האמת, המון זמן לא כתבתי פה, אבל הייתי חייב לכתוב.
אני אתחיל בזה שבאמת, אבל באמת אין לי מושג איזה פוטנציאל ראו בו. חסר לו כל כך הרבה דברים שאי אפשר לתקן את כולם. הדבר היחידי שבסדר/טוב אצלו זה שיש לו קצת אינסטיקטים ומשחק אחד על אחד (גם לא עילוי)
אני מבין שניסו לתת לו את ההזדמנות, אבל לדעתי החוסר בטחון שהוא גורם לשחקני ההגנה משפיע עליהם מאד העונה.
גם אתמול בדרבי. דקה 10 לקבל כזה גול עם יציאה כזו מטומטמת, אני באמת לא מבין מה הוא ניסה להשיג עם יציאה כזו. מה הוא חשב? להדוף עם היד? זה עוד יותר גרוע.
עכשיו נכון שכולם היו גרועים אתמול, אבל אנחנו לא באמת יודעים מה קדם למה, הביצה או התרנגולת, אם הוא לא מקבל את הגול הראשון הזה, לא בטוח שאנחנו מפסידים ככה והקבוצה נראית ככה. היכולת או החוסר יכולת שלו משפיעה על כל משחק ההגנה, אני לא יכול לדעת האם השטויות בהגנה נגרמות בגלל חוסר בטחון של ההגנה בשוער, מניח שחלק מזה כן.
*ברור לי שהגול הראשון הגיע מחור בהגנה ומירידה לקויה, אבל אם לא היה יוצא, היו עוד יכולים להגיע אל השחקן התוקף, היו מצמצמים לו זווית ולשוער היה קל יותר לעצור.. לא משנה, אבל הוא בחר באופציה הכי מטומטמת.
* היה עוד גול שאף אחד לא מדבר עליו וזה הגול הרביעי.. כיוף פשוט מהמר לאן השחקן יבעט. השחקן סך הכל בעט לפינה קרובה, סירוטה "סגר" פינה רחוקה, פשוט שיהיה ממוקם בצורה שיוכל לזנק לרחוק עד גבול מסויים, אבל לפתוח את כל הפינה הקרובה שלך? זה כבר סתם חוסר הבנה.
אין לו שום עקומת למידה ושום התקדמות. זה גדול עליו לצערי. יכול להיות שהוא ביור נחמד, אבל ממש לא מתאים כרגע ואני בספק אם גם בעתיד.