• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חולמים על אליפות?

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ירוק זה אני אמר:
הסיכוי קיים אך קטן מאוד.
אנחנו יכולים וצריכים לנצח אותם, הבעיה שלאחר מכן יש להם משחקים קלים על הנייר, ולנו פחות

אני עדיין חושב שבסוף הם יקחו, אלא אם יהיה שם עוד שלשול מפואר לסיום העונה.

לדעתי היו העונה מספר צמתים שהכריעו את העונה לטובתם(מעבר לשיפוט ובית הדין):
1.הפסד שימיץ לפתח תקווה.
2.החמצת הפנדל של רפאלוב בדרבי.
3. רצף המשחקים ריינה- הפועל תא- ריינה
4. הנגיחה של סק לידיים של משפתי במצב של 1-1.

אם אחד מהדברים האלה לא היו קורים, היינו אלופים.

זה לא מה שהכריע את האליפות.
כמו שאנחנו נפלנו גם להם גם להם היו נפילות במהלך העונה.
זה היופי בכדורגל, גם אם אתה אמור לנצח את המשחק על הנייר זה לא בטוח שזה מה שיקרה.

היתה לנו נפילה (כמו בכל עונה), רק שהפעם זה הגיע במאני טיים.
אחרי שכבר סגרנו 10 הפרש מהם הגיעה התרסקות מפוארת.
לא יהיה הוגן לשים את זה על פעולה כזו או אחרת (פנדל של רפא או הסאבוטז' של שימיץ') וגם לא על משחק "היינו חייבים לנצח".

Smile אמר:
ירוק זה אני אמר:
הסיכוי קיים אך קטן מאוד.
אנחנו יכולים וצריכים לנצח אותם, הבעיה שלאחר מכן יש להם משחקים קלים על הנייר, ולנו פחות

אני עדיין חושב שבסוף הם יקחו, אלא אם יהיה שם עוד שלשול מפואר לסיום העונה.

לדעתי היו העונה מספר צמתים שהכריעו את העונה לטובתם(מעבר לשיפוט ובית הדין):
1.הפסד שימיץ לפתח תקווה.
2.החמצת הפנדל של רפאלוב בדרבי.
3. רצף המשחקים ריינה- הפועל תא- ריינה
4. הנגיחה של סק לידיים של משפתי במצב של 1-1.

אם אחד מהדברים האלה לא היו קורים, היינו אלופים.

זה לא מה שהכריע את האליפות.
כמו שאנחנו נפלנו גם להם גם להם היו נפילות במהלך העונה.
זה היופי בכדורגל, גם אם אתה אמור לנצח את המשחק על הנייר זה לא בטוח שזה מה שיקרה.

היתה לנו נפילה (כמו בכל עונה), רק שהפעם זה הגיע במאני טיים.
אחרי שכבר סגרנו 10 הפרש מהם הגיעה התרסקות מפוארת.
לא יהיה הוגן לשים את זה על פעולה כזו או אחרת (פנדל של רפא או הסאבוטז' של שימיץ') וגם לא על משחק "היינו חייבים לנצח".
שוב, לדעתי סיכומים עושים כשיש הכרעה, עדיין אין הכרעה וזה תלוי מאוד במוצ"ש ובהשפעה המנטלית של התוצאה שם על כל אחת מהקבוצות (להוציא מצב של אליפות צהובה בזכות בית הדין בלבד)

adoram אמר:
נושא טוב.

ואפרופו חלומות הזויים - חלמתי הלילה על חוסה רודריגז.

מילא רודריגז, יש אנשים שחלמו על אנדרסון ווסט סמנופף

אם ננצח בשבת הם בדוק ישלשלו שבוע אחר כך, הם לא יעמדו בזה. בסיטואציה הנוכחית ואיך ש2 הקבוצות נראות זה נוטה קצת לתלוי בנו אני חושב, אנחנו חייבים להמשיך במומנטום הזה וכולם חייבים לתת 100 אחוז. החיסרון של מילסון גם עובד המון לטובתנו ולא רק בגלל שהוא שחקן שעושה צרות. מנטלית זה גם משפיע עליהם כי הם יודעים בדיוק איך הם היו נראים בלעדיו.

hezildo אמר:
adoram אמר:
נושא טוב.

ואפרופו חלומות הזויים - חלמתי הלילה על חוסה רודריגז.

מילא רודריגז, יש אנשים שחלמו על אנדרסון ווסט סמנופף

מגחגחעליי

Greenfromluxembourg אמר:
אם ננצח בשבת הם בדוק ישלשלו שבוע אחר כך, הם לא יעמדו בזה. בסיטואציה הנוכחית ואיך ש2 הקבוצות נראות זה נוטה קצת לתלוי בנו אני חושב, אנחנו חייבים להמשיך במומנטום הזה וכולם חייבים לתת 100 אחוז. החיסרון של מילסון גם עובד המון לטובתנו ולא רק בגלל שהוא שחקן שעושה צרות. מנטלית זה גם משפיע עליהם כי הם יודעים בדיוק איך הם היו נראים בלעדיו.
זה מתחבר למה שכתבתי, העונה זה הולך הרבה על מומנטומים, מעריך שהולכת להיות למשחק הזה השפעה מנטלית לפי איך שהוא ייגמר

Greenfromluxembourg אמר:
גם אם הם ישלשלו מי ירים? ב״ש עם מאזן חוץ מזעזע ומשחק שעל הזין שלהם? הפועל חיפה (חחחחח)? או ריינה במשחק האחרון בבלומפילד שמזמן כבר גמרה את העונה? וכל זה בלי לשכוח שלנו יש טרנר בחוץ בלי אוהדים ודרבי.

Shocking4U אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
גם אם הם ישלשלו מי ירים? ב״ש עם מאזן חוץ מזעזע ומשחק שעל הזין שלהם? הפועל חיפה (חחחחח)? או ריינה במשחק האחרון בבלומפילד שמזמן כבר גמרה את העונה? וכל זה בלי לשכוח שלנו יש טרנר בחוץ בלי אוהדים ודרבי.

אם הפועל חיפה ממשיכים לנשוף בעורף של באר שבע, באר שבע יצטרכו את הנקודות. וגם את ריינה לא הייתי מספיד כל כך מהר. אבל בוא נדבר אחרי המשחק שלנו בשבת, הפסד או תיקו וכל השיחה הזאת לא רלוונטית לשום דבר.

קצת פחות מ24 שעות נדע אם ליברמן עם נושא מנחוס רציני או אנטי נאחס שידברו עליו דורות קדימה

Smile אמר:
קצת פחות מ24 שעות נדע אם ליברמן עם נושא מנחוס רציני או אנטי נאחס שידברו עליו דורות קדימה

סמנופף

Smile אמר:

תודה ליברמן
ותודה גם לדגו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה