• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

העתיד הירוק - נוער מכבי - נושא מרוכז לעונת 24/25

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מקווה שכל הבונבונים חתומים על חוזים ושלא יברחו לנו

נועם שטייפמן נראה לי יותר טוב מאלעד אמיר אפילו או לפחות ברמה שלו.
גם ליאם לוסקי שכבש ואדם גרינברג בלטו.

Daniel123 אמר:
נועם שטייפמן נראה לי יותר טוב מאלעד אמיר אפילו או לפחות ברמה שלו.
גם ליאם לוסקי שכבש ואדם גרינברג בלטו.

הכי מרשים זה קרגולה.
אלעד אמיר יותר טוב כרגע מנועם

מה כל הנוער שווה אם כל שחקן עם קצת יכולת עף מפה אחרי עונה
חוץ מלהכניס כסף למועדון (ואז גם מספרים לנו ששחר מכניס את היד לכיס) איך זה תורם לנו?

Smile אמר:
חוץ מלהכניס כסף למועדון (ואז גם מספרים לנו ששחר מכניס את היד לכיס) איך זה תורם לנו?

זה כבר בעיה של המועדון. הילדים מרגשים. בסוף כשהראש חולה כל הגוף סובל.

ככה זה בכל העולם.
צריכים לדעת את המקום שלנו.

יש גלובליזציה. העולם השתנה.

דווקא המלחמה עשתה קצת ברייק לכל הדבר הזה.

אנשים שוכחים שכל שני וחמישי היה יוצא כאן שחקן לבלגיה.

עכשיו זה מתמקד בmls.

בשורה התחתונה, גם אם שחקן עושה כבר שנתיים-שלוש טובות זה שווה לנו. וזו תרומה משמעותית. מעבר להכנסה.

מעטי מעט הכל חלאיילי שהם חייזרים שאחרי עונה כבר נקנים החוצה לקבוצות איכותיות. רוב השחקנים יכולים לתת פה בכיף שנתיים-שלוש לפחות.

הישג עצום של הנוער.

וכן, גם של איתי מרדכי. תוכנית משחק מצוינת. בא בלי פחד. הכין את הקבוצה מעולה.

נ. ב. תצוגת פנדלים אולי הכי גדולה של שוער מכבי חיפה אי פעם.

הפנים קדימה - הרבה פייבוריטיות הודחו. אפשר לפנטז...

Smile אמר:

אני גם בתחושה שהמועדון ממהר למכור, אבל כשאני מסתכל על זה לרגע, אז את נטע, פאני וג׳אבר השאירו פה לתקופה ראויה, חלאיילי יצא בהצעה שקשה מאד לסרב לה ופיינגולד הייתה מכירה עקומה, אבל גם פה, ההצעה הייתה גבוהה והיו לנו בסגל שחקנים אחרים שחשבו שיספיקו. בפועל, קנדיל היה לא טוב ואלימלך לא הצליח למנף את העזיבה של פיינגולד כדי לתפוס את ההרכב.

צריך לראות איך תהיה ההתנהלות מול הצעירים הבאים שיכוונו לחו״ל. מול עיסאת וירמקוב המועדון נמצא בעמדת נחיתות בגלל תוקף החוזים, אבל לכל הפחות מצופה להגיש הצעות חדשות ולדחוף שישארו פה יותר.

שנית, אין שחקנים שהם באמצע טווח היכולת בנוער - יש לנו או פיינגולד ורטנר ששווים הרכב ואז באופן טבעי, מחפשים להתקדם, או אלימלך ודרזי שלא שווים פה סגל ויהיו הראשונים להידחק החוצה. השחקנים המעטים שסביר שישארו פה יותר הם כמו אלעד אמיר או ג׳אבר, כאלו ששווים בתור התחלה סגל סגל, אבל עוד לא הרכב, וכדאי להם להישאר כמחליפים של סק ופאני שבשלב מסוים יפנו את מקומם.

רק מכבי אמר:
ככה זה בכל העולם.

עכשיו זה מתמקד בmls.

בשורה התחתונה, גם אם שחקן עושה כבר שנתיים-שלוש טובות זה שווה לנו. וזו תרומה משמעותית. מעבר להכנסה.

מעטי מעט הכל חלאיילי שהם חייזרים שאחרי עונה כבר נקנים החוצה לקבוצות איכותיות. רוב השחקנים יכולים לתת פה בכיף שנתיים-שלוש לפחות.

חושב שהשאיפה היא שיצאו לחו״ל אחרי שנתיים-שלוש, אבל נראה שטווח החיים של צעירים במועדון הופך קצר יותר מאשר בתקופת בכר 1.

אני חושב ששנינו לא נופתע אם עד סוף הקיץ הבא ירמקוב, עיסאת ורטנר ימכרו.

ברק.י אמר:
רק מכבי אמר:
ככה זה בכל העולם.

עכשיו זה מתמקד בmls.

חושב שהשאיפה היא שיצאו לחו״ל אחרי שנתיים-שלוש, אבל נראה שטווח החיים של צעירים במועדון הופך קצר יותר מאשר בתקופת בכר 1.

אני חושב ששנינו לא נופתע אם עד סוף הקיץ הבא ירמקוב, עיסאת ורטנר ימכרו.

יש הבדל בין השלושה.

ירמקוב - במרץ יהיה בן 24. טבעי שבקיץ הבא(אפילו הנוכחי) ירצה להתקדם. בסוף הוא סוג של זר, הוא גם לא גדל כאן, אני מחריג את זה.

עיסאת - בן 22. יש פה את העניין של הדרכון הרומני ושהוא שחקן נבחרת רומניה. כמו שאנחנו מחפשים יהודים בנרות, גם הרומנים להוטים על זה. ואני מאמין שהגדולות שם ילכו עליו חזק. שוב. אם יסגור פה 2 עונות, זה לגטימי. וגם כאן יש מקרה מעט חריג בגלל כל העניין הרומני.

רטנר - כישרון מיוחד. בקיץ הבא יהיה בן 20. לא רואה אותו עוזב בקיץ הבא.

אנשים שוכחים אבל הרבה מהמעברים הגדולים של השנים האחרונות זה הרבה תוצאות של הקיץ הגדול של הנבחרות הצעירות. חלק גדול מהבריחה של אותם שחקנים זה רכב על הגל הזה.

אם תהיה עוד הצלחה בנבחרות זה יכול למשוך שחקנים החוצה. ואם לא, אז זה יכול לעכב את זה.

יש הבדל גדול מהתקופה של בכר. בתקופת בכר השחקנים היו יותר מבוגרים, ככל שאתה יותר מבוגר, הסיכוי וההזדמנות שלך לצאת יותר מורכבת, ההצעות מועטות יותר, וייקח לך יותר זמן לצאת. עיין ערך פאני שרצה רצה לצאת, אבל בפועל לא הביא הצעות, ובסוף סגר בהונגריה. גם ג'וש רצה לעזוב, ולקח זמן עד שמצא קבוצה.
אצילי זו גם עזיבה של כסף גדול. זו הייתה הצעה חד פעמית, שגם לא תחזור לאור המצב. שחקן ישראלי לא ישחק שם בשנים הקרובות.
פה אנחנו מדברים על צעירים. קבוצות רוצות את הצעירים, פוטנציאליים, הרבה יותר קל לצאת מאשר שחקנים יותר מבוגרים שגם לא עוזבים לכל הצעה, ויש משפחה, ילדים. זה שונה.

מכבי חיפה
פ. ס. ז.
ויאריאל
אתלטיקו מדריד
פרנקפורט
אינטר
בטיס
בנפיקה ליסבון
ספורטינג ליסבון
קלאב ברוז'
צ'לסי
ז'ילינה
הלסינקי
אלקמאר
לגיה ורשה

מבסוטטטטטטט ברמה מפגרת על הילדים, איזה יופי של דבר!
נוער לא נוער, לראות את הסמל שלנו ליד הסמל של בארסה עם תוצאת משחק שהיא לטובתינו זו בהחלט אחלה של הרגשה.
קיבלנו גם אחלה פרסום, מלא אנשים נחשפו לשם שלנו היום, מלא. איזה כיף!

ברור שרמות אחרות ובלה בלה בלה
אבל באמת שבכל שלבי המשחק הם לא נפלו מברצלונה וגם שיחקו טוב יותר לפרקים
זה מדהים הפער שנפתח בבוגרים

רק מכבי אמר:
הישג עצום של הנוער.

וכן, גם של איתי מרדכי. תוכנית משחק מצוינת. בא בלי פחד. הכין את הקבוצה מעולה.

נ. ב. תצוגת פנדלים אולי הכי גדולה של שוער מכבי חיפה אי פעם.

הפנים קדימה - הרבה פייבוריטיות הודחו. אפשר לפנטז...

מרדכי עושה עבודה גדולה בנוער. בלי ציניות.
אני בהתחלה חשבתי שזה מינוי בדיחה אבל הוא מצליח לשפר את השחקנים והעובדה שהם עולים מוכנים לבוגרים זה הרבה בזכותו.

וואלה שאפו למרדכי שצחקו עליו פה והפכו אותו לבדיחה.
עושה יופי של עבודה וגם מילה טובה לפביאן על המהלכים של הבאת שחקנים שישדרגו את המחלקה.

מרגשיםםםםםםם
עושה חשק לראות אותם בבוגרים במקום כל "האגבות והקאני סילבות"

ראיתי את המשחק וצריך לציין שמעבר לניצחון, הקבוצה נראתה לא פחות טוב מברצלונה, שיחקה כדורגל יפה ולא גנבה איזה ניצחון מקרי.
זה מחזיר אותי לקמפיין ליגת האלופות, שם ניצחנו את בנפיקה (לצד 5 הפסדים בשאר המשחקים), אבל הניצחון ההוא היה גניבה.

כל הכבוד לאיתי מרדכי ולצוות - הן על ההישג ובעיקר על זה שכמעט כל ילד שעולה לבוגרים נראה שחקן לגיטימי ומתמודד היטב.

וכמה חבל שלא מארחים בארץ.

הנוער מתבזים מול הצהבת עם חמישייה במחצית.
לא מבין למה לא ביקשו לדחות את המשחק, רק לפני יומיים חזרו לארץ!

חזרה
למעלה