• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
dyarok אמר:
כשאתם כותבים דוידוביץ מן הסתם זוכרים את ה"תמנון" והמשחק ההירואי נגד ולנסיה.
הייתה לו קריירה ארוכה בחלקה הגדול הצטיין, אבל בשנים האחרונות הוא היה די דחליל בשער וכל כדור לפינה נכנס.
כמות הג'ננה שחטפתי בגלל הגולים האלה הטריפה לגמרי.

לא רק, לא נכון.
דוידוביץ' בעיניי היה שוער לא פחות טוב מאוואט כשהוא שיחק במאיורקה.

לדוידוביץ היה את השטויות שלו אבל הוא היה שוער מעולה! בעיניי יוצר טוב מאוואט.
וכיוף כמו שכבר אמרנו פה הוא רק בהתחלה,שוער צעיר,יש לו עוד מה לשפר. אני אישית מבסוט עליו וחושב שנרוויח שוער מעולה לעתיד,יש לו תכונות טובות כדי להיות שוער מוביל

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
מסכים שג'וש שוער טוב יותר, אבל יש דברים שהוא יותר טוב בהם מג'וש.
בגדול גם ג'וש כהן הוא שוער די בינוני. לא מבין למה מתלהבים ממנו פה. כנראה לא זוכרים שהיו פה שוערים הרבה יותר טובים פעם כמו דוידוביץ' ואוואט.
הלכת בערך 20 שנה אחורה כן?

ג'וש שוער עצום שלקח פה 3 אליפויות והגיע לשלב בתים ליגת אלופות והיה משמעותי מאוד בכל עונה ושחקן בכיר, חלק מהשינוי הגדול של מכבי חיפה.

לדעתי הקדנציה שלו בליגה במכבי חיפה הייתה הכי טובה של שוער מאז אניימה.

אולי גלזר עשה חצי עונה-עונה טובה יותר בב''ש בפיק שלו או דניאל פרץ, אבל כקדנציה, ג'וש עדיף על כולם.

לא מבין את הזלזול בו, שוער אדיר שהביא המון נקודות

לא מזלזל, הוא שוער בינוני. לא רואה בו משהו מיוחד.
הייתי נותן גם את סטויקוביץ' אבל כל פעם שאני נותן את השם שלו מתחילים לצאת עליי (שוער ראשון לשעבר בנבחרת סרביה, כן?)
חוץ מזה שדוידוביץ' היה פה שוער ראשון עד לפני מה? 12 שנים בערך? ממילא בין 2010 ל-2020 לא הייתה קבוצה ברמה ככה שזה לא כזה רחוק.
בקבוצות הטובות שלנו של שנות ה-2000 היו לנו שוערים הרבה יותר טובים שגם היו ברמה של שחקני השדה. היום זה לא ככה, וגם עם ג'וש זה לא היה ככה.
ונקודה אחרונה - כדי לעבור הגרלות קשות באירופה אנחנו צריכים דוידוביץ' בשער ולא ג'וש.
רק פה כדי להזכיר שג'וש לקח 3 אליפויות ברצף עם המועדון + הגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות והקונפרנס בזמנו.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

ג'וש שוער עצום שלקח פה 3 אליפויות והגיע לשלב בתים ליגת אלופות והיה משמעותי מאוד בכל עונה ושחקן בכיר, חלק מהשינוי הגדול של מכבי חיפה.

אולי גלזר עשה חצי עונה-עונה טובה יותר בב''ש בפיק שלו או דניאל פרץ, אבל כקדנציה, ג'וש עדיף על כולם.

הייתי נותן גם את סטויקוביץ' אבל כל פעם שאני נותן את השם שלו מתחילים לצאת עליי (שוער ראשון לשעבר בנבחרת סרביה, כן?)
חוץ מזה שדוידוביץ' היה פה שוער ראשון עד לפני מה? 12 שנים בערך? ממילא בין 2010 ל-2020 לא הייתה קבוצה ברמה ככה שזה לא כזה רחוק.
בקבוצות הטובות שלנו של שנות ה-2000 היו לנו שוערים הרבה יותר טובים שגם היו ברמה של שחקני השדה. היום זה לא ככה, וגם עם ג'וש זה לא היה ככה.
ונקודה אחרונה - כדי לעבור הגרלות קשות באירופה אנחנו צריכים דוידוביץ' בשער ולא ג'וש.
רק פה כדי להזכיר שג'וש לקח 3 אליפויות ברצף עם המועדון + הגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות והקונפרנס בזמנו.

אייל משומר השיג יותר

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

גם מוחמד גאדיר הגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות עם המועדון וגם כבש שער בפלייאוף.

ג׳וש שוער מצוין… להשוות אותו לגדיר או משומר זה לעשות לו עוול, בלעדיו לא היינו מביאים את האליפות הראשונה.
אבל זה לא אומר שהוא בלתי ניתן להחלפה…

benrey אמר:
ג׳וש שוער מצוין… להשוות אותו לגדיר או משומר זה לעשות לו עוול, בלעדיו לא היינו מביאים את האליפות הראשונה.
אבל זה לא אומר שהוא בלתי ניתן להחלפה…

ההשוואה לא הייתה לגדיר או משומר

מבחינתי אוואט היה ונשאר תעלומה. הגיע להרבה יותר ממה שהוא היה שווה.
למכבי חיפה ג'וש תרם הרבה יותר מאוואט

פשוט אוברייטד.
גולים שהם פשוט עליו. אם ניצן מקבל אותם, כולם מקציפים.
מצטער, אין בו כלום חוץ מאחד על אחד. שום אספקט של המשחק הוא לא טוב. לא ראיתי ממנו למעט העצירה בגנט (שגם היא הייתה בעיקר בגלל סוג הנגיחה, והמיקום שלו. זו עצירה שלא מאפיינת אותו) עצירה או פעולה של שוער גדול.

אם לא יראה שיפור רציני, בעיני הוא לא יכול להיות כאן שוער ראשון פותח אם באמת רוצים לעשות קפיצת מדרגה קדימה.

געגועים לג׳וש זה כל מה שיש לי להגיד. לא הערכתם בזמן אמת איזה שוער היה פה

אנחנו צריכים לשאול את עצמנו למה היה לו משחק חלש. התשובה היא כמובן פשוטה - הוא היה צריך להתמודד עם יותר ממה שבדרך כלל הוא מתמודד.

רק מכבי אמר:
פשוט אוברייטד.
מצטער, אין בו כלום חוץ מאחד על אחד. שום אספקט של המשחק הוא לא טוב. לא ראיתי ממנו למעט העצירה בגנט (שגם היא הייתה בעיקר בגלל סוג הנגיחה, והמיקום שלו. זו עצירה שלא מאפיינת אותו) עצירה או פעולה של שוער גדול.

אם לא יראה שיפור רציני, בעיני הוא לא יכול להיות כאן שוער ראשון פותח אם באמת רוצים לעשות קפיצת מדרגה קדימה.
את זה אמרתי ממזמן לצערי.

ההבדל היחיד בין המשחק הזה למשחקים אחרים זה שפה פיורנטינה בעטו 8 פעמים למסגרת ובמשחקים אחרים בליגה בועטים לנו 1-2 בעיטות למסגרת ברוב המשחקים.

העונה שלו בליגה מזכירה לי את העונה של טננבאום אצל איביץ'.

הוא שוער ליגה בינוני וגנרי לגמרי כמו משפתי, זובאס, סילבה, אליאסי וכל החבורה.

ג'וש 10 רמות מעליו

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
פשוט אוברייטד.

את זה אמרתי ממזמן לצערי.

ההבדל היחיד בין המשחק הזה למשחקים אחרים זה שפה פיורנטינה בעטו 8 פעמים למסגרת ובמשחקים אחרים בליגה בועטים לנו 1-2 בעיטות למסגרת ברוב המשחקים.

ג'וש 10 רמות מעליו

ג'וש לא 10 רמות מעל אף שוער
אבל עם ג'וש היינו מנצחים אתמול

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
פשוט אוברייטד.

את זה אמרתי ממזמן לצערי.

ג'וש 10 רמות מעליו

צריך לשחרר את הטייק הזה של ג'וש שוער נחמד וכו'

זה בדיוק "הגדולה" של ג'וש. 5 שנים הוא היה פה וזוכרים לו איזה 3-4 פלטות במקום לזכור את היציבות שלו בכל שאר המשחקים ושהוא לא היה מקבל את הגולים הרכים האלה עם ההדיפות החלשות לתוך השער.

אז הוא תפס אוויר פעמיים-שלוש במשחקים גדולים במהלך ה5 שנים שלו פה.

כיוף בחצי עונה בטוטאל בשער של מכבי חיפה קיבל פי 2-3 יותר שערים "באשמתו" ממה שג'וש קיבל פה ב5 שנים כולל משחקים באירופה נגד קבוצות ענק

זה לא רק הגולים הרכים, זה גם ההשמטות שמשאירות כדורים ב"חיים" בתוך הרחבה, הדיפות לא מספיק טובות שנותנות הזדמנויות לגול, משחק רגל מזעזע עם מסירות ישר ליריב.
ואף מילה על משחק הגובה.
יש לו כל כך הרבה מה לשפר...

עוד משחק גרוע לאוסף, אני כן אוהב אותו, אבל באמת העדיפות לאמצע האלה הורגות אותנו, ממש ממש חבל שלא הביאו שוער בינואר וזה אחד השינויים הראשונים בקיץ. אי אפשר להמשיך עם שוער כזה בייחוד שיש פחד שהוא יפצע ואז נצטרך להיות עם הלמלם השני..
לא יכול לחשוב בכלל איפה היינו עם ג'וש העונה הזאת.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
את זה אמרתי ממזמן לצערי.

ג'וש 10 רמות מעליו

צריך לשחרר את הטייק הזה של ג'וש שוער נחמד וכו'

זה בדיוק "הגדולה" של ג'וש. 5 שנים הוא היה פה וזוכרים לו איזה 3-4 פלטות במקום לזכור את היציבות שלו בכל שאר המשחקים ושהוא לא היה מקבל את הגולים הרכים האלה עם ההדיפות החלשות לתוך השער.

אז הוא תפס אוויר פעמיים-שלוש במשחקים גדולים במהלך ה5 שנים שלו פה.

כיוף בחצי עונה בטוטאל בשער של מכבי חיפה קיבל פי 2-3 יותר שערים "באשמתו" ממה שג'וש קיבל פה ב5 שנים כולל משחקים באירופה נגד קבוצות ענק

זה ששוער סופג פחות שערים באשמתו הישירה משוער ששיחק בשנה שעברה בלאומית לא הופך אותו לשוער איכותי. גם זה ששוער סופג מעט שערים באופן יחסי (לטענתך, לא בדקתי בהשוואה לאחרים) באשמתו הישירה לא הופך אותו לאיכותי. זה רק אחד הפרמטרים של שוער.
בארבע שנים של ג'וש כהן פה לא ראיתי את השוער הגדול שאתה עושה אותו. הוא בטח לא ברמה של שוער ראשון לנבחרת ישראל כמו גלזר, פרץ, אוואט ודוידוביץ', ובטח לא ברמה של שוער ראשון לנבחרת סרביה כמו סטויקוביץ'. אנחנו צריכים מישהו ברמתם. זה לא בשמיים.
ואליאסי שוער טוב יותר ופוטנציאל גדול הרבה יותר מכיוף.

Shocking4U אמר:
געגועים לג׳וש זה כל מה שיש לי להגיד. לא הערכתם בזמן אמת איזה שוער היה פה

איזה שוער היה פה?
יציב, סביר, בינוני ונחמד. גדול הוא לא היה.
אנחנו צריכים שוער שהוא ברמה של קורנו, סק, עלי מוחמד,גדי קינדה ושחקנים ברמתם. מישהו שמביא ערך מוסף, ולא רק מישהו שממעט לטעות באופן יחסי לשוערים הגרועים שבאו אחריו.

חזרה
למעלה