לא אקלל את בכר בחיים. הוא הבעיה האחרונה של המועדון הזה. הכל מתחיל ונגמר בהנהלה הקמצנית שלנו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני לצערי מסכים אתך.Apoc אמר:זה נכון אבל זה לא העיקר, מי שהפסיד לנו את המשחקים להפועל ירושלים ובני ריינה זה בעיקר ברק בכר שנראה על הקווים בדיוק כמו שמאור לוי נראה על המגרש.
אני מסכים. גם הנפילה בין אצילי/חזיזה לצ'יבוטה היא גדולה מדי.lemmacantor אמר:צריך מחליפים שלא יורידו את הרמה יותר מדי. לא מכיר קבוצה עם נפילה כזו בין מחליפים כמו אצלינו בין שרי למאור לוי למשל.
אם נחשיב את פלאניץ' ודילאן כשחקן אחד, הרי שעד כה רק 13-14 שחקנים עושים משהו. זה מגוחך עבור קבוצת צ'מפיונס.
אני לא חושב שצריך להעמיס יותר מדי על שחקנים כמו שהיה צריך להעמיק את הסגל אבל לגבי זה שבכר עושה 2 קבוצות נפרדות לגמרי אתה צודק.Hulk אמר:היו חייבים להוסיף שחקנים ואין ויכוח לגבי זה ועדיין, במצב הנוכחי צריך לחרוש על 11 הפותחים עם 2-3 שינויים בליגה, ככה גם הבינוניים יבלטו פחות בחולשתם.
גם צריך לומר שמה שבכר עושה זה קיצוני זה לא רוטציה זה שני קבוצות נפרדות והתוצאות בהתאם.
אני חושב שעם השחקנים רוצים לקפוץ מדרגה חלק מזה גם באינטסביות והעומס, עם בטופ יכולים לשחק 60 משחקים בעונה אז גם פה יצטרכו ללמוד לעשות זאת.
KevinDurant אמר:אני לא חושב שצריך להעמיס יותר מדי על שחקנים כמו שהיה צריך להעמיק את הסגל אבל לגבי זה שבכר עושה 2 קבוצות נפרדות לגמרי אתה צודק.Hulk אמר:היו חייבים להוסיף שחקנים ואין ויכוח לגבי זה ועדיין, במצב הנוכחי צריך לחרוש על 11 הפותחים עם 2-3 שינויים בליגה, ככה גם הבינוניים יבלטו פחות בחולשתם.
גם צריך לומר שמה שבכר עושה זה קיצוני זה לא רוטציה זה שני קבוצות נפרדות והתוצאות בהתאם.
אני חושב שעם השחקנים רוצים לקפוץ מדרגה חלק מזה גם באינטסביות והעומס, עם בטופ יכולים לשחק 60 משחקים בעונה אז גם פה יצטרכו ללמוד לעשות זאת.
גם צריך לזכור שכביכול שחקני מכבי ב' (רוקאביצה, צ'יבוטה, מאור לוי, אליהו, סאן מנחם, ארד, משפתי וכו') לא שיחקו השנה בשום מסגרת ופשוט נזרקים בליגה או משחקים מדי פעם 10 דק' כמחליפים וככה זה נראה גם.
Shocking4U אמר:עדיין לא התגברתי על ההפסד הזה. זה מרגיש לי כמו הפסד שירדוף אותנו כל השנה במאבק על האליפות
זה לא מדוייק כי גם אם ננצח את חדרה נהיה נקודה מתחת הצהבת בזמן שאם היינו מנצחים את ריינה היינו שומרים על המקום הראשוןJudokan אמר:Shocking4U אמר:עדיין לא התגברתי על ההפסד הזה. זה מרגיש לי כמו הפסד שירדוף אותנו כל השנה במאבק על האליפות
ניצחון על חדרה ואתה לא תזכור שיש בכלל קבוצה בשם ריינה בליגה. יהיה לוח חלק.
באופן כללי אני גם אזכיר שבכר ידוע בכך שפתיחות העונה שלו לא כל כך טובות ותמיד כוללות איזה מיני משברון. ואז נוטות להתחבר לריצה חזקה.