ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בתור אחד שהיה במשחק עם זווית מושלמת לבעיטה (ממש מאחוריה), הבעיטה הלכה למרכז ושוער חייב לקחת כדור כזה.Ganjot אמר:מה אתם רוצים ממנו בגול?
דקה 92, לא סוגרים את השחקן, טיל שאי אפשר לקחת
גם ג'וש לא היה לוקח אותו.. בעיטה לא פחות מרשימה מהבעיטה של גרימלדו נגדנו.
די כבר עם ההשוואות האלה לג'וש, זה מביך להשוות בין שניהםHulk אמר:נופלים עליו כאילו שנה שעברה עמד אצלינו בופון בשער, הוא לא פחות טוב מגוש, ועם פוטנציאל להיות הרבה יוצר טוב ממנו.
אין שוער ליגה שאני מעדיף על פניו נכון להיום.
בסדר, שוער אוברייטד וכיוף שוער גדולHulk אמר:איזה הגזמה גוש אוברייטד, שוער סביר שנהנה מזה שהחליף את הדינוזאור גיא חיימוב והקהל רק פילל למשהו סביר שיחליף את הזוועה הזו ובהמשך התחרה עם גלזר בתקופה שלא היה לו ביטחון להזמין פיצה, ומשפתי שהוא בינוני בדיוק כמוהו.
גם שחקן העונה שמביאים פה כטיעון זה בדיחה, לא רצו לתת לאצילי אז נתנו לו.
אתה לא מבין אז מה אני אומר, אם ההבדל בין גוש לכיוף זה 4 גולים שנספוג יותר העונה ואפילו עונה הבאה מתוך הבנה שהוא שוער העתיד של המועדון ונרוויח אותו קדימה אז זה מחיר שנכון לנו לשלם.KevinDurant אמר:בסדר, שוער אוברייטד וכיוף שוער גדולHulk אמר:איזה הגזמה גוש אוברייטד, שוער סביר שנהנה מזה שהחליף את הדינוזאור גיא חיימוב והקהל רק פילל למשהו סביר שיחליף את הזוועה הזו ובהמשך התחרה עם גלזר בתקופה שלא היה לו ביטחון להזמין פיצה, ומשפתי שהוא בינוני בדיוק כמוהו.
הגדולה של שוער זה לא לטעות ולא להיות מורגש, בדיוק כמו בלם. לקחו 2-3 טעויות של ג'וש כהן ב4-5 שנים והפכו אותו לשוער שטועה.
כיוף קיבל על הראש שלו בין 6-8 שערים שאני זוכר בשלוף וזה כמות קיצונית וגדולה וזה מעבר לשאר הבעיות במשחק שלו.
אתה סופר כדורים שנכנסו לשער.Hulk אמר:אתה לא מבין אז מה אני אומר, אם ההבדל בין גוש לכיוף זה 4 גולים שנספוג יותר העונה ואפילו עונה הבאה מתוך הבנה שהוא שוער העתיד של המועדון ונרוויח אותו קדימה אז זה מחיר שנכון לנו לשלם.KevinDurant אמר:בסדר, שוער אוברייטד וכיוף שוער גדולHulk אמר:איזה הגזמה גוש אוברייטד, שוער סביר שנהנה מזה שהחליף את הדינוזאור גיא חיימוב והקהל רק פילל למשהו סביר שיחליף את הזוועה הזו ובהמשך התחרה עם גלזר בתקופה שלא היה לו ביטחון להזמין פיצה, ומשפתי שהוא בינוני בדיוק כמוהו.
הגדולה של שוער זה לא לטעות ולא להיות מורגש, בדיוק כמו בלם. לקחו 2-3 טעויות של ג'וש כהן ב4-5 שנים והפכו אותו לשוער שטועה.
כיוף קיבל על הראש שלו בין 6-8 שערים שאני זוכר בשלוף וזה כמות קיצונית וגדולה וזה מעבר לשאר הבעיות במשחק שלו.
וגם צריך לדעת מתי לספוג גולים יש הבדל בין לספוג גול דקה 90 ב4-0 מאשר לשלשל כל משחק בבלומפילד.
ההבדל זה 6-8 שערים ואם אני אעבור אתך משחק משחק על הטעויות שלו אתה תראה שזה בדיוק ההבדל בין אליפות ללא אליפות.Hulk אמר:אתה לא מבין אז מה אני אומר, אם ההבדל בין גוש לכיוף זה 4 גולים שנספוג יותר העונה ואפילו עונה הבאה מתוך הבנה שהוא שוער העתיד של המועדון ונרוויח אותו קדימה אז זה מחיר שנכון לנו לשלם.KevinDurant אמר:בסדר, שוער אוברייטד וכיוף שוער גדולHulk אמר:איזה הגזמה גוש אוברייטד, שוער סביר שנהנה מזה שהחליף את הדינוזאור גיא חיימוב והקהל רק פילל למשהו סביר שיחליף את הזוועה הזו ובהמשך התחרה עם גלזר בתקופה שלא היה לו ביטחון להזמין פיצה, ומשפתי שהוא בינוני בדיוק כמוהו.
וגם צריך לדעת מתי לספוג גולים יש הבדל בין לספוג גול דקה 90 ב4-0 מאשר לשלשל כל משחק בבלומפילד.
ההבדל בין כל השמות שאמרת לבין כיוף זה שכל שאר השמות בקושי שיחקו בוגרים והיו שוערים חסרי ניסיון.Hulk אמר:השוואתי לגלזר שקיבל דקות אצל בכר בתחילת עונת 20/21 והיה נוראי.
אני חושב שהוא ישפר את הליקויים שלו עם הזמן.
בגיל 22 גלזר היה בנס ציונה והיה נראה לא ברמה של ליגת העל, חייקין שאוהבים לתת אותו כדוגמא היה בכפר סבא בלאומית, וגוש למד לבחינות סוף סמסטר, אם כיוף לא יראה מטר של השתפרות עונה הבאה אני כבר אדבר אחרת.
וכן אני רואה שיפור גדול אצל כיוף מתחילת העונה והמשחק המבוהל שלו מול נתניה למשל לביטחון שיש לו עכשיו.
GKagelmacher אמר:השתווה לכמות הבישולים של ואן אובריים בליגה