• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
שוער בינוני לגמרי ובעיקר אשמים מי שניסו לשווק אותו אחרת וכהכי טוב בליגה וכו'

לא רואה שום הבדל בינו לבין מרציאנו, גד עמוס, מיגל סילבה ודומיהם (ואני לא בטוח שהוא גם עדיף עליהם).

אני לא מחזיק ממשפתי ואין ספק שמשפתי טוב אותו.

משפתי לא טוב ממנו הם אותו דבר.
ואם מכבי ת"א לקחו אליפות עם משפתי, כנראה שלליגה כיוף מספיק.
אבל אין ספק שמדובר בשוער בינוני שלא נותן שום ערך מוסף מה שגם מוריד את משחק ההגנה עקב חוסר ביטחון של הקו שעומד לפניו.

במילים אחרות - צריכים שוער ברמה גבוהה שיכול לשדרג את כל החלק האחורי.
אפשר היום לאחר שהתפנו לנו מקומות לזרים, לחשוב על שוער זר.
לא מבין איך בכר ואלברמן לא רואים את זה.

משפתי אכן טוב ממנו, גם אני הייתי עד עכשיו שבוי בטייק שלא צריך שוער ענק לליגה ומספיק כיוף אבל הוא לא יספיק.

אני לא מצליח להבין את הטענה שקבוצה x לקחה אליפות עם שוער בינוני מינוס. אני יכול לתת דוגמאות גם על מגנים, בלמים וקשרים גרועים בקבוצות שלקחו אליפות. מה המסקנה בזה?
בכל עמדה בקבוצה צריך להיות שחקן טוב וכשיש שחקן פחות טוב זה מחליש את כל הקבוצה ופוגע בהישגים שלה.

קח את כל האלופות בעשור האחרון תמצא לי אחת עם קישור חלש..
מגנים ושוער זה העמדות שאתה יכול לחלטר איתן, כל השאר העמדות קריטיות בהרבה.

זה פשוט לא זה, יש לו בעיה ביסודות שוערות, זה לא ילך.

מאוקטובר אני אומר שצריך פה שוער אחר ואני לא מבין איך בכר ואלברמן לא רואים את זה. יכול להיות שהם איבדו את זה.
גם בפנדלים הוא היה יכול לקחת פנדל שהשוער של סבאח לקח פנדל דומה. אבל בכלל לא היינו צריכים להגיע לפנדלים.
זה שוער שבסוף במשחק שקצת יאיימו עליך אתה תספוג לפחות שער אחד בגללו.

KevinDurant אמר:
זה פשוט לא זה, יש לו בעיה ביסודות שוערות, זה לא ילך.

איך הם לא רואים את זה? זה ברור כשמש כבר כמעט שנה

אני מגדול התומכים בתיאוריה שבארץ לא צריך שוער גדול אבל הוא כל כך חלש שאני בדעה שצריך להביא שוער זר. במיוחד שעכשיו אפשר לשחק עם 6 בו"ז

Smurk אמר:
אני מגדול התומכים בתיאוריה שבארץ לא צריך שוער גדול אבל הוא כל כך חלש שאני בדעה שצריך להביא שוער זר. במיוחד שעכשיו אפשר לשחק עם 6 בו"ז
גם לי הוא גרם לשנות את דעתי

במועדון חושב אחרי שנה שעברה,השנה זה שנת הפריצה שלו להיות השוער הכי טוב בארץ,לצבור נסיון היה לו שנה שעברה,אז זה השוער ראשון שלנו לפחות עד ינואר

עונה שעברה היה שווה לספוג את הטעויות שלו בשביל שכר לימוד כדי שאולי נרוויח שוער לעתיד, אבל במהלך העונה כבר ראו שהטעויות שלו הן לא טעויות של שוער צעיר, אלא של שוער עם בעיה ביסודות.
אי אפשר להמשיך עם שוער כזה כשוער ראשון כאן..
לא מסוגל לקחת שום בעיטה, אשכרה בשני המשחקים ביחד כמעט כל בעיטה נכנסה.
איך פתחנו שתי עונות רצוף עם שוער חלש?

Ganjot אמר:
עונה שעברה היה שווה לספוג את הטעויות שלו בשביל שכר לימוד כדי שאולי נרוויח שוער לעתיד, אבל במהלך העונה כבר ראו שהטעויות שלו הן לא טעויות של שוער צעיר, אלא של שוער עם בעיה ביסודות.

Ganjot אמר:

שכר לימוד זה שחקן כמו חג'ג' שאתה רואה שיש לו כדורגל ולדעתי הוא שווה מקום בהרכב שלנו היום.
עם כיוף בשום שלב לא הרגשתי פוטנציאל אמיתי ולכן השימוש במונח "שכר לימוד" הוא לא נכון בעיניי. הוא פשוו שוער לא טוב.

ואגב, לא חייבים שוער זר. אפשר גם להביא את ניראון מנתניה ולנסות אותו שנה. זה בכל מקרה שיפור מהקיים.

חזרה
למעלה