• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
הוא לא היה הבעיה היום. אם היה עושה את הטעות ששון עשה היום הייתם שוחטים אותו

בירקי אמר:

לא הבעיה?
עשה פנדל ביציאה נוראית וגם הדף גרוע בגול השני.

דווקא הראה שיפור היום למרות טעות נוראית בפנדל שלא קשורה לחוסר יכולת אלא יותר לחוסר ניסיון ומשהו שעשוי להשתפר.

HaifaWave אמר:
דווקא הראה שיפור היום למרות טעות נוראית בפנדל שלא קשורה לחוסר יכולת אלא יותר לחוסר ניסיון ומשהו שעשוי להשתפר.

יש לו יציאות כאלה כמעט כל משחק, אני לא רואה שיפור אצלו בקטע הזה

כובע קש אמר:
בירקי אמר:

לא הבעיה?

שון עשה שם טעות של ילד מהנערים. בחייאת. היתר זה אחד על אחד מול שוער וזה רק מזל.

מזמן סולטני היה צריך לקבל צ'אנס. רק מזכיר שג'וש התחיל בתור מחליף ולבלבול בשלב מסוים נמאס מהטעויות של חיימוב.

בירקי אמר:
כובע קש אמר:
בירקי אמר:

לא הבעיה?

שון עשה שם טעות של ילד מהנערים. בחייאת. היתר זה אחד על אחד מול שוער וזה רק מזל.
איך זה מזל אם הוא עשה את אותו פאול כבר אלף פעם וקיבל על זה או אדום או פנדל נגדנו. היה לו כאלה נגד ריינה, סכנין, נגד הצהבת.

lemmacantor אמר:
מזמן סולטני היה צריך לקבל צ'אנס. רק מזכיר שג'וש התחיל בתור מחליף ולבלבול בשלב מסוים נמאס מהטעויות של חיימוב.

גם כיוף התחיל בתור מחליף ולדגו נמאס מהטעויות של ניצן.

טעות קשה שלו בשער הראשון. למסור לגולדברג עם הגב כשהוא בצד ימין עם הרגל החלשה ושלוחצים אותו זה טעות בשיקול הדעת ועוד הוא קינח עם הפנדל שם.

על כיוף אנחנו יודעים עוד מעונה שעברה שהוא לא ברמה של שוער למכבי חיפה, אבל מי שאשם פה לאורך כל הדרך זה ברק בכר שהסכים לקבל את ההנחתה הזאת על הראש.

KevinDurant אמר:
טעות קשה שלו בשער הראשון. למסור לגולדברג עם הגב כשהוא בצד ימין עם הרגל החלשה ושלוחצים אותו זה טעות בשיקול הדעת ועוד הוא קינח עם הפנדל שם.

על כיוף אנחנו יודעים עוד מעונה שעברה שהוא לא ברמה של שוער למכבי חיפה, אבל מי שאשם פה לאורך כל הדרך זה ברק בכר שהסכים לקבל את ההנחתה הזאת על הראש.

בול
יש סרטון שלו עושה את אותה טעות בפנדל בארבעה מקרים שונים. זה מראה שלא רק שהוא לא מראה שיפור, הוא גם כנראה לא חכם במיוחד. הקפיצה הזאת עם הרגל למעלה השריטה אותי, באמת.

אני לא עוקב אחרי הנוער, לא יודע מי השוער שם, אבל אולי עדיף לתת לשוער שלהם כבר לשחק. כיוף עלה לנו בהרבה יותר מדי נקודות ומזמן הפסיד את ה- luxury להיות מולחם להרכב. ברור לי שיענקלה רוצה שהנוער יזכו באליפות, אבל הם יכולים (כנראה) לעשות את זה עם כל שוער. למיטב הבנתי סולטני לא שווה יותר מדי ולכן אין טעם לתת לו בכלל לשחק, למרות שלא ראיתי אותו משחק (לא ראיתי את המשחק נגד אשקלון)

במשחק מול אשקלון סולטני פתח נרגילה בשער, לא באמת מדד.

כל כדור קרן זה חצי גול
פשוט לשים כדור ל5

עוד יום במשרד
הוא השוער הכי גרוע שהיה פה בעשור האחרון לפחות

בשלושה המשחקים האחרונים ספג 8 שערים
סך הכל הצלות: 2 היום, 0 נגד אשדוד ו1 מול ב״ש
* נגד אשדוד שער חוקי נפסל
* אחת ההצלות היום זה בשוויון של מזרחי שהוא הדף עליו

זה לא רק הספיגות. הבן אדם משדר פאניקה מוחלטת. זה בדברים הקטנים, השיחרור כדור האיטי, המסירות תחת לחץ, המסירות הגרועות. הספיגות שלו זה האובייס, הגול האחרון חלקית עליו.
הייתי בכנות עולה בלי שוער בכלל במשחקים הבאים

חזרה
למעלה