, הוא לא טס מיד בסיום הטורניר. אולי עשה עצירה בסנגל ליום לדוגמא.
לא הצלחתי להבין מתי בדיוק הוא נחת.

כיוף
דניאל שונגו סק קורנו
עלי קינדה רפאלוב
חליילאי חמד סוף

פארסה רצינית שאין לנו כנף שמאל נורמלי בסגל

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

אני לא יודע מתי סק הגיע/יגיע לארץ. וזו הכוונה שלי. לא מבחינת הכושר הגופני. אם הוא פה כבר מחר, אז כמובן שהוא יכול לשחק 90 דק'.
כמו שאני מכיר איך הדברים עובדים, הוא לא טס מיד בסיום הטורניר. אולי עשה עצירה בסנגל ליום לדוגמא.
לא הצלחתי להבין מתי בדיוק הוא נחת.
אני יודע לדוגמה שג'קסון מצ'לסי ניסה להגיע למשחק היום ולא הצליח להגיע בזמן בגלל כל התהליך של להגיע מאפריקה לאירופה

אני מאמין שעד שישי הוא כבר יהיה בארץ

KevinDurant אמר:
כיוף
קורנו - גולדברג - סק - סונדגרן
מוחמד - נאור
סייף - רפאלוב - חלאיילי
דין

רפאלוב בשמאל במקום סייף
קינדה באמצע

כיוף
קורנו שון סק סונדגרן
נאור עלי קינדה
רפאלוב דינדה חלאיילי

גולדשטיין מפרסם שקורנו עם רגישות בתאומים לקראת מכבי ת''א וייבדק

KevinDurant אמר:
גולדשטיין מפרסם שקורנו עם רגישות בתאומים לקראת מכבי ת''א וייבדק

מה יהיה עם הפציעות אצלנו זה בלתי נסבל
מתחיל לחשוב שהחזרה לכדורגל אמנם חשובה כדי לחזור לשגרה אבל במתכונת הזאת שוחקים את השחקנים ברמות לא סבירות

גרינפלד היה בסדר בניצחון שלנו עליהם בבלומפילד.
בין כל הלייבות והלייבוביצים הוא שופט יחסית טוב.

אין לנו ספסל. אכלנו אותה חזק עם הפציעה של ג׳אבר שהוא היה השחקן הכי טוב בליגה בתקופה ההיא. מחלטרים עם קאסה שזה לא זה.

פותח 3-5-2

כיוף
שון - סק - שימיץ
קורנו / סייף - סונדגרן
מוחמד - נאור
רפא
חמד - דין/חלאילי

לא יכול לראות את מוחמד משחק, האדישות שלו בגול השני זה בגבולות המכירה. הייתי מייבש אותו חודש רק על זה.

Shlomi404 אמר:
לא יכול לראות את מוחמד משחק, האדישות שלו בגול השני זה בגבולות המכירה. הייתי מייבש אותו חודש רק על זה.
אתה מעדיף אמצע של גוני וקאסה?

חזרה
למעלה