• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק הבנים של ריינה - הגברים של בכר: מחזור 7 במסגרת ליגת העל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
dsgreen4 אמר:
אליאור אמר:
לאיזה משחקים הוא כן בנוי? יודע לשחק רק עם הראש.

משחקים שבהם במשך 90 דקות יש 2 מגינים נורמליים על המגרש ואנחנו משחקים מסודר ומרימים כדורים לרחבה בצורה חכמה.
במשחק הזה היה ברור מהרגע שראינו את ההרכב שזה יהיה משחק קשה לצפייה.

אחי בוא. עם כל הכבוד למשחק הראש - מצופה מחלוץ לעשות עוד דברים. הוא לא יודע לשחק עם הרגל, לא ראיתי דבר כזה.

מסכים איתך.
בדיוק בגלל זה רשמתי שהוא לא מתאים למשחקים כאלה שמבקיעים בהם מדחיקה בתוך הרחבה או מצב נייח.
ברגל אין לו מושג והוא מחרב לנו לא מעט מצבים שבהם הוא מקבל כדור לרגל בתוך הרחבה.

מועדון צ'מפיונס שמקבל הכנסות כאלה, לא צריך לשחק עם כל מיני אליהו ולוי. ואם הוא כן משחק, אז הוא לא למד דבר מהעבר ויחזור לחרא בו היה.
כצפוי הקבוצה לא למדה את הלקח מהעבר.

lemmacantor אמר:
מועדון צ'מפיונס שמקבל הכנסות כאלה, לא צריך לשחק עם כל מיני אליהו ולוי. ואם הוא כן משחק, אז הוא לא למד דבר מהעבר ויחזור לחרא בו היה.

פשוט מדהים, כמה הכנסות הבאנו, כמה סולד אאוט יש באצטדיון כל שבוע, והספסל שלנו זה מאור לוי, ינון אליהו, סאן מנחם

lemmacantor אמר:

זה והכנה נוראית של בכר מסכם את הערב מצוין.
חייב להביא רכש יותר נורמלי בינואר, לא סביר שבלי שרי וחזיזה אין לנו התקפה.

;)
nirm1234 אמר:
lemmacantor אמר:

פשוט מדהים, כמה הכנסות הבאנו, כמה סולד אאוט יש באצטדיון כל שבוע, והספסל שלנו זה מאור לוי, ינון אליהו, סאן מנחם

לא נביא שחקנים בשביל להגיד הבאנו
לא נשלם סכומים הזויים על שחקנים

משהו שהיה בעבר ויחזור מהר מאוד

itaybenji אמר:
lemmacantor אמר:

זה והכנה נוראית של בכר מסכם את הערב מצוין.
חייב להביא רכש יותר נורמלי בינואר, לא סביר שבלי שרי וחזיזה אין לנו התקפה.

הבעיה הראשית חוסר בעומק. שוב הכדורגל של בכר תובעני ובפרט מחייב רוטציות. עם כל הזבל שיש פה בספסל, זה יפגע קשות.

באמת שלא מבין למה הביאו 2 בלמים זרים בזמן שהסגל כזה קצר בקישור ההתקפי.

SaTla אמר:
;)
nirm1234 אמר:
lemmacantor אמר:

לא נביא שחקנים בשביל להגיד הבאנו
לא נשלם סכומים הזויים על שחקנים

משהו שהיה בעבר ויחזור מהר מאוד

ברור שלא צריך להביא כדי להגיד "הבאנו", אבל לא נראה שרצו בכלל להביא.. לאיזה אדם הגיוני במועדון נראה הגיוני שמאור לוי שחקן ספסל לגיטימי, אני לא מבין את זה

יש רק עוד 3 מעברים כאלו, המעבר הבא יותר נוח (משלישי לשני, כמעט שבוע הכנה), אז נשאר בפועל עוד 2 מעברים בעייתיים.
צריך למקסם נקודות ב-3 מחזורים האלו, ואז תבוא פגרה ותתחיל עונה חדשה.
צריך להישאר מקום 1-2 צמוד למכבי ת"א ולא לתת להם לפתוח איזשהו פערון שיקשה בהמשך.

בלי שום קשר - הגישה של השחקנים - פח אשפה.
לא משנה עייפות, לא משנה רוטציה, את פאקינג בני ריינה מכבי חיפה צריכה לנצח גם בהרכב שעלה היום. (שהוא איכותי ב-5 רמות מההרכב של ריינה)

silvas אמר:
לא משנה עייפות, לא משנה רוטציה, את פאקינג בני ריינה מכבי חיפה צריכה לנצח גם בהרכב שעלה היום. (שהוא איכותי ב-5 רמות מההרכב של ריינה)

ברור. מדברים איתי על שחקנים מההרכב שלנו כאילו אצלם זה לא אח של בואטנג ועוד 10 למלמים של ליגה לאומית.
זה הפסד של מאמן.

silvas אמר:
יש רק עוד 3 מעברים כאלו, המעבר הבא יותר נוח (משלישי לשני, כמעט שבוע הכנה), אז נשאר בפועל עוד 2 מעברים בעייתיים.
צריך למקסם נקודות ב-3 מחזורים האלו, ואז תבוא פגרה ותתחיל עונה חדשה.
צריך להישאר מקום 1-2 צמוד למכבי ת"א ולא לתת להם לפתוח איזשהו פערון שיקשה בהמשך.

בלי שום קשר - הגישה של השחקנים - פח אשפה.

מסכים עם הכל, רק הערה למשפט האחרון שלך.
שחקנים כמו אליהו,צ׳יבוטה, מאור לוי ואפילו סק זה שחקנים ברמה של ריינה .
אז תחשוב כמה זה הוריד משמעותית את הרמה של הקבוצה היום.
גם סאן מנחם זה שחקן ליגה בינוני מינוס .
וכשכולם משחקים יחד זה כבר יותר מידי + משפתי בשער שזה עוד יותר מערער את ההגנה .

זה שמשפתי ברוטציה בליגה זו הזיה.
ג'וש כהן לא צריך שום רוטציה בליגה. טמטום.

silvas אמר:
זה שמשפתי ברוטציה בליגה זו הזיה.
ג'וש כהן לא צריך שום רוטציה בליגה. טמטום.

גם בגביע כהן צריך לשחק בכל משחק.

לא מצליח להתאושש מההפסד. כוס אמא שלהם. איך אתם יכולים לנצח את הצהבת ולעבוד כל כך קשה כדי לחזור למקום ראשון רק כדי לעשות במכנסיים מול ריינה במשחק הבא?

לא רוצה לראות יותר את מאור לוי במדי מכבי חיפה. כל דקה שלו אני רואה כעלבון אישי של כל מי שנמצא במועדון נגדי

Shocking4U אמר:
לא מצליח להתאושש מההפסד. כוס אמא שלהם. איך אתם יכולים לנצח את הצהבת ולעבוד כל כך קשה כדי לחזור למקום ראשון רק כדי לעשות במכנסיים מול ריינה במשחק הבא?

לא רוצה לראות יותר את מאור לוי במדי מכבי חיפה. כל דקה שלו אני רואה כעלבון אישי של כל מי שנמצא במועדון נגדי

!!!

Shocking4U אמר:

כמו שדוראנט אמר אתמול אני מתאפק לא לקלל את ברק בכר

האתרוג עובד במלוא הקיטור:
השופרון:
שחקנים ישלמו בינואר על היכולת שלהם...
סק, אליהו, ציבוטה וניקיטה חוטפים (בצדק).
ומי לא מוזכר ילדים?

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

כמו שדוראנט אמר אתמול אני מתאפק לא לקלל את ברק בכר
אני מתרגש שאנחנו מסכימים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה