רק מכבי אמר:עוד מישהו רוצה להגן על האוברייטד הזה?
אם זה לא שחקן בית, שולחים אותו הביתה מזמן.
חלש. חלש. חלש.
עד עכשיו הייתי בעדו, אבל על גול כזה אין מחילה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:עוד מישהו רוצה להגן על האוברייטד הזה?
אם זה לא שחקן בית, שולחים אותו הביתה מזמן.
חלש. חלש. חלש.
KevinDurant אמר:הוא פשוט שוער לא טוב, יש לו ליקויים בלתי נגמרים במשחק שלו.
למעט 1 על 1, הוא פשוט לא טוב בשאר הדברים. המיקום שלו לא טוב, הגישה שלו לכדורים, הוא לא קולט טוב, משחק גובה רע, הודף לאמצע.אליאור אמר:KevinDurant אמר:הוא פשוט שוער לא טוב, יש לו ליקויים בלתי נגמרים במשחק שלו.
אכן. זה מעבר לטעויות של שוער צעיר. למעשה רוב שוערי הליגה עדיפים עליו.
KevinDurant אמר:למעט 1 על 1, הוא פשוט לא טוב בשאר הדברים. המיקום שלו לא טוב, הגישה שלו לכדורים, הוא לא קולט טוב, משחק גובה רע, הודף לאמצע.אליאור אמר:KevinDurant אמר:הוא פשוט שוער לא טוב, יש לו ליקויים בלתי נגמרים במשחק שלו.
אכן. זה מעבר לטעויות של שוער צעיר. למעשה רוב שוערי הליגה עדיפים עליו.
כל תכונה של שוער בערך
Greengo אמר:אני לא כזה מכיר אבל אולי הבעיה היא דווקא בזילפה שלא מצליח לשפר אותו?
תראו מה מאמן השוערים של ב"ש (שי הס אני חושב) עשה עם גלזר ועכשיו עם אליאסי.
Shocking4U אמר:הקטע המדאיג זה שהוא לא משתפר אלא בריגרסיה בעיקר בכל הנוגע למשחק הרגל. זה כבר סימנים ממש מדאיגים של חוסר ביטחון וחוסר יכולת.
dyarok אמר:Greengo אמר:אני לא כזה מכיר אבל אולי הבעיה היא דווקא בזילפה שלא מצליח לשפר אותו?
תראו מה מאמן השוערים של ב"ש (שי הס אני חושב) עשה עם גלזר ועכשיו עם אליאסי.
מסכים מאד.
קפיצת המדרגה הגדולה של גלזר הייתה בבאר שבע, רואים בבירור שעבדו איתו על משחק הרגל כך שהוא עושה בדיוק את מה שהוא יכול- לימדו אותו לשחרר כדור הצידה או רחוק לפינות והטעויות הנוראיות במשחק הרגל ירדו למינימום.
אצלינו תחת אנטמן הטעויות היו ונשארו אותו הדבר.
אם משווים אותו לניצן זה אומר הכל.GreenGirl אמר:עם כל הטעויות שלו עדיין מעדיפה אותו על פני איתמר ניצן
KevinDurant אמר:אם משווים אותו לניצן זה אומר הכל.GreenGirl אמר:עם כל הטעויות שלו עדיין מעדיפה אותו על פני איתמר ניצן
השוער במכבי חיפה צריך להיות הכי טוב בליגה ולהיות שוער טופ, לא יותר טוב משוער של ליגה לאומית
)בסדר גם כיוף שוער מצוין ביחס אלי, מה זה אומר בעצם?GreenGirl אמר:KevinDurant אמר:אם משווים אותו לניצן זה אומר הכל.GreenGirl אמר:עם כל הטעויות שלו עדיין מעדיפה אותו על פני איתמר ניצן
השוער במכבי חיפה צריך להיות הכי טוב בליגה ולהיות שוער טופ, לא יותר טוב משוער של ליגה לאומית
כרגע זה האופציות שלנו, אז נתמודד עם זה...(ולא רק להתמודד, גם לנסות לתקן וללמוד)
ידענו שחלק מהטעויות האלה זה משהו שנשלם עליו עם שוער צעיר... מפה הוא יכול רק להשתפר, כרגע חשוב להחזיר לו את הביטחון...
אם תראה תקצירים של משחקים עם ניצן אתה תיכנס לפרופורציות ותנשק לכיוף את הרגליים (גם עם משחק רגל הגרוע שלו)
KevinDurant אמר:בסדר גם כיוף שוער מצוין ביחס אלי, מה זה אומר בעצם?GreenGirl אמר:KevinDurant אמר:אם משווים אותו לניצן זה אומר הכל.
כרגע זה האופציות שלנו, אז נתמודד עם זה...(ולא רק להתמודד, גם לנסות לתקן וללמוד)
ידענו שחלק מהטעויות האלה זה משהו שנשלם עליו עם שוער צעיר... מפה הוא יכול רק להשתפר, כרגע חשוב להחזיר לו את הביטחון...
אם תראה תקצירים של משחקים עם ניצן אתה תיכנס לפרופורציות ותנשק לכיוף את הרגליים (גם עם משחק רגל הגרוע שלו)
אני חושב שהוא לא בטופ 3 שוערים בליגה היום וזה בליגה עם רמת שוערים נמוכה מאוד.
אני רשמתי פה למעלה, הדבר הכי טוב שאפשר לבקש משוער זה שלא יעשה טעויות, לא רוצה שיעשה את האקסטרות, שיעשה את מה שהוא צריך לעשות ואת זה כיוף לא עושה