• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
Smile אמר:
הזכירו פה את גלזר ואני חושב שכיוף "נהנה" ממקרה גלזר.
גלזר עשה את קפיצת המדרגה אחרי שהעזיבו אותו.
נראה שבמועדון מנסים ללמוד מהמקרה ומריצים את כיוף בכוח כי יש לו את הפוטנציאל.
מה שאני לא מבין זה למה שכר הלימוד צריך להיות על הגב שלנו במקום בקבוצה סטייל חדרה
ההבדל הכי גדול ומשמעותי בין גלזר לכיוף זה שגלזר הגיע לפה בגיל 18-19 עם 7 הופעות בוגרים ברעננה ונזרק למים בזמן שכיוף הגיע למכבי חיפה בגיל 22 בסיטואציה הכי נוחה אי פעם אחרי איתמר ניצן עם מלמעלה מ100 הופעות בוגרים.

גלזר הגיע בסיטואציה הרבה הרבה יותר בעייתית מכיוף

פשוט שוער לא טוב, אני לא מומחה לשוערות אבל לא רואה בו פוטנציאל גדול מעבר לזה שגם אם הוא היה אנחנו לא יכולים לאפשר לעצמנו את הנפילות האלה

שוער כמו כיוף יכול בקלות להיות ההבדל בין אליפות לבין המקום השני

סתם שוער, אין בו כלום.
גם הגול השני היה באשמתו לדעתי. שוער טוב במצב הזה יודע לזהות לצאת קצת קצת יותר מוקדם ובמקום לזנק כמו טיפש הוא משכיב את כל הגוף ומצליח לחסום

itaybenji אמר:
פשוט שוער לא טוב, אני לא מומחה לשוערות אבל לא רואה בו פוטנציאל גדול מעבר לזה שגם אם הוא היה אנחנו לא יכולים לאפשר לעצמנו את הנפילות האלה

שוער כמו כיוף יכול בקלות להיות ההבדל בין אליפות לבין המקום השני
בעיניי גם שנה שעברה איבדנו בגללו כל כך הרבה נקודות, שעם שוער אחר, יש סיכוי שהיינו זוכים באליפות ( אין עמדה נוספת שאני יכול להגיד את זה )

benrey אמר:
https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=Torwart&spielerposition_id=alle&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show

יש פה כמה שהם מעל הליגה…. להביא אחד מהם אתמול.
כבר השלמנו עם זה שאין חלוץ
מקפיץ

אם לא נותנים צ'אנס לסולטאני אז חייבים שוער זר בינואר. אי אפשר להמשיך ככה.

קבוצה שבכל משחק צריכה להבקיע לפחות 2/3 שערים כדי לנצח כי היא יודעת שבשער שלה יש שוער שבכל רגע נתון יכול לחרב לה את המשחק

יהיה קשה מאוד להביא אליפות איתו. זה גול באשמתו פעם בשניים שלושה משחקים.

כבר עונה וקצת שהוא שוער ראשון אצלנו ולא ראיתי ממנו מילימטר של התקדמות באיזשהו אספקט של שוערות וזה מה שהכי מדאיג אותי.
אין פה שום שכר לימוד אם הוא לא משתפר וחוזר על אותם טעויות שוב ושוב.
חייבים לחשוב על שוער חדש בינואר

למעט הפנדל המיותר שגרם הוא היה בסדר
הביא הצלה מהקו להחזרה הגרועה של סק ועוד הצלה יפה
אבל עדיין לא ברמה, כל משחק מקבלים עליו גול.

Smile אמר:
למעט הפנדל המיותר שגרם הוא היה בסדר
הביא הצלה מהקו להחזרה הגרועה של סק ועוד הצלה יפה
אבל עדיין לא ברמה, כל משחק מקבלים עליו גול.

די נו.. הסרדינים לא בעטו בכלל לשער..
אם ההחזרה המפגרת של סק או הנגיחה שנגחו לו על הגוף נכנסת הוא הופך למלך הקאלט של מכבי חיפה ומדיח את אאואט על הגול שקיבל מביתר ממסירה של אלון חרזי שעברה לקּו מתחת לרגל ואת אוי דוידוביץ.

כובע קש אמר:
כבר עונה וקצת שהוא שוער ראשון אצלנו ולא ראיתי ממנו מילימטר של התקדמות באיזשהו אספקט של שוערות וזה מה שהכי מדאיג אותי.

כובע קש אמר:

אין פה עניין של שכר לימוד. אנחנו יודעים במה הוא טוב ובמה הוא לא. לא כל שוער ושחקן שעולה מהנוער עם הסמל של מכבי חיפה הוא פוטנציאל להיות שחקן הרכב בקבוצה בליגה הראשונה פה.

HaifaWave אמר:
אסף צור או ג'ראפי?
ג'ראפי
אני הייתי הולך אבל על שוער זר אחרי כיוף ( אלא אם כן האוקראיני היהודי הוא שוער סבבה )

HaifaWave אמר:
כובע קש אמר:

אין פה עניין של שכר לימוד. אנחנו יודעים במה הוא טוב ובמה הוא לא. לא כל שוער ושחקן שעולה מהנוער עם הסמל של מכבי חיפה הוא פוטנציאל להיות שחקן הרכב בקבוצה בליגה הראשונה פה.
אני (ואתה) לא החזקתי ממנו לאורך כל הדרך ולא הבנתי מה ראו ממנו. נתנו לו עוד עונה כשוער ראשון פה שזה בכלל משהו מדהים והציפייה הייתה שהוא יעלה את הרמה באופן משמעותי ואין ספק שזה לא קורה, אין לו שום גרף השתפרות ויש לו ליקויים עצומים במשחק.

תמיד משווים אותו לגלזר ואיך "פספסנו" את גלזר, אז "הפספוס" שלנו של גלזר כלל 3 אליפויות ושלב בתים בליגת האלופות, אז הלוואי והיה לנו עוד פספוסים כאלה.

הוא כרגע לא מספיק טוב למכבי חיפה (ולדעתי גם אף פעם לא יהיה)

חזרה
למעלה