ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:רפאלוב עוד מסוגל להביא לפה את ניב אליאסי בתור שוער שני מה שיגרום לנו להתגעגע לכיוף.
Daniel123 אמר:רפאלוב עוד מסוגל להביא לפה את ניב אליאסי בתור שוער שני מה שיגרום לנו להתגעגע לכיוף.

Shocking4U אמר:תומר לוי (שעכשיו שכבר לא מסקר את מכבי חיפה נחשב לכתב שיותר מקורב ליענקל׳ה) היום אמר ואני מצטט:
״מי שחושב שעידן שריף כיוף במכבי חיפה נגמר טועה ובגדול. עדיין מייעדים לו *גורמים במועדון* תפקיד של שוער ראשון ויש כעס גדול על אנשים שכבר לא נמצאים במערכת שטוענים שבגללם לשריף לא היה ביטחון והוא נראה כמו שהוא נראה״
אני מניח שמדובר על גיא וייזינגר.
Smile אמר:כיוף זה לא עניין של ביטחון, הוא לא קשור לענף.

רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:תומר לוי (שעכשיו שכבר לא מסקר את מכבי חיפה נחשב לכתב שיותר מקורב ליענקל׳ה) היום אמר ואני מצטט:
״מי שחושב שעידן שריף כיוף במכבי חיפה נגמר טועה ובגדול. עדיין מייעדים לו *גורמים במועדון* תפקיד של שוער ראשון ויש כעס גדול על אנשים שכבר לא נמצאים במערכת שטוענים שבגללם לשריף לא היה ביטחון והוא נראה כמו שהוא נראה״
אני מניח שמדובר על גיא וייזינגר.
אז אני אומר לך שתומר לוי חסר מושג.
ושיפסיק לבלבל את השכל.
מייעדים לו תפקיד של שוער ראשון?
הבן אדם מחרטט כמו שהוא נושם.
כיוף לא מסיים את החלון הזה כשוער מכבי. והוא לא יהיה שוער ראשון במכבי חיפה בגלגול הזה.
אגב, מה זה השטויות האלה? וייזינגר בכלל לא מאמן שוערים במכבי חיפה. לא הייתה לו נגיעה בכלל בתחום הזה מאז שחזר. מאמן השוערים הוא איתי זילפה.
אז מה השטות הזאת שבגלל וייזינגר הוא חסר ביטחון ונראה ככה?
וייזינגר היה מאמן שוערים בעונה של דגו? לא. הוא היה אז עסוק בהרפתקאות בסרביה.
אז די. מספיק. כמה אפשר עם השטויות של הכלבלבים האלה.
מציע לא להתרגש. נקסט.
על תומר לוי עצמו אגיד שהבן אדם לא הביא ידיעה בלעדית למעלה מעשור.
הבן אדם מחפש את מכבי חיפה מהיום שהבן שלו נזרק מכאן. והוא מוזמן להמשיך ללכלך על המועדון/אנשי מועדון/שחקנים בכל מקום שבו הוא נמצא אם זה מה שעושה לו טוב.
כלומניק.

MH13 TILL I DIE אמר:איכשהו נמצא את עצמנו איתו כשוער ראשון בעונה הבאה... תזכרו
לא ברגע האחרון, אבל "כיוף הרשים במחנה האימונים ובגביע הטוטו אז צריך לתת לו צ'אנס בליגה, בשלב זה לא נביא שוער מוביל"DelPiero אמר:MH13 TILL I DIE אמר:איכשהו נמצא את עצמנו איתו כשוער ראשון בעונה הבאה... תזכרו
בדוק
ירמקוב ימכר ברגע האחרון ו "לא תהיה ברירה"
Smile אמר:רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:שמישהו יסביר לי מה הוא ניסה לעשות בבעיטה שם של חזות מרחוק
רגע מביך מאוד. כמו שוער בשכונה.
להבנתי כיוף סיים כאן. הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
![]()
***יורדות (כולל אותנו)lemmacantor אמר:יש כבר יורדת