• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
HaifaWave אמר:
benrey אמר:
יש לנו מזל שהמאמנים בליגה חלשים.
כל קרן לכיוון ה5 זה חצי גול, רק לשים שם את הכדור.
על ה״פצצה״ מ30 מטר אני לא מדבר… שוער שלא נרדם עוצר את זה עם הרגל.

הוא לא נרדם. זה יותר גרוע מזה. תראה את זינוק לכדור,זה נראה שהטכניקה לקויה.
הליקוי הגדול בשער הזה זה עבודת רגליים שלא קיימת.
כדור כזה לוקחים (בקלות) עם צעדי רדיפה הצידה, מינוף עם הרגליים ורק אז זינוק.
כיוף זינק מהמקום שעמד ובגלל זה לא הגיע לכדור.
זו שגיאה של טכניקת שוערות לקויה.

תוסיפו משחק רגל מזעזע, שליטה גרועה ברחבה בקרנות והשמטות לרוב ותקבלו שוער שיספק הרבה נחת ליריבות ותלישת שערות לנו.

כיוף שוער חלש
זה לא מוריד מזה שמכבי חיפה קבוצה לא טובה כרגע

HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:
HaifaWave אמר:
לתת לבעלי הקבוצה ולאיש בגיל 80+ להחליט על דבר כזה זו תעודת עניות לכל מועדון החל מתחתית הליגה הלאומית בארץ ולמעלה.

ככה זה עובד אצלנו אבל.
זה לא מועדון שהמנהל המקצועי הוא הסמכות העליונה. יש כאן בעלים שמקבל בסוף את ההחלטות, בהתאם לדיונים שעולים בבורד. אם שחר מחליט, למרות דרישה של בכר והגשת אופציות מקצועיות מצד אלברמן, שהוא רוצה לנסות להריץ את כיוף, זה מה שיהיה.

אם אני צריך להמר איך זה קרה מאחורי הקלעים, אז בכר רצה שוער, שחר רצה לתת קרדיט לכיוף וכפתרון ביניים החליטו להביא שני שוערים יהודים בפרופיל נמוך שינסו לפרוץ ולהתחרות מול כיוף בעתיד, במקום להביא שוער בפרופיל גבוה שיוריד את כיוף לספסל. כרגע, נראה שירמאקוב הוא זה שיהיה פה בהרכב בעונה הבאה.

יצא לך לעקוב אחריו?

צפיתי קצת בתקצירים, שזה מאפשר להתרשם רק משערים שספג ומהדיפות. עושה רושם של שוער גבוה (1.91) וחזק, פחות מהסוג האטלטי והגמיש. שמר עד כה על שער נקי ב-5/9 משחקים. ב-4 המשחקים האחרים, ספג 6 שערים (ביניהם, 3 מול זניט ופנדל). לא ראיתי טעויות שלו בתקצירים. אולכסנדריה, הקבוצה שלו, כרגע במקום השני עם 2 נק׳ פחות מדינאמו קייב.

ברק.י אמר:
HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:
ככה זה עובד אצלנו אבל.
זה לא מועדון שהמנהל המקצועי הוא הסמכות העליונה. יש כאן בעלים שמקבל בסוף את ההחלטות, בהתאם לדיונים שעולים בבורד. אם שחר מחליט, למרות דרישה של בכר והגשת אופציות מקצועיות מצד אלברמן, שהוא רוצה לנסות להריץ את כיוף, זה מה שיהיה.

אם אני צריך להמר איך זה קרה מאחורי הקלעים, אז בכר רצה שוער, שחר רצה לתת קרדיט לכיוף וכפתרון ביניים החליטו להביא שני שוערים יהודים בפרופיל נמוך שינסו לפרוץ ולהתחרות מול כיוף בעתיד, במקום להביא שוער בפרופיל גבוה שיוריד את כיוף לספסל. כרגע, נראה שירמאקוב הוא זה שיהיה פה בהרכב בעונה הבאה.

יצא לך לעקוב אחריו?

צפיתי קצת בתקצירים, שזה מאפשר להתרשם רק משערים שספג ומהדיפות. עושה רושם של שוער גבוה (1.91) וחזק, פחות מהסוג האטלטי והגמיש. שמר עד כה על שער נקי ב-5/9 משחקים. ב-4 המשחקים האחרים, ספג 6 שערים (ביניהם, 3 מול זניט ופנדל). לא ראיתי טעויות שלו בתקצירים. אולכסנדריה, הקבוצה שלו, כרגע במקום השני עם 2 נק׳ פחות מדינאמו קייב.

ראיתי איזה ארבעה תקצירים. כמובן שזה לא משקף הרבה אבל נראה טוב מהמעט שראיתי.

אגב, עוד לפני השערים שספג היו לו שתי הדיפות גרועות למרכז השער שכמעט סיבכו אותנו.
אתמול קיבלנו מנה מזוקקת למה שראינו בכל העונה שעברה:
בעיה קשה מאוד בכדורי הגובה, הדיפות לא מחויבות למרכז השער וטכניקת שוערות לקויה בבעיטות מרחוק (אם אני זוכר נכון גם בעונה שעברה קיבלנו עליו לפחות שער אחד כזה, לא זוכר נגד מי).

וואלה הוא נראה בחור טוב, פשוט שוער גרוע.

תבינו, כולם אומרים את זה, אז זה כנראה נכון - אלברמן ורוב הסיכויים בכר לא באמת מאמינים בכיוף.

מדובר בהתעקשות של יענקלה, כמו שבזמנו עשה עם קטן. לא סתם התעקשות אלא וטו מוחלט.

HaifaWave אמר:
אגב, עוד לפני השערים שספג היו לו שתי הדיפות גרועות למרכז השער שכמעט סיבכו אותנו.
אתמול קיבלנו מנה מזוקקת למה שראינו בכל העונה שעברה:
בעיה קשה מאוד בכדורי הגובה, הדיפות לא מחויבות למרכז השער וטכניקת שוערות לקויה בבעיטות מרחוק (אם אני זוכר נכון גם בעונה שעברה קיבלנו עליו לפחות שער אחד כזה, לא זוכר נגד מי).

וואלה הוא נראה בחור טוב, פשוט שוער גרוע.

הכתובת הייתה על הקיר - אין שיפור משמעותי ביכולת שלו מהשנה שעברה או אפילו מהתקופה בעפולה/כפר שלם.
יכול לתת עצירה טובה פעם במשחק, לצד טעויות בסיסיות ולקויות קריטיות לשוער.
אני לא חושב שסולטאני עדיף עליו בהרבה. אבל אם כיוף ימשיך ביכולת הזאת, לא תהיה ברירה.

אולי יגידו שאני מחפש, אבל אני חושב שיש לו חלק בשער השני שספגנו. שימו לב לזינוק ההזוי שהוא נתן שם (ע''ש שראנוב) במקום להישאר על הרצפה ולפרוס את הרגליים כמו ששוער אמור לעשות (בדיוק כמו שמשפתי עשה במשחקים מולנו ועוד לא מעט דוגמאות של שוערים עם יסודות כדורגל)

KevinDurant אמר:
אולי יגידו שאני מחפש, אבל אני חושב שיש לו חלק בשער השני שספגנו. שימו לב לזינוק ההזוי שהוא נתן שם (ע''ש שראנוב) במקום להישאר על הרצפה ולפרוס את הרגליים כמו ששוער אמור לעשות (בדיוק כמו שמשפתי עשה במשחקים מולנו ועוד לא מעט דוגמאות של שוערים עם יסודות כדורגל)
הוא מאוד מהוסס… משחק בלי בטחון
זה גדול עליו כל העסק, מזכיר מאוד את גלזר שהיה פה…
צריך גם לעשות את אותו מסלול כמו גלזר ולצאת להשאלה או 2

לא חושב שהשער השני עליו. האם יש לו ערך מוסף? לא.

KevinDurant אמר:

זה בדיוק מה שחשבתי כשחטפנו את הגול הזה. זינוק הזוי.
הוא מן הסתם לא האשם המרכזי בגול אבל שולמייסטר בעט רע ואני הייתי מצפה משוער שלנו לקחת כדור כזה

Shocking4U אמר:
לא חושב שהשער השני עליו. האם יש לו ערך מוסף? לא.
אני לא אומר שזה גול שלו אבל הוא יכל לעשות הרבה יותר במצב הזה.

אני לא מבקש ממנו ערך מוסף, שיעשה את מה שהוא צריך

הוא לא עושה את קפיצת המדרגה המתבקשת השנה. צריך לצאת להשאלה. שיביאו שוער נורמלי

greenguy אמר:
הוא לא עושה את קפיצת המדרגה המתבקשת השנה. צריך לצאת להשאלה. שיביאו שוער נורמלי
ובתחתית ליגת העל, נגד התקפות ליגת העל, עם הגנה של ליגה לאומית, שיצטרך לעבוד רוב המשחק... לא עוד פעם להשאיל אותו לשחק נגד ההתקפות של הלאומית

הזכירו פה את גלזר ואני חושב שכיוף "נהנה" ממקרה גלזר.
גלזר עשה את קפיצת המדרגה אחרי שהעזיבו אותו.
נראה שבמועדון מנסים ללמוד מהמקרה ומריצים את כיוף בכוח כי יש לו את הפוטנציאל.
מה שאני לא מבין זה למה שכר הלימוד צריך להיות על הגב שלנו במקום בקבוצה סטייל חדרה

איזה "פוטנציאל" יש לו? איפה אתם רואים את זה?
להיות טוב באספקט אחד של שוערות זה לא פוטנציאל, זו יכולת. להיות גרוע בשאר האספקטים זה לא "שכר לימוד". זו גם יכולת.

פוטנציאל זה אם השוער מראה שקיימת איכות במה שקשור לרוב או כל האלמנטים שצריך לתפקיד שלו, אבל טועה מדי פעם או לעיתים בגלל טעויות.

גלזר היה גרוע אצלינו, היה נורא בנס ציונה ורק בבאר שבע עשה קפיצת מדרגה, כלומר שם שיפרו אצלו באופן ממוקד נקודות תורפה שלו.
מכבי חיפה זו לא קבוצה שיכולה להרשות לעצמה תשלום שכר לימוד שיעלה בנקודות ואולי אפילו אליפות, כי אולי עוד כמה שנים יצא ממנו משהו.

חזרה
למעלה