benrey
מכונת תארים
ככה זה שאתה מביא את הרכש בספטמברNOSFERATU ZODD אמר:אותי מטרידה העובדה בעיקר שלא רואים כלום מהרכש עד עכשיו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ככה זה שאתה מביא את הרכש בספטמברNOSFERATU ZODD אמר:אותי מטרידה העובדה בעיקר שלא רואים כלום מהרכש עד עכשיו.
אם יש צדק בכדורגל (ומקווה שאין) ביט"ר מנצחים בשלישיKozmo אמר:דלפ- פתחנו מעולה והיינו יכולים וצריכים להבקיע לפחות אחד בהתחלה.
ספגנו, קורה. הבעיה שנכנסנו לפאניקה מיותרת וספגנו תשני.
לא השתכנעתי בכלל שהיה פנדל, בכל אופן הוחמץ.
היו לנו אינסוף הזדמנויות להבקיע ופשוט פספסנו והפסדנו תמשחק. חבל מאוד, בוודאי כשזה נגדם, אבל זה הכדורגל.
אין מה ליפול למרה שחורה, צריך לנצח את בית״ר בשלישי ולהמשיך הלאה.
Daniel123 אמר:ע״פ הראיון של בכר עכשיו הוא לא חושב שעשה טעות עם ההרכב.
MH13 TILL I DIE אמר:אם יש צדק בכדורגל (ומקווה שאין) ביט"ר מנצחים בשלישיKozmo אמר:דלפ- פתחנו מעולה והיינו יכולים וצריכים להבקיע לפחות אחד בהתחלה.
היו לנו אינסוף הזדמנויות להבקיע ופשוט פספסנו והפסדנו תמשחק. חבל מאוד, בוודאי כשזה נגדם, אבל זה הכדורגל.
חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:ע״פ הראיון של בכר עכשיו הוא לא חושב שעשה טעות עם ההרכב.
איזו טעות?
אנחנו פתחנו להם תתחת בהתחלה (וברוב המשחק האמת)
אם לא החמצות של בושה וחרפה של זלזול או אני לא יודע מה זה, השיחות פה היו אחרות לגמרי. זאת האמת וכולנו ראינו את זה
בהקשר של יעקב ואור שחר שמחריבים את המועדון הזהחזיזוש אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אם יש צדק בכדורגל (ומקווה שאין) ביט"ר מנצחים בשלישיKozmo אמר:דלפ- פתחנו מעולה והיינו יכולים וצריכים להבקיע לפחות אחד בהתחלה.
באיזה הקשר של צדק?
Daniel123 אמר:חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:ע״פ הראיון של בכר עכשיו הוא לא חושב שעשה טעות עם ההרכב.
איזו טעות?
אם לא החמצות של בושה וחרפה של זלזול או אני לא יודע מה זה, השיחות פה היו אחרות לגמרי. זאת האמת וכולנו ראינו את זה
הוא סירס את חזיזה וזה פגע לנו במשחק וגם שיחקנו בלי מגן ימני.
ופתח עם אזולאי שלא שיחק עוד יחד עם ג׳אבר ועלי בקישור.
עשה בלאגן שלם.
רבע שעה ראשונה במחצית הראשונה שיחקנו טוב אחר כך ת״א עשו לנו בית ספר עד סוף המחצית.
זה מה אני ראיתי.
היה אפשר לפתוח עם חזיזה בשמאל(עמדה הטבעית שלו), ועם רפאלוב ונהואל/סברינה ואני בטוח שהכל היה נראה אחרת.
זה נראה כאילו הוא פחד לקבל תבוסה הרכב פחדני.
חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:חזיזוש אמר:איזו טעות?
הוא סירס את חזיזה וזה פגע לנו במשחק וגם שיחקנו בלי מגן ימני.
ופתח עם אזולאי שלא שיחק עוד יחד עם ג׳אבר ועלי בקישור.
עשה בלאגן שלם.
רבע שעה ראשונה במחצית הראשונה שיחקנו טוב אחר כך ת״א עשו לנו בית ספר עד סוף המחצית.
זה מה אני ראיתי.
היה אפשר לפתוח עם חזיזה בשמאל(עמדה הטבעית שלו), ועם רפאלוב ונהואל/סברינה ואני בטוח שהכל היה נראה אחרת.
זה נראה כאילו הוא פחד לקבל תבוסה הרכב פחדני.
עשו לנו בית ספר? פחד לקבל תבוסה?
אתה בטוח שראית את המשחק? בחיאת אני יודע שזה פורום המעריצים מס 1 על הפלנטה של מכבי תל אביב, אבל למה בכוח.
התמסרנו להם ברחבה כל המשחק והם עקצו מטעות מופרעת של עלי ומצב נייח, זה בדיוק מה שהיה במשחק עם כל הכבוד הענק למכבי תא בלי לפגוע. זה אולי המשחק הכי חד צדדי שהיה בין הקבוצות בשנים האחרונות
Kozmo אמר:דלפ- פתחנו מעולה והיינו יכולים וצריכים להבקיע לפחות אחד בהתחלה.
לא הייתי אומר שארבעתם שחקני הרכב… אם כולם כשירים נראה לי רק רביבו פותח היוםDaniel123 אמר:אגב, אף אחד לא מציין פה שהם שיחקו בלי 4 שחקני הרכב.
רביבו, יחזקאל תורג׳מן ולאיוס.
benrey אמר:לא הייתי אומר שארבעתם שחקני הרכב… אם כולם כשירים נראה לי רק רביבו פותח היוםDaniel123 אמר:אגב, אף אחד לא מציין פה שהם שיחקו בלי 4 שחקני הרכב.
Daniel123 אמר:אגב, אף אחד לא מציין פה שהם שיחקו בלי 4 שחקני הרכב.