אין שחקן כנף נורמלי בנוער שאפשר לקדם?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אין שחקן כנף נורמלי בנוער שאפשר לקדם?
רק מכבי אמר:מסתמן אירוע עם לוסקי.
Daniel123 אמר:למה הוא בחר להתנהל ככה? חוצפה ממדרגה ראשונה.
אם זה מתחיל אצלו כבר בגיל כזה לא רוצה לחשוב איך יתנהל כשיהיה בוגר יותר.
אופי חרא.
Hulk אמר:מעצבן במיוחד שהדיבור זה על ביתר, מקצועית עד היום לא זכור לי מקרה של שחקן שלנו שעשה בעיות עבר קבוצה והצליח.
תמיד זה בלופים
אורי עזו? למרות שמוקדם להכריעHulk אמר:מעצבן במיוחד שהדיבור זה על ביתר, מקצועית עד היום לא זכור לי מקרה של שחקן שלנו שעשה בעיות עבר קבוצה והצליח.
תמיד זה בלופים
Shocking4U אמר:אורי עזו? למרות שמוקדם להכריעHulk אמר:מעצבן במיוחד שהדיבור זה על ביתר, מקצועית עד היום לא זכור לי מקרה של שחקן שלנו שעשה בעיות עבר קבוצה והצליח.
תמיד זה בלופים
ברק.י אמר:Hulk אמר:מעצבן במיוחד שהדיבור זה על ביתר, מקצועית עד היום לא זכור לי מקרה של שחקן שלנו שעשה בעיות עבר קבוצה והצליח.
תמיד זה בלופים
תראה, כנעאן המשיך לאשדוד והיה מעולה לאורך כל העונות שלו ברמה המקצועית. גם מבחינה מנטלית הוא היה חזק וחזר בכל פעם מחדש. פיזיולוגית, יש שם בעיה קשה, אבל זה לא קשור לאישיות או ניהול הקריירה שלו.
Adi81 אמר:ברק.י אמר:Hulk אמר:מעצבן במיוחד שהדיבור זה על ביתר, מקצועית עד היום לא זכור לי מקרה של שחקן שלנו שעשה בעיות עבר קבוצה והצליח.
תמיד זה בלופים
תראה, כנעאן המשיך לאשדוד והיה מעולה לאורך כל העונות שלו ברמה המקצועית. גם מבחינה מנטלית הוא היה חזק וחזר בכל פעם מחדש. פיזיולוגית, יש שם בעיה קשה, אבל זה לא קשור לאישיות או ניהול הקריירה שלו.
תמיד יש יוצאים מהכלל
ברק.י אמר:פורסם שלוסקי בדרך להארכת חוזה (אחרי הדיווחים על הסגר).
זה מתיש מאד שכל מו״מ מול שחקני הנוער העונה עובר בתקשורת ובמדיה החברתית.
לא זוכר עונה שזה היה ככה. בטח שלא בכמות כזו.
Daniel123 אמר:וואלה חתם.
אז על מה היה כל הרעש???